BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.412,00

Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze katliamı sonrası İsrail Başbakanı Netanyahu'nun kendisiyle ilgili haddi aşan sözlerine Twitter hesabından yaptığı İngilizce paylaşımla cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Turgay

Bunlar kayıkçı kavgası ekonomik tedbir alabiliyorsan al yoksa anca böyle bağırıp durursun.

ihsan

bu Israil tevrata uysa bu katliamı yapamaz dindende çıkmış bu sapık katiller

TRABZONLU HALİL

Nerde16 Mayıs 2018 08:43 Kürtlerle ilgili kismi sansurlemissiniz" derken terör operasyonlarına onalrın yaptığı atıflar belliki senin hoşuna gitmiş ama gazın ayağının öyle olmadığını sen daha iyi biliyorsun. Türkiye meşru müdafaa hakkını ve saldırılara misliyle karşılık verme hakkını terör örgütü ve onun piyonlarına karşı kullanmış bundan sonrada kullanacaktır. Hal böyle iken terörist ve işgalci İsrail devletini haklı görüp açıklamalarına atıfta bulunarak Türkiye'yi suçlu göstermeye değil sen ve İsrail hiçbir güc muvaffak olamaz bunu bilesin.

HAKKI

DÜNYA BEŞTEN VE İSRAİLDEN BÜYÜKTÜR.REİS HER DAİM SENİN VE BİLGE LİDER BAHÇELİNİN PEŞİNDEYİZ.

QWEEQW

ON EMİR YAHUDİLERİ KORUMA AMAÇLIDIR. ORADA ÖLDÜRMEYECEKSİN ÇALMAYACAKSIN DENİLEN YAHUDİLER İÇİNDİR. YAHUDİLERE GÖRE ONLARIN DIŞINDAKİLER YAHUDİLERE HİZMET İÇİN YARATILMIŞTIR VE KANLARI HELELDIR.

Misafir

Kardeşim bizde sıkıntı yokta Türklüğü sevmeyenlerde sıkıntı. Sence bunu Türklüğü ayaklar altına alan kim. Sonra yazını bir kere daha oku.

Nerde

Kürtlerle ilgili kismi sansurlemissiniz

Misafir

(Misafir 18:59) Hayırdır O hal var diye senin BOĞAZINI MI SIKIYORLAR ? sen bu vakte kadar böyle o hal gördün mü ?

Misafir

Müslüman umutsuz olmaz. Bir tayyip gider bin tayyip gelir. Alpaslan, yavuz, sultan Süleyman, fatih Sultan Mehmet... müslüman Türkün lideri bitmez. Kiyamete kadar Bizden kurtulamayacaksınız.

Misafir

Kesinlikle katılıyorum bazı ülkelerde gözlerini açsa artık.

Misafir

Güzel kardeşim yüreğine sağlık. sağlam tespit.

halkın sesi

netenyahu ve bir kısım terörit itrailli SİYONİST yahudiler dir itrailin sorunu aynı koltuk sevdalısı koltuğum gitmesin de islama ne olursa olsun diye debelenen vahhabi suud kralı ve avanesi gibi

Misafir

Kayıtsız kalmayacağız zaman akadursun dünya döne dursun semaya gönderdiğimiz sıralı dualarımız Allah katında beklemektedir. Muhakkak inandık ve galip geleceğiz.

Misafir

kendini mi tarif ettin la geri..

Misafir

dünyanın jandatması biz mi olduk.suriyeli vatanınını koruyamayıp savaşacak güçte olanlar ülkesinden kaçıp sahillerde keyiy yaptı.hala ülkemizde 7 milyona yakın mülteci var.gidip te ülkelerini kurtarsalarya.

Misafir

Bekara karı boşamak kolaydır.. Öyle ordu gönder demekle olmaz bu işler. Realiteyi görün. Sadece onun lafını dahi yapsa dolar 6 bulur. Gücümüz ne ise onun oranında mücadele edeceğiz.

Slogan

Boş laf laf konuştu bal kabağı koy tabağa ye sabaha

Misafir

İşte emekli öğretmen ilim bilmeyen öğretmen sıfır öğretmendir bu nedenle öğrenci yetişmiyor hatta şimdiki nesil aklı bir karış havalarda uçuyor,

Misafir

bu olmadığı sürece hiç kimse adalet beklemesin hukuk mugukda beklemesin, böyle olduğu sürece bu adaletsizliğe herkes katlanmak zorunda bu şekilde yaşamayı bizler istiyorsak şikayet etmek gerekmez, evet akp lilerde yedi birileri ama akp beş yediyse o diğerleri elli yiyecek, bunlar ülkeyide kaptırırlar, görünen köy kılavuz istemez, o siyasetin içine giripte yemeyen olamaz, İnce geçenlerde diyor yemeyende varmış tabi birde kendini koyuyor ortaya oda yemiyormuş bunu külahına anlatsın, Tayyip’teki adalet duygusu var ama onlarda yok, onun bunun maşaları, bende koyu akpli değilim yer gelmiştir vermişimdir vermemişimdir, ama bu seçim verecem, emekli öğretmen biraz ilim öğren eğer ilim bilirsen bir şeyleri anlamak daha kolay geliyor

Misafir

Emekli öğretmen ben Tayyip'ten önceki Türkiye'ye bakıyorum ve ondan sonraki Türkiye'ye bakıyorum önceki hal daha kötüydü,hukuk dediğimiz şey acaba birilerinin elleri kolları kilitlendi istediği gibi ipini hoplatamamak olmasın sakın bu her sektör içinde geçerli birileri bir şeyleri yolamıyor olabilir,siz Tayyip gidince huzur içinde yaşayacağınızı nasıl düşünüyorsunuz bu dünyada sadece Türkiye yok,bu dünyada ne dolaplar dönüyor bu ülkede huzuru Tayyip'mi bozuyor sanıyorsunuz acaba Tayyip kimlerin huzurunu bozuyor kimler rahatsız,ben sadece şuna inanırım ister Tayyip,ister başkası isterse pir gelsin bir ülkenin başına eğer Allah'ın gerçek kanunları yani Allah'ın şeriatı gelmeden hiç bir ülkede ne adalet olur ne başka şey,Allah'ın kanunları değişmez ama insan her gelen kafasına göre iş yapar işte sonuç çünkü doğru Allah’ın yolunda gerisi yalan,haaa beni sakın yobaz birşey sanmayın ben başı açık biriyim ama bir şeylerin idrakindeyim,

teolog33

Asıl hedef İran'dır. Kudüs'ü başkent yaparak, aslında İran'a ders vermek, gelecekte de İran'da bir rejim değişikliği yapmaktır. Türkiye'de bir iktidar değişikliği de planlar arasındadır. Ancak ABD ateşle oynamıştır. Ortadoğu'nun kalbine bombayı bırakmıştır. Bu ABD derin devletinin kararı değildir. Trump'un kendisini yahudi lobisine kabul ettirme stratejisinin bir parçasıdır. Gelecekte, savaşın çıkması kaçınılmazdır. Suriye'de kaynayan kazan, Suudi Arabistan'dan İran'a kadar her yere sıçrayacaktır. Türkiye bile bu kazanın içine dahil edilecektir. Türkiye'de güçlü hükümetlerin olmaması demek, bu durumun gerçekleşmesi demektir. Dünya yahudi lobilerinin etkileri altında bunalım ve kaosu yaşmaktadır. Belki lanetlenmiş ama, helak olmamış tek millet olan yahudiler, dünyanın başının belasıdır. Erdoğan, hayatını adamış olarak, bu lobilerle baş edemilme adına kendini ortaya koymuş olabilir. Ancak dünya var oldukça bu siyonist rejimler devam edecektir. Başka çare yok.

Misafir

İsrail Hamas'ı terör örgütü kabul ediyor aslında terörü yapan kim, terör konusunda terör örgütleri konusunda herkesin bakışı farklı, ABD,Avrupa, İsrail'in ve bazılarının terör konusundaki bakışları çok farklı kim çıkarına dokunuyorsa o terör örgütüdür ya da destekçisidir, asıl olan Allah'ın katında kim terör estiriyor mühim olan budur, bunlar kendilerini bir kenara koymuş asıl terör örgütlerini besleyenler çıkarları için bunlara karşı kim geliyorsa terörist oluyor asıl terör örgütleri normal oluyor, ABD,İsrail zaten terör örgütlerini kuran besleyenler ve bunları meşrulaştırmak için acayip bir algı operasyonları yapıyorlar ve bunların terörist dediklerini herkes terörist kabul etmek zorundaymış gibi baskı yapıyorlar, ortaya gerçekten Allah yolunda İslam yolunda savaşan birileri çıksa onlarıda terörist yaparlar, şimdi israil'mi terörist yoksa Hamas'mı,Hamas'ın neyi teröristmiş Filistin halkı yanında

Misafir

Reis seçimi kazansın ilk iş 25 Haziranda 1 sıfır atacak 0,51 TL = 1 Dolar olacak

Misafir

Müslümanların kavgaya degil birliktelige ihtiyacı var

Misafir

Sabır gardaşım biraz daha sabır Zaman ve mekan meselesi bazı şeyler ama yakın az kaldı biraz daha sabır.