BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26

Erdoğan'dan Meclis'e seçim kanunu teklifi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimleri öncesi uyum yasalarıyla ilgili sürecin başlayacağını söyleyerek seçim kanununda da köklü değişiklikler yapılması gerektiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
BU MÜCADELE Mİ ŞİMDİ???

FETÖ TÜRKİYEDEN TÜMÜYLE!TEMİZLENMEDEN KURTULUŞ YOK.,YAŞANANLAR GÖSTERİYOR Kİ BU YÖNTEMLE DE OLANAKSIZ,GAZETECİLER VE DAMATLAR ÜZERİNDEN POLEMİK YARATILDI,25 YIL HAPİS VE SALINANLAR GÜVENİ SIFIRA İNDİRDİ,

KOLAY GELSİİN

ÖNCE TÜM FETÖNÜN AKP DEN TEMİZLENMESİ GEREKİR Kİ,DAMAT OPERASYONLARIYLA OLMAYACAĞI ANLAŞILMIŞTIR.

NEYİN HESABI

TABİ,OKADAR KÖKLÜ OLSUN Kİ YANLIZ SİZ VE PARTİNİZ KAZANSIN,ADALET OLMASA DA OLUR,

Farklı Bakış

Her konuşmada 15 Temmuz'u gündeme getirmekle inandırıcı olamazsınız. İnandırmak için gerçeklerin gözükmesi gerekir.

YAZ KIZIM

TERÖRLE YATAĞA GİRENDEN ANCA TERÖRİST OLUR.. DİMİ BOP BAŞKANI..

YAZ KIZIM

RTE- FETÖ'cü hainlere ne oldu? Hepsi de cezaevlerinin demir parmaklıkları arkasında günlerini geçiriyor, mahkemelerde hesap veriyor. BELLİ BELLİ SANAYİCİ İŞ ADAMLARI, ZENGİNLER, DAMATLAR VE SİYASİ AYAĞI HARİÇ!!

Misafir

halkın akp ye güveni kalmadı oylar düşüşte, vekiller iş yapmıyor geziyor tozuyor eğleniyor. çalışan üreten hizmet eden belediye yok. 3 dönem savsatadır. 3.dönem yiyip içme gezme tozma eğlenme dönemidir. kaldırılmalıdır. 2 dönem yeter artar hizmet edene.

Misafir

evet yapalım, partiler vekil sıralaması yapmasın, ben istediğim vekili seçeyim. partinin üst sıraya koyduğunu değil.

vatandaş

emekliler intibak zammını bekliyor artık verin

haram

milletin parasıyla şatafatlı iftar sofarsı..zehir zıkkım olsun..buradan size tevfik fikretin han-ı yağma şiirini gönderiyorum..

vatandaş

akp nin önde gelenleri telefon numarımızı veriyoruz aranmıyoruz telefon numarasını istiyoruz vermiyorlar nerde hizmet tabi kendilerine veriyorlar

seçmen

sayın cumhurbaşkanım izmet veren vekilden bahsetmişiniz ama biz hizmet veren vekil göremiyoruz bilgilerinize arz ederiz

Misafir

seçmen desteğini günden güne yitiren akp,seçimlerde yaptıkları oy hırsızlığı ile de işi kıvıramayacağını anladı.şimdi,dar bölge sistemi ile ve demokrasiyi güçlendirelim masalı ile muhalefet partilerini etkisizleştirme oyunlarına başvurmak niyetinde.

yanlış anlamayın

akp li vekilcikler , tartışın diyor yasayı çıkartın demyor yanlış anlamayın , damatların muhabbetini hiç olmazsa bu konu ile unutturun diyor.

Misafir

Tayyip senin yatacak yerin yok mezardada sana rahat yok bilesin.

Misafir

PKK BİTECEKTİ HANİ DURMADAN ŞEHİT GELİYOR YİNE

Misafir

DİYORKİ EY MİLLET BEN NE DERSEM O OLUR HAKİMDE BENİM SAVCIDA BENİM HUKUK DA BENİM KRALDA BENİM AYAĞINIZI DENK ALIN KONUŞANI YAKARIM

Misafir

bu millet bir diktatör yarattı fakat sonlarınıda hazırladı.

Misafir

erdoğan ölüm var unutma ölüm

Merdan

Adalet Hak ve eşitlik ve özgürlük diye haykıranları, barış ve kardeşlik ve aşk diye birleşip saf tutanları hiçbir zalimin zulmü durduramamıştır. İnsanlık tarihi bunun milyonlarca örneği ile doludur.

Misafir

Bıçak kemiğe dayandı................... Her Yer Gezi!

misafir

bence sen artık seçimde kaldırmalısın dilin altındaki baklayı çıkar aslında desene artık seçimler formaslite icabıdır benim inaylamdığım seçim sonuçları adliyede değişir kısacası artık seçim kalkıyor zaten kalkmışta seçilmişler hepsi hapista seçilen beledilere kayon atılmış seçim diye kamadı adam artık açık açık söylüyor

  • 1