BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'dan ittifak açıklaması!

AK Parti'li milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz bu işi milli mutabakat olarak görüyoruz. Milli ve yerli olan herkesle hareket edeceğiz" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
yavuz selim

Kendini misafir olarak görme, kürtler de bu ülkenin sahibidir ve müminler kardeştir.

Misafir

kim ittifak yaparsa yapsın benim oyum degismez chp

Misafir

biz secmen olarak kalabalık bir aileyiz 79 secmen var mhp agırlıklı idi bahçeli yüzünden iyi partiyi uygun görüldü bizde yeni oy dagılımı 11 akp 19 chp 43 iyi parti 6 mhp oldu

Misafir

akp mhp birleşirse oy yok artık

misafir

Yetmez ama Evetçi bu gazetecilerin tahliyesine çokk sevindik.Şimdide AKP+MHP ittifakına övgü ve desteklerini canı gönülden bekliyoruz.

Misafir

MHP’nin ‘ittifak’ arayışını anlamak mümkün de, ‘koalisyonlar dönemi sona erecek’ diye ‘Tek Adam’ sistemine geçişi pazarlayan AK Parti bu teklife neden sıcak baktı, hatta ‘limon sıkmayın’ diyerek üstüne atladı?‘Partili Cumhurbaşkanı’nın ilk turda seçilmek için yüzde 50+1 oya, ikinci turda seçilmek için de yine geçerli oyların en az yüzde 50+1 oyuna ihtiyacı var.AK Parti’nin bu oya ulaşması her geçen gün zorlaşıyor.İktidar, OHAL üzerinden ‘kolektif cezalandırma’ yöntemiyle, gayrı memnunların sayısını hızla artırıyor.

Misafir

Bahçeli’nin geçmişte meydanlarda Erdoğan aleyhine yaptığı açıklamalara ve yazılı açıklamalarında kullandığı ifadelere, yine AK Parti’nin MHP aleyhine özellikle seçim dönemlerinde yaptığı açıklamalara bakanlar şaşırıyorlar.Oysa siyaset tam da bu… ‘Carpe diem’ yani ‘anı yaşa’ mantığı üzerine kurulu…Dünü de yarını da düşünen yok. Siyasetçiler de siyasi parti mensupları da ‘balık hafıza’ ile hareket ediyor.

Misafir

Bahçeli Siyaseti okuma ve siyasi ‘ebced’ hesaplaması herkesten farklı.2011 genel seçimlerinde yaptığı ‘yüzde 40 ile iktidardayız’ hesabı halen çözülebilmiş değil…Yaptığı çıkarımları, hesaplamaları bazen matematik dehaları bile algılayamıyor.Çoğu zaman ‘sağ gösterip sol vuruyor’…meydan konuşmaları ve hassaten yazılı açıklamaları adeta ‘kuzu postunda kurt’ olduğunu gösteriyor.

Misafir

MHP’nin başına gelmesi de, istifa ettikten sonra geri dönmesi de, bu kadar uzun süre görevde kalabilmesi de hayret uyandırıyor. Arabeskin önde gelen isimlerinden Ferdi Tayfur hayranı Bahçeli, farklı bir siyasi ekol. Kimi zaman ‘realist’ kimi zaman ‘pragmatist’ kimi zaman da ‘sürrealist’…. İdamın kaldırılmasını sağlayan kişilerden biri olarak ‘idamı’ en fazla savunan, meydanda ‘ilmik’ atan farklı bir siyasi çizgisi var.

Misafir

mhp akp birlesti hdp liler hapiste bakalim bu akp oy veren Kürtler ne icin oy verecek artik Kürdün Kürten baska dostu yok akliniza basiniza alin akp li Kürtler

BEN VARIM MİLLİ

ERDOGANIN YERLİ VE MİLLİ TARİFİ BANA UYUYOR AÇIKLAYIM BENİM ARABAM TOFÂŞ BMV DEGİL BENİM SİGARAM SAMSUN MALBORA DEGİL BENİM İÇKİM Y.RAKI VİSKİ DEGİL BEN TARHANA VE BULGUR YERİM İTHAL ET DEGİL BEN TÜRK LİRASI KULLANIRİM DOLAR OUVRO DEGİL BEN MAAŞIMI TC ZİRAAT BANKASINDAN ALIRIM FİNANSBANK DEGİL KİM MİLLİ

Kara Murat

Yerli ve Milli Edebiyatı yapan Arkadaşların hepsinin altında GICIR GICIR YEP YENİ CİLLOP GİBİ Yerli ve Milli MERCEDES'ler, Yerli ve Milli BMW'ler, Yerli ve Milli AUDİ'ler ve daha markalarının ismini dahi duymadığımız SÜPER LÜX Yerli ve Milli ARAÇLAR bulunmaktadır...! Üstelik altlarındaki bu SÜPER LÜX Araçlar için ceplerinden BEŞ KURUŞ ödemezler ve parasını biz Vatandaşlara ödetirler. Mesela TBMM'sinin Yerli ve Milli Başkanının altında 1700000,00€ Yazı ile ''BİR MİLYON YEDİYÜZBİN AVRO'' değerinde Yerli ve Milli MERCEDES MAİBACH bulunmaktadır...!

Misafir

sen ne kızıyon yorumcu biz okumuş derken tahsilli aydın okumuş secmen akp ye oy vermez dedik yalanmı

ecemnur

Yerli ve milli Köprünün açılışı için yerli ve milli uçakla İstanbula geldi yerli ve Milli Mercedesle köprüyü ilk olarak geçip yerli ve milli üretim selendirme sistemleri ile açılışını yaptı reisimiz.

Misafir

türküm demeyi yasaklayan, T.C ibaresini her yerden kaldıranları unutmadık.

Misafir

TÜRKİYE 1'DEN BÜYÜKTÜR DEĞİL Mİ?

Misafir

bizde dogu secmeniyik %85 hayır demeye devam mhp ittifakına karşı

ecemnur

Akp ABD tarafından kurulmuş bir BOP projesidir.Erdoğan da kabul etmiştir ve eşbaşkanıyı demiştir.

Misafir

saryın ittifakıdır,erdoğan!lafı, eğip bükme!

Misafir

ULAN ADAMIMIN EKMEK ALACAK DURUMU YOK HALA AKP DİYOR EVİNDE İKİ TANE İŞZİZ VAR HALA AKP DİYOR ASGARİ ÜCRETLE KARNI DOYMUYOR HALA AKP DİYOR BE VATANDAŞ BUNCA SIKINTIYI ÇEKEN SENSİN OYU VERENDE SENSİN SANA HAYIRLI OLSUN AÇ KALAN SENSİN

Kara Murat

Yerli ve Milli Edebiyatı yapan Arkadaşların hepsinin altında GICIR GICIR YEP YENİ CİLLOP GİBİ Yerli ve Milli MERCEDES'ler, Yerli ve Milli BMW'ler, Yerli ve Milli AUDİ'ler ve daha markalarının ismini dahi duymadığımız Yerli ve Milli ARAÇLAR bulunmaktadır...! Mesela TBMM'sinin Yerli ve Milli Başkanının altında 1700000,00€ Yazı ile ''BİR MİLYON YEDİYÜZBİN AVRO'' değerinde Yerli ve Milli MERCEDES MAİBACH bulunmaktadır...!

mevhibe inal

Amerika'da Milli Politikacılar 2 Partili Başkanlık Sistemi karşısında idi. Masonlar kurdu paranın merkezde oturduğu bu sistemi.

Misafir

Her şeyin ithalinden bahisle bir yorumcu ithal mazot demiş... Bizim ülkemizde petrol çıkmadığını dahi bilmiyor adam. Muhalefet edecek ya. Memlekette mazot çıkıyordu da biz mi içtik? ithal da ithal..! Bazılarının düşünceleri ithal ne yazık ki.

MİSAFİR

SEN BUBA BENİ OKULA GÖNDER PROĞRAMINAMI GATILDIN YOSAM.NE OKUDUN GU-ZUUM

MİSAFİR

OKUMUŞUN AMA NE OKUMUŞUN O ÖNEMLİ VATAN MİLLET SEVDASIMI DEVLET İSLAM AŞKIMI YOKSA UŞAKLIKMI .BUDA VAR ÖNEMLİ OLAN SADECE OKUMAK DEĞİL NE OKUDUN ADAM OLDUNMU VATANINA DEVLETİNE DEVLET BAŞKANINA MİLLETİNE BAĞLIMISIN YOKSA UŞAKMISIN MESELE BU