BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.442,01

Erdoğan'dan İran'a referandum telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani telefonla görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına göre görüşmede bölgedeki gelişmeler ele alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

İSTİKBALİMİZ BİR BİRİMİZİN HUKUKUNU KORUMAKTAN GECER TEHDİT DİLİNİ KULANMAK YIKICI FELAKET OLUR KAYGILARI ORTAN KALDIRMANIN TEK YOLU ADALETLİ BARIŞCIL BİR ÇÖZÜM ÜRETMEK TEN GEÇER

Misafir

Bize de referandum sart, vahsilerle yasamak zorunda olmak degistirilemez bir kader degildir...

Misafir

MÜDAHALE EDİLEKCESE BUGÜN HEMEN ŞİMDİ EDİLMELİDİR. UMARIM DAHA SONRA ÇOK GEÇ KALINMIŞ OLMAZ.

Deniz

arkadas yillardir bu siteyi takip ediyorum. artik yeter hic bir HABER yayinlamiyorsunuz ne icerden nede disardan. varsa yoksa muhalefetin yanlislarini gösterip kin egitmek. Hadi BYYYYY

Misafir

Alman aşırı sağcı parti Sözcüsü Dr. Hugh Theodore Bronson BBC Türkçe'ye konuştu...Sorun Türkiye değil!...Erdoğan ve onun Dikta rejimi.

Misafir

Bazıları ABD kürtleri kullanacak diyorlar. Kürtleri seviyorsanız o zaman Güçlü bir kürt devleti kurulsun ki kimse onları kullanmasın.

Misafir

Düşünsenize ikinci adresi olarak gördüğü İran

Misafir

Aralık 2015’te Erdoğan,İran yönetimi ile yaşadığı bir diyaloğu örnek göstermişti. Erdoğan, ‘Hele ailemi bu işe karıştırmak, o bu işin çok da ahlaki olmayan bir yanıdır ki bunu daha önce İran televizyonları yaptı,’ demiş ve bu olayla ilgili İran Cumhurbaşkanı Ruhani’yi aradığını söylemişti. Tahran yönetimi, Erdoğan’ı-ın bu sözlerini anında yalanlamış ve “Erdoğan ve Ruhani arasındaki hiçbir görüşmede ya da telefon konuşmasında bu tür konular gündeme gelmemiştir,” ifadelerini kullanmıştı. Tahran, Erdoğan’ın sözlerinin temelsiz ve gerçek dışı olduğunu belirterek “şiddetle reddediyoruz,” demişti.

🌑 Imam Hatipli 🌑

🌑 Mollalar İstişare'de Buluştu .....

Misafir

AKP çatırdıyor” Balıkesir Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Ahmet Edip Uğur, AKP Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı'yı hedef alınca AKP kongresi karıştı.

Deko

Kürtler her türlü kiyima ugrayacak abd ve israilin kullan at politikalari hep bu yönde sonuçlanmıştır.saddamada diktator diyorlardir saddamdan sonra 1.5 milyon insan katledildi.yarin kürtler rte yide mumla arıyacaklar.

Misafir

Kürtler Mollalara ve İmam Hatipliye kulak asmamalı.. Kendi çocuklarını, torunlarını düşünmelidir.

Misafir

Merkele Nazi diyen.... Oy vermeyin diyen RTE Afp'ye ne diyecek?.........

  • 1