BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan'dan gurbetçilere müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraybosna'da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) 6. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, gurbetçilere başta askerlik olmak üzere pek çok konuda müjde üstüne müjde verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 63 Adet Yorum
Misafir

akaryakıta zam varrr bu hafta

güler misin ağlar mısn

Kendi ülkesinde darbe istihbaratı almayan MIT Bosna Hersek'de Erdoğana suikast istihbaratı almış.

Misafir

oylar izzet ulviye. dolaylı yoldan Akp ye gidecek gitmesini istemezdik ama bizim sorunlarımızı dinleyen meclise taşıyan tek kişi.

ERTEM

CUMHURBAŞKANI SEÇİM VAADİ VERİYOR.AKILLARA ZARAR.SEÇİLİRSEM ŞUNU YAPACAM BUNU YAPACAM DİYE ...ŞU AN KIM YÖNETİYOR?

eskici

Bu vaadleri yerine getirmen için seçilmen şartmı?Zaten şu an seçilmiş ve yönetir durmda değil misin?Sanki ülkeyi CHP yönetiyor da ''ona oy vermeyin bana verin iktidara geleyim söz şunu yapacağım bunu yapacağım'' minvalinde açıklamalar.Hayret yahu.

Misafir

Almanya'yı soydurtmadı yani size öyle mi?. Bence gayet yerinde olmuş.

Misafir

Hala anlamadınız be kardeşim.Tepetaklak gidiyoruz.Ne kurtuluşu.Kurtulan sadece Erdoğanın kendisi.

Misafir

Zaten neden istiyor zannediyorsun.

Misafir

cifte vatandasligin faydalarini sen bir kez daha oku. ayrica yorumunda cok sacmalamissin. ben almanya'da yasiyorum diye niye alman vatandasi olayim? alman vatandasi olmanin oy verme disinda bir getirisi yok ki! sacma sapan yorum yapmadan önce vatandaslik kurallarini, getirisini,götürüsünü iyice oku ondan sonra yaz.

ARTIK SANA OY MOY YOK

reis, sen AGIT antlasmasina imza koyarak gurbetcilere en büyük kazigi attin. 01.01.2018'de yürürlüge giren kanunla otomatik bilgi verme islemi basladi. bir devlet düsünün ki, kendi vatandasini yasadigi ülkeye gammazlasin, ispiyonlarsin, benim vatandasimin ülkesinde evi var, tarlasi var, bankada birikmis parasi var diye. almanyada issizlik maasi ve sosyal yardim alan 750 bin türk vatandasini zor duruma düsürdün. almanya o bilgileri aldiginda türklerden ödedigi bütün issizlik maasi ve sosyal yardim paralarini geriye dönük olarak faizi ile birlikte geri isteyecek. türkler o paralari vermek icin türkiye'deki evlerini satip paralari almanyaya getirip ödemeleri gerekecek ya da almanya'yi terk etmek zorunda kalacak. sen ne müjdesinden bahsediyorsun? referandumda verdigin sözlerin hangisini tuttun ki, gelecek 5 yilda verdigin sözleri yerine getireceksin? gurbetcileri sattin ve yalniz biraktin. tek derdin var senin baskan olmak icin gurbetcilerin oyunu almak. yaktin bizi yaktin...

Misafir

Son dakika: Çöküş .................... Dolar durmuyor! 4,52 ile başladı… Dolar/TL, haftanın ilk gününe 4,52 seviyesinde başladı. Daha sonra 4.56'yı da aştı.

fikret boduroğlu

Erdoğan,çifte vatandaşlık veriyorlarsa alın diyor.çifte vatandaşlığa karşıyım.çifte vatandaşlık avantacılara yarar.avrupa ülkeleri çifte vatandaşlık uygulamasını iptal etmeli.herkes tek ülkenin vatandaşı olmalı.örneğin,almanyada yaşayacaksın,iş tutacaksın,yatırım yapacaksın,orada oy kullanacaksın.seçim zamanı gelip türkiye de de oy kullanacaksın.ülkenin geleceğini belirleyeceksin.öyle yama yok.

Misafir

ulan bu kadar seviyordun da niye bütün tapu ve mali bilgileri avrupaya almanyaya açtın, senin yüzünden bir sürü ceza yiyiyor millet . işsizlik maaşı alıyorduk şimdi cezası ile geri ödeyeceğiz.

mmm

Biri bu adamı sustursun dün konuştu dolar bugün 4.55 demek müjdesi dolar mış altın ne kadar euro benzin mazot ekmek gramı 450 den 200 düştü alooo duyan var mı müjde

Misafir

Angut 80 yılda ne geliştin ki 16 yılda uzaya mı çıkacaktın?

Misafir

Nah biriktirir. 2.000 Euro maaş alsa bunun 800-900 Eurosu kira geri kalanını ısınma-elektrik-su-telefon-yiyecek içecek-arabanın masrafları vs... sen hesap et. Angut ne zannediyorsun acaba sen avrupayı?

Misafir

askerliğini yapanlar enayimi.Fakir tüfek.zenginde bacak çatsın.

sadık

erdoğanı ümmetin türkiyenin başına allah nasip etti kutuluşa götürecek inşallah oylar ona

doğrucu

seçim varya salla..salla.. yiyen yer vaatleri, tutmasan da unutulur..

ALİ AR

GALİBA ZORU GÖRDÜLER BOL KESEDEN VERİYORLAR. DİĞER SEÇİMLERDE BEKARA KARI BOŞAMA KOLAY DEYİP VAADLERDEN KAÇINANLAR DEVLETİ BİTİRME PAHASINA VAADDE

Misafir

İlk defa cumhurbaşkanı adayı olan erdoğandan müjdeler internethaber biraz yarafsız olun reisiniz bu seçim kaybedicek

keremm

durmak yok yola devam,

Misafir

hangi aile ayda bin euro biriktiriyormus da sizde reisiniz gibi hayal aleminde yasiyorsunuz? madem öyle gel almanya'ya önce karnini doyurma basarisini göster sonra da almanyadakiler bin euro biriktiriyorsa sen iki bin euro biriktirme marifetini gösterde hemen köseyi dön. siz kafayi siyirmissiniz birader. almanya eski almanya degil. almanyanin sanayilesmis bir ülke olduguna bakmayin. almanya vergi cehennemi olan bir ülke. burda insanlar issiz, is bulamiyor,evsiz sokakta yatip, sokakta ölen bir sürü insan var. almanyayi resmen cennet ettiniz ciktiniz. salak salak yorum yapmayin. herkes türkiye'ye dönmek istersen siz nankörlük ediyorsunuz. türkiyenin ekonomisi batik oldugu icin mi dünyanin ehryerinden akin akin türkiye'ye geliyorlar?

Misafir

uyumuyor heralde 8 saat yol giden değilmi veya seferi devamlı karavanda filan olmalı bari sallayacaksın destekli at

Misafir

uyanık avrupadaki ev fiatları ne kadar