BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94

Erdoğan'dan Gül'e üstü kapalı gönderme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında, adaylıktan son anda vazgeçen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e; ''Dün birlikte yürüdüğünüz arkadaşlarınızın yarın rotayı nereye çevireceklerini bilemezsiniz. Kendilerine farklı hedefler tayin edenlere güle güle demekten başka elimizden bir şey gelmez'' sözleriyle göndermede bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Zeynep ( g )

Dürüst = Kusura bakmayın , ben bu davada bir tek Erdogan 'ın haklılıgına inanıyorum .( nokta )

Dürüst

Zeynep hanım bilmediğim alanlarda söz söylemem sizede tavsiyem o yöndedir. Neye inanacaksanda özgürsün rahat ol. Ben haklıysam hepimiz kurtuluruz sen haklıysan zaten batmışız.

Dürüstlüğe devam

Ben yol, hastane, derslik, bina, köprü, havaalanı, yerli tank, helikopter silah siha sağlık yaşlılar dul asgari ücret darbe baskın beyaz Türkler kıyafet bunları saymayacağım bitmiyor çünkü sınıfta kalırsınız. Ama adalet eğitim yerinde sayıyor ve iyiye gitmiyor. Özgürlük hiç bu kadar olmamıştı, ancak yalaka sayısıda bu kadar yoktu, Avrupa ve Amerika karşısında tam bağımsız olmasada hiç olmadığı kadar bir bütün ülkeyiz. Daha iyiyi hep hakediyoruz kesinlikle ve bunu verebilecek tek parti ve lider ak parti ve Recep Tayyib Erdoğan dır. Verirmi orasını bilmem ancak varsa odur Allah’dan gayrı. Ama medet Allah’tan biz Allah’a dua ederiz ondan bekleriz. Vesile bugün Tayyip dir yarın başkası.

Zeynep ( g )

Biraz dürüst ben tam dürüstüm (?!:))= Siz o dolar kurunu ve dansözlügünü Erdogan 'a degil de , hala doluşturdugu kendi adamları sayesinde etkin olan ve Türkiye 'nin Bilderberg'ini gizli kapılar ardında düzenleyenlere sorun asıl ...Abd için canıyla , kanıyla , dişiyle , tırnagıyla gizli gizli Erdogan 'ın altını oyanlara sorun = Sebep , Abd 'nin Ortadogu -İsrail - Kürdistan planına taş koyan Erdogan 'ı bir şekilde , öyle olmazsa böyle , indirmek ...

Biraz dürüst ben tam dürüstüm

1 ekim 2001. 1 dolar = 1542 645 , enflasyon %68 e %88 1gr altın 13 150 000. Öğretmen maaşı 297 627 000 7 Mayıs 2018 1 dolar 4 250 000 enflasyon %10 a%15 1 gr altın 179 170 000 öğretmen maaşı 3 600 000 000. ( hepsi eski para)

Ali Karatay

"Kardeşim Abdullah" AKP kongresine katılamasın da tasfiye olsun diye kongre tarihini değiştiren, bütün güç benim olacak diye etrafında tek bir hakiki şahsiyet bırakmayan adam bir de Gül'ü ihanetle suçluyor! İkinizi de sevmem ama Abdullah Gül'ün burada asıl ihanete uğrayan olduğunu görmemek için kör ve ahlaksız olmak lazım.

Misafir

"Dün birlikte yürüdüğünüz arkadaşınızın önünü görev süresinin bitiminden bir gün önce parti kongresi yaparak kesmek gibi mi?" Halkı bilemem de Hakka veremeyeceğiniz çok büyük hesaplar var...Örnek mi? Unakıtan'ın oğlunun gemiler dolusu yumurta ve mısırı bir gecelik vergi indirimiyle yurda sokması...KPSS sınavlarındaki mülakat oyunuyla kul hakları yenilen genç insanlar...Koluna milyarlık saatleri hediye diye takan bakanlar...

Zeynep ( g )

Evet , bir finans sitesinde birilerinin kapalı bir grupta halen iki saat konuşup bazı işadamlarını ve finans çevrelerini seçimden sonra da bu işin (?) peşinde olacaklarını ve ele geçirene kadar işin peşini bırakmayacaklarına dair garanti verip iknaya çalıştıklarını okudum ve kusura bakmayın ''Çüşşş !'' dedim , ''Hala mı , bu ne hırs ?'' dedim kendi kendime ...bilin bakalım bu adam kimmiş ?!!

Misafir

diktatör derken diktatör nasıl olur anlatta bizde örenelim lokantada adammı tartakladı senin yolunu mu kesti atatürkün büstünü indirdide kendi büstünümü dikti kim diktatör

Misafir

çoooohh asabi gördüm dünya liderimizi , hayırdır inşallah, konuş dünya lideri dolar 4,30 geçinçe seçime kadar 4,50 a yolu var...

remzi dişli

Aday Erdoğan söz verdi, 16 yıl boyunca ülkeyi tek elden yöneten, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip zamanında tepe taklak edilen ve betona gömülen yatırımı, tarihi zirve yapan kuru, enflasyonu, faizi düzeltecek ve hukuku bağımsız hale getirecekmiş. Süper ya 😍 İşte vaat diye buna denir 😍

bir basit vatandaş

Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımız rotalarını değiştirdiler diyor. Acaba rotayı sen mi değiştirdin, onlar mı değiştirdi? Önce bir kendine bak. 2003 yılında bu kadar DİKTATÖR miydin? Kendini bu kadar havalarda görüyor muydun? Türkiye demek RT Erdoğan demek, veya RT Erdoğan demek, Türkiye demek diyor muydun? Halkımızın büyük çoğunluğu senin değiştiğin, senin raydan çıktığın görüşünde.

HASAN

Abdullah gül bizim için birmiştir. Reis nerede biz oradayız.

Vatandaş

Ey misafir, senin yorumlarına savcılarımız suç duyurusunda bulunacaktır, belliki bir yerlerden görev almışsın senin gibiler ne çekerse dilinden çeker.

Misafir

4 yıl önce bu adam mhp deyken attığı twitler yüzünden içeri alındı. aç oku 4 yıl önce ne yazmış. Ne haber yaparlarsa inanıyorsunuz yazık, beyinleri kiraya verdiniz.

tepe

16 yildir citayi dibe düsürdün hangi citayi yüksetecen..

Misafir

İyi ki bu klişeleri ezberlemişsiniz yazacak bir şey bulamazdınız yoksa.Akşene'e ''15 temmuzda başbakan olacağım'' yalanını uydurduğunuz gibi.

Misafir

Vatan ve çocuklarımız için Reis diyoruz zaten. Anlamadıysan o senin sorunun.

Misafir

Elin Batılısı Erdoğan gitsin istiyormuş ....Bop Eşbaşkanı ABD istemedikçe bir yere gitmez.Bop yarıda mı kalsın?

Misafir

ya beya ..Tüm dünya hatta güneş sistemi birleşmiş reise karşı de mi.?

Misafir

Akşenerin yanında kaç tane fetö kumpası yemiş komutan ,gazeteci var haberin var mı senin.

kobra

İYİ Parti’nin iletişim ekibinin başında FETÖ ile irtibatı nedeniyle tutuklanıp daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kerim Çoraklık'ın olması tartışmalara neden olduİyi partiye yönelen kardeşlerimiz uyandıklarında kendilerini ne tür bir foseptik çukuruna düştüklerini fark edecekler ama artık çok geç olacak.

Biraz dürüst olun dürüst

Hep yaptıkları ve iyi olanları sayor bide sattıklarını ve olumsuzlsri saysana mesale sen hükümete geldiğinde dış borç 220milyar dolar idi dolar kuru 1.5idi mesala sen hükümete geldiğinde mazot 1.30 kuruş idi benzin 1.8idi .Sen hükümete geldiğinde TEKEKOM TÜPRAŞ PETKIM SEKA TEKEL sigara fabrikaları Seydişehir Alimiyon fabrikaları 20yakin Şeker fabrikaları Petrol ofisi Demir çelik fabrikaları Limanlar elektirik santralleri Altın Bakir Demir madenleri hepsi Devlete aiit idi bu saydığım devlet kurumlarını sattini niye söylemiyorsunuz bu sattigin devlet kurumlarınıdan devletin kasasına 72milyar dolar girdiğini niye soylemiyirsun işine gelmiyor dolar sen hükümete geldiğinde 1.5 idi bugün 4.5 yaklaştı avro 1.8tl idi bugün 5.10 niye soylemiyirsun Sen hükümete geldiğinde Nohut 700bin idi bugün 10tl şeker kg 500bin idi bugün 4tl bunları niye bunları soylemiyorsun

Misafir

Aga sen ne içiyorsun bize de ver.

Misafir

uslubu düzeltmek lazım aklımızda kalacak çok iş yaptınız