BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'dan çok sert Suruç tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç'taki saldırı ile ilgili, "Bu olay, PKK ve HDP'nin Kürtlerin kanından beslenerek büyüme stratejilerini hala terk edemediklerinin en bariz örneğidir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Demokrasi ve İnsan hakları kavramlarının beşiği ABD ve İngiltere devletinin yönetimlerinde bu kavramlar hiç bir anlam ifade etmemektedir. Devlete karşı işlenen suçlar her türlü demokratik haklardan muaf olup cezası mahkemelerde hukuk önünde asla uygulanmaz, olay yerinde infazla yerine getirilir. Bu kavramlar başka devletlere karşı baskı ve yaptırım sonunda teslim alma ve yok etme unsurudur.

Turgut Şentürk

Özellikle Türk devlet yönetimlerinde ve dünya ülkelerinde affı olmayan cezası da en ağır şekilde ölüm olarak uygulanan suçlar ihanet ve terör suçudur. Dünya hiç bir ülke yoktur ki teröristini ve hainini ülkesinde yaşatsın. 40 yıldır benim ülkemde yaşanan terör ve ihanet olayları ABD, İngiltere ve Almanya da yaşama süresi üç ayda sona erdirilirdi. Bu suça karışanlarında nesli kurutulurdu.

Turgut Şentürk

Sn Cumhurbaşkanım. Dünyada hiçbir ülke yoktur ki, ihaneti ve terörü meslek edinmişlere karşı yumuşak tavırlı olsun. Bun terör ve ihanet suçu işleyenleri insan hakları ve demokrasi çerçevesinde değerlendirsin. Bu işlerle uğraşanları sessiz sedasız yok etmek insanlığa yapılacak en büyük hizmettir.

Misafir

Bu devleti meşru görmeyen defolup gidebilir... Irak,suriye,avrupa,abd orda duruyor?

bir basit vatandaş

Dur be adam biraz bekle, acık sabret. Konuyu hemen seçim malzemesi haline çevirme. Aşiretlerin rekabeti de olabilir, kan davası da olabilir. Olayı hemen kendi menfaatine kullanmaya kalkma. yeter artık, yeter, TAMAM.

Mem

Erdoğan gizli talimat verdi "HDP üzerinden parti teşkilatımızın çok farklı çalışma yapması lazım." Bunu dışarıda konuşmam. Burada sizlerle konuşuyorum, niye sizlerle konuşuyorum? Çünkü, onların baraj altı kalması demek, bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir.Markaja almak diyoruz ya, markaja alacaksınız.” "Bu mahallelerde hangi aile, konumu nedir, durumu nedir, bunları kim tespit edecek, mahalle yönetimi. Dolayısıyla bunları sandık seçmen listesinden çıkaracağız. Sandık seçmen listesinden çıkardıktan sonra da onların üzerinde birebir ayrıca çalışma yapmamız gerekir." İşte size Silahlı Özel Çalışma ! AKP'lilere saldırı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Esnaf saldırmamış, oy vermiyoruz dedikleri için akp terör estirmiştir

raif

10 gün kalmış seçimlere ve ‘Demirtaş’ın adaylığı yanlış bir karardı’ şeklinde YSK’ye talimat veriyor. Valileri göreve çağırmış, bir yanıyla AKP için çalışırken, bir yanıyla sandıkları taşımaya yönelik taleplerini YSK’ye iletiyor,garip bir durum.

Misafir

yazdıklarını okuyabilseler harekete gececekler de okunmuyor birade!1

Misafir

he he adam kendi ayağına kurşun sıktı diyorsun. Adamın bir kardeşi öldü . 4 kardeşi yaralı vicdansız.

Cevat Sabri Dereli

Bakın buraya yazıyorum.Muhalefet ''Suruç Olayları araştırma komisyonu kurulsun '' diye önerge verecek ama Ak Parti ve MHP anında reddedecek.Cevat demişti dersiniz

Misafir

Hastane kameralarına el konmuş bile.Bakalım ne çıkacak.

Misafir

Evet gereğini yapma ve silah çeken aşiretin bu Ak Partili vekil adayını sorgulama yargılama zamanı geldi geçiyor.Ama Hastane kayıtlarına el konmuş bile.Neden acaba?

Misafir

Enisteye sorsun o bilir.

rasim muyan

Aşiretçi Ak Partili vekil yakınları çatışma çıkardı hastaneye kaldırılan yaralı 2 kişi de bunlar tarafından öldürüldü.

Hakkı Baba

7 Haziran-1 Kasım 2015 tarihlerini hatırlattı. Bu tarihlerde de PKK-IŞİD ortak terör eylemleri sonucu AKP iktidarı geri almıştı.

Misafir

Reis bizin oralarda eşkiyaya derler.

Kürt dedi

Kürt Deme o mübarek kelimeyi ağzına alma yani çok zorlanıyorsun tüm dünya biliyor Kürt demek zoruna gidiyor zoruna gideni yapma doğal durmuyor

Misafir

Artık gereğini yapmanın zamanı gelmedi mi REİS ??????

Balaban Beyi

Siz en iyisi BİR BARIŞ SÜRECİ DAHA YAPIN(!)..Demek ki BARIŞ SÜRECİNİZ YETMEMİŞ Syn. Erdoğan..Bir "Barış süreci" daha yapınız...!!!

Ahmet

Peki esnafı kim öldürdü?

Misafir

Günaydın AKP zihniyeti. Siz yeni anlamış benziyorsunuz pkk ve hdp zihniyetini. İnşallah açılım safsatasını devamında verdiğimiz yüzlerce şehiti unutmamışsınızdır.

Misafir

İçine ettin reis memleketin.Çok gerdin bizi..artık git ne olur git...

Suruclu

Kimse kusura bakmasin meyda 28 subattan daha beter hale gelmis yalan dolanlarlan halk kandirilmaya calisiyor .bölge sitelerine ve bölge gercegi biliyor.Yazdigimiz yorumlarin hicbiri yayinlanmiyor ki

Suruclu

Hastahanedeki iki yaraliyi kim öldürdü.uzun namlulu silahlarlar kim ates etti.

Selami

Ne diktator meraklilari varmis. Biraz acin tarih okuyun diktatorlerin yonettigi ulkeler sonunda ne hale geliyor