BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'dan ABD'nin Kudüs kararına tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere'de ABD'nin Kudüs kararını değerlendirdi. ABD'nin gerçek barış isteyen Filistin tarafını cezalandırdığını söyleyen Erdoğan, ABD'nin bölgedeki arabuluculuk rolünü kaybettiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
gereksiz

artik bu hareketlerle kandiramazsin. yemiyoruz. halen filistine gidecektin. egemen bagisi, muammer güleri zafer caglayani rüsvet yedikleri halde halen kodese tikmadin. neden? arkadasina ayri mudahele. hani idam geliyodu? nerde? zeytin dali harekati noldu? askerlerimizi unuttun? secim daha önemli?

Misafir

15 mayis 2013 tarihinde gazzede olacagim diyen recep erdogana soruyorum.tarihmi gelmedi yoksa seyehat planinda bir kumpasmi oldu.!

tamam

filistin için samimi olmadıgını biliyoruz yıllarca sadece konuştun icraat sıfır

MİSAFİR

BAZI ÖRÜMCEK KAFALARDA , OHALİ KALDIR TERÖR YENİDEN GELSİN DEMEK İSTİYOR AMA GARGARA YAPIYOR BİR TÜRLÜ SÖYLEYEMİYOR BU DALKAVUKLARI MİLLETİM İYİ TAKİP ETSİN

MİSAFİR

BAZI ÖRÜMCEK KAFALARDA , OHALİ KALDIR TERÖR YENİDEN GELSİN DEMEK İSTİYOR AMA GARGARA YAPIYOR BİR TÜRLÜ SÖYLEYEMİYOR BU DALKAVUKLARI MİLLETİM İYİ TAKİP ETSİN

Misafir

ERDOĞAN İNGİLTEREYE NEDEN GİTTİ? BİLİYOR MU TÜRK HALKI ACABA? ASIL NEDEN BU DEĞİLDİR.

Misafir

Adam daha ne yapsın 15 sene önce dünyanın en kıytırık ülkeleri arasındaydık şimdi abdye israile neden sardırmıyorsuna geldik bu bile birşey ama sıkıntı rabbim yardımcımız olsun inşallah

hayırdır bu kadar kbar olmuşsun abd arabulucu rolunu kaybetmş

SON________________________

Hele dur~!.............. Zarrab davasında nihai karar 16 Mayıs'taki duruşmada açıklanacak.Davanın sonucuna göre ABD Hazine Bakanlığı bazı Türk bankalarına “İran yaptırımlarını delmek” suçlamasıyla para cezası kesecek! ..............OHAL rejimi elbette yaklaşan tehlikenin farkında.

Misafir

Müslümanlara neden günde tam 5 kere hoparlörden avaz avaz Allahın varlığı hatırlatılır?...........

İbrahim Sinvar

Laf var. icraat yok. Sen ne yaptın abd ve israile karşı. Adamlara ülkeye girerken vize bile soramıyorsun. Ama onlar sana vize soruyor.İsraille anlaşma yaptın hiçbirine uymadılar sen hala ilşkilere devam ediyorsun.

Zeynep ( g )

Vizyon sahibi bir ADAM , emperyalizmin merkezinde emperyallere karşı kırmızı bez sallıyor ; Cumhuriyet tarihi boyunca Mustafa Kemal hariç , var mı böyle LİDER ?? Bu denli sert söylemlerle ve giderek söylemleri aktif hale getirmesiyle Batı için rahatsız edici ve fakat Türkiye için onur verici ...?? Hep alttan alan , hep uyumlu liderlerden sonra ilk kez Dünya listelerinde bir ADAM ...( Daha yapacak çooookkk işi var !! ) ( Ve o işleri yapması için de güçlü parlamento ...)

  • 1