BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Üzerimize salınan piyonlarla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Terör örgütleriyle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Erdoğan 2023 hedeflerina dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Cumhuriyet Bayramlarını sahalardan sokaklardan salonlara aldıracaksın SONRA DA.YOK CUMHURİYETİMİZ I AYAKTA TUTAN RUH BUGÜN HÂLÂ . ..BİLMEM NE. CUMHURİYETE SAVAŞI SEN BAŞLATTIN ERDOĞAN ÖYLE HİÇ FETÖ YÜ METÖ YÜ BAHANE ETME BUNU SENİN YAPTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ MİLLET DEDİĞİN O İLLET AFFEDERMİ BİLMEM AMA İÇİNDE AZICIK CUMHURİYET SEVGİSİ OLAN BİRİ SENİ DE YAPTIKLARINI DA.NE.UNUTACAK NE DE AFFEDECEKTİR

34 TC 1923

Cumhuriyet, Büyük Fransız Devriminden bu yana cemaatleri, dini tarikatları, kurumsallaşmış dini, saltanatı , monarşiyi dağıtıp, özgür ve eşit yurttaşlardan bir yeni halk yaratma işidir.

Komünist İşçi

Yabancı düşmanlığı kin ve nefret ile söylenmiş sözleri AKP'deki özellikle radikal islamcı ve cihadcı gençler Avrupa'da terör eylemlerine bombalı saldırılara girişir mi ?

Misafir

Eşitlik, özgürlük, kardeşlik…

ses

Cumhuriyet en güzel yönetim bicimidir

Misafir

kendine acimiyorsa bu devlete ve insanlarina aci ve türkiyenin önünde engel olma sen aldin alacagini yol ac artik

zeynep

cok dogru diyorsunuz sayin baskanim once vahhabi piyonlarini saldilar ve siz onlarin dolmusuna bindiniz ardindan bop projesini getirdiler onunda es baskani oldunuz ardinda fetoyu saldilar tum devlet kademesini ona teslim ettirdin,sonra suriyeye gonderilen teroristler vs derken kimin piyon oldugunu bizde bilmiyoruz artik

Selim İleri

İnşallah kıyamete kadar cumhuriyetimize hep birlikte sahip çıkarak onun layık olduğu yerde kalmasını ve gelişmesini hep beraber sağlıyacağız.

  • 1