BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan: Yapılanları gördükçe Cumhurbaşkanı olmaktan utanıyorum

Batı Afrika turuna çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar. Senegal'de Türk gazetecilerle sohbet eden Erdoğan, Afrin'deki 8 şehit için "Teröristlere yaptıklarını misliyle ödeteceğiz" dedi. Erdoğan Doğu Guta'daki katliam görüntüleri için de "Yapılanları gördüğüm zaman, insan olmaktan, baba olmaktan, siyasetçi olmaktan, hatta cumhurbaşkanı olmaktan utanıyorum" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

100 Çiçek Harekatı ile 30 milyon insanın birkaç ay içinde açlıktan ölmesine neden oldu. İktidarı süresince katlettiği hain insan sayısının 50 milyondan fazla olduğunu yazıyor tarih kitapları. Bu sebeple Mao insanlık tarihinin en kanlı diktatörü olarak bilinir.

Misafir

“İleri Büyük Atılım” ve “KÜLTÜR Devrimi” adını verdiği iki adet sosyal programı vardı. Birinci hedef Çin’i süratle sanayileştirmekti.Bu programla rın uygulama safhasında 20 milyondan fazla insan açlıktan öldü. Sonrasında “Sosyalist Eğitim” hamlesi adı altında kendisine muhalifleri, özellikle aydınları, yazarları, öğretmenleri, hukukçuları ve entelektüelleri öldürmeye başladı.

Misafir

Alpullu Şeker Fabrikası işçileri: Mücadele sokakta kazanılır.....

Misafir

Adam adam hatta adamın hası

Misafir

Arap baharı Türkiye de başladı. Dipten gelen İslami dalgayı istedikleri yöne sevk edip bitirdiler, yani söndürdüler. Aynı arap ülkelerinde olduğu gibi. Emperyal güçler istediklerini iktidara taşıdılar, halkı da halkın istediğini yaptılar diye kandırdılar. Ülkede İslami kesim en az 50 yıl geri gitti. Geçmiş olsun. Söz ağızdan bir kere çıkarmış. Ne oldu terörist Alman gazeteci(ben bu ifadeye katılmıyorum,yanlış anlaşılmasın). O lafları yandaş gazeteciler mi uydurdu yoksa.:)

Misafir

DW ve BBC`de Doğu Guta’daki Kucağında bebek taşıyan çember sakallı figüranları gördünüz mü Hepsi islami cihadist!..

Komünist Liseli

IŞİD bölgedeki kazanımlarını başta AKP hükümetine borçludur.Şam yönetiminin uluslararası cihat çeteleri karşısında mevzi kaybetmesinin esas nedeni, başta Türkiye olmak üzere dışarıdan silahlı çetelere verilen destektir.

felan filan

suriye de savaş çıkaranlar bölgeye silah gönderenler utansın

Misafir

Tv lerde yorum yapanların, yandaş yazarların ve siyasilerin çocuklarıda gitsin afrine

Misafir

Mal mısın, dünyadan haberin yok mu aç da haritaya bak. bugün bu şehitler verilmezse güneyimizde pkk devleti kurulacak.

Misafir

Kaçıncı 8 şehit.Hangi 8-18-28 bu kaçıncı?EVET çıkınca analar ağlamadı bereket

Misafir

Askerimizin başına çuvval geçirildiğinde ne notası müzik notasımı deyip nota dahi vermeyenler reza için kaç reza verdiler milleti aptal yerine koymayın artık millet olan biten herşeyi görüyor memleketin nasıl talan edildiğini kurumların nasıl ayaklar altına alındığınıda biliyor millet keserin dönüp hesap soracağı zamana odaklanmış durumda.14 şeker fabrikası bir yıllık örtülü ödenek etmez yağma hasanın böreği değil bu ülke.

Misafir

Suriyenin iyi kötü seçilmiş bir lideri vardı ne oldu da kardeşimden katile dönüştü kim bunların müsebbibi kafirlerden daha fazla memleketi idare edenler yüzünden oldu bu suriye maval okumayın milleti aptal yerine koymayın artık

gazeteci yok

o fotoğrafa bakıyorum da, hep aynı kayığa binenler. Gazeteciyim deyip CB nin sözcülüğünü yapanlar

FAKİR

Zarrabı unuttu bu millet...afrika...afrin arası gezeriz seçime kadar..şu anda yüzde kırklara doğru ilerliyoruz...ellibiri buldukmu hemen seçim...

NYTimes

ZARRAB DAVASINA İKİ YENİ GİZLİ DOSYA GİRDİ; YENİ İSİMLER VE YENİ İDDİANAME GELİYOR?....Bu hafta da 495 ve 496 kayıt numarasıyla yine gizlilik kararı olan iki belge daha kayıtlara eklendi!....

YETER

Tarihimizin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşıyoruz!. Demokrasi, Hukuk Devleti ve Adalet sıkıntılı, ekonomi sıkıntılı, dış politikada ciddi problemler var!.....Yetti ARTIK!

Misafir

her konuştugu mükemmel reısımızın cok adıl dusunuyor kıbrıs konusunda kuzeyınde hakkı var guney kınrısında hakkı var dıyor biz samdakılerı hastanelerımıze getırelım bakalım dıyor Allah rızası ıcın yapıyor herseyı baska bırı olsa petrolu bız cıkartık vermeyız der cok adıl dusunuyor yolun açık olsun reısımız işallah

Misafir

Erdoğan’a operasyon çekiliyor, ülke iç savaş ve bölünmeye kadar gidebilecek bir felakete sürükleniyor. uluslararası büyük şirketler teker teker ülkeyi terk ederken, ülke bir kaosa giderken hala sıcak para gelebiliyor bu ülkeye? Kaynağı, kimliği belirsiz bu paralar kimindir?

Misafir

Diyanet İşleri Başkanlığına Halife, Mehdi, Zeytin Dalı Operasyonu ile ahir zamanda çıkacak büyük savaş iddialara ne diyorsunuz diye. Hala bir cevap YOK

yaşar kotan

Sen hiç utanma reisim türk milletinin islam ümmetinin hatta dünya insanlığının mağdurun hep sesi oldun islam görünüp islam şeytanları utansın ben hep seninle gurur duydum

Misafir

Cumhurbaşkanı olmaktan utanıyorum Başkan olacağım

Misafir

BMGK 24 Şubat'ta “insani ateşkes” ilan etti. Afrin harekatının da bu kapsamda olduğu başta ABD olmak üzere bütün Güvenlik Konseyi üyesi ülkelerce teyit edildi. TSK bu karardan sonra da harekata devam etti mi? Devam ettiyse bu ateşkes sonrasında kaç insani kayıp gerçekleşti? Hükümetiniz söz konusu BM kararına uymamaktan doğabilecek uluslararası yükümlülükleri karşılamak için hangi önlemleri aldı?

  • 1