BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan toplantıda söyledi: Arkamdan iş çevirdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde ekonomi yönetimi ve faiz oranlarını indirmeyen Merkez Bankası vardı. Partinin son MYK toplantısında 'Merkez Bankası faiz artırdı. Bir de tek adamlık derler, bu nasıl tek adamlıksa, karar alıyoruz uygulamıyorlar. Benim arkamdan iş çevirdiler' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
ccccc

olmayan ekonomide sayın AKP liler faiz düşerse dolar 10 lira olur yada ekonomiyi düzeltin

Misafir

"Erdoğan toplantıda söyledi: Arkamdan iş çevirdiler"... Bu da demektir ki...Parti içinde otoriteni ve şahsına karşı duyulan güveni kaybetmeye doğru gidiyorsun!

Misafir

İyiyim tabi.

İspanyol Paça

İyisin tabi

mshmut

Demekki bizi başkanlıkta kurtarmayacak kimse dinlemiyor arkadan iş çeviriyor yurt dışına çıkınca patlatıyor faizi ne yapsak monarşiyemi geçsek

Misafir

Yöyle bir şey,,,,,,,,,,,,,,,

Misafir

Kaç kilo güven istiyonuz,beş dakkaya yollayayım,

Misafir

Bir kişi her birçok konuda uzman kalabilir,

kundemacı

Merkez Bankası ekonomik verilere göre çalışan bağımsız bir kuruluş değil mi? Bu ülkede her şeyi bir kişi mi yapacak, her şeye bir kişi mi karara verecek. Bir kişi her alanda uzman olamaz. Tıpta he alanda uzman olanlara "Pratisyen hekim" denir. Her lalanın uzmanı vardır.

ANALİZ UZMANI IRIZA

ALOOOOOOOOOO ULAN ASIL İKİYÜZLÜ MÜNAFIK SİZSİNİZ MADEM ERBAKANDAN BAHSEDİYORSUNUZ RAHMETLİNİN OĞLU FATİH ERBAKANA YÖNETİMDE GÖREV VERMEYEN ŞİMDİKİ KARA MOLLANIN OĞLUNA NEDEN AYNI TEPKİYİ VERMİYORSUNUZ. NEOOOO BATTIMI TABİ ARPANIZ KESİLDİ DEĞİLMİ HADİ ORADAN YÜRÜ GİT ZİBİDİ SENDE HADİ HADİ İŞİNEZE BAKIN BİTTİ ASLANIM BİTTİ O REFAHTAKİ İHTİYOR TAYFASININ İŞİ BİTTİ SİDİĞİNİ TUTAMIYORLAR ÜLKE YÖNETMEYE TALİP OLMUŞLAR Ikiyuzlu olmayin 05 Nisan 2018 11:40 Sizde rahmetli Erbakan hocanın arkasından az iş cevirmediniz sayın Erdoğan mesale ERBAKANIN yaslandigini hafızasının gidip geldiğini idaa erederk partiyi yenilikciler ele geçirip Erbakani ve kurmaylarını tasfiye etmek için planlar yapmadinizmi yereldeki milligoruscu belediyeleri Erbakana karşı dolduruşa getiren kimlerdi siz Fazilet partisinden ayrılırken 50yakin belediye başkanının sizinle berabar hareket etmesi Erbakana karşı bu belediye başkanlarını kışkırtarak ERBAKANIN arkasından nasıl iş çevirdiğinizi kanitlamiyormu

KAŞGARLI MAHMUT

ALİVELİ RUMUZA CEVAPTIR.ALOOOOOOOOOOO LA ALİ VELİ YAZDIĞI YAZI KENDİSİ GİBİ SAHTEKAR BELLİ ULAN KAÇAMAK CEVAP YAZMA SAHTEKAR ADAM ADAM GİBİ YORUM YAP. NİÇİN ŞUNU DEMİYORSUN ALOOOOOOOOOOOOO BU ÜLKEYİ YÖNETEN BEYLER BİZ BİR MİLLET OLARAK NASIL OLURDA BU ÜLKENİN KADERİ İNGİLTERİNİN ELİNDE OLUR O ZAMAN İGİLTERE NEDEN ABD YE TESLİM OLMADI DİRENDİ BİZDE HERGÜN ÖLECEĞİMEZE BİR GÜN ÖLELİM YADA O ALTIN DENEN ŞEREFSİZ ŞEY NEYSE BİTSİN KARDEŞİM ARTIK ALOOOOOOOOOOOOO BEYLER BEN BİRİ VATANDAN OLARAK BU BORÇMUDUR ALTINMIDIR NE ZIKIMSA BİR AYLIK MAAŞIMI VERMEYE HAZIRIM BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATALIM VE MİLLET OLARAK BU ŞEREFSİZLERE ÖDEYELİM VE TAM BAĞIMSIZ OLARAK YAŞAYALIM BAK 15 SENEDE NEREDEN NEREYE GELDİK AMA BU FAİİZ OLAYI BU ÜLKENİN BAŞINA BELA DEĞİL BİR MEHMET ŞİMŞEK 100 TANE MEHMET ŞİMŞEK FEDA OLSUN ÖYLE KİŞİLERE GÖRE ÜLKENİN KADERİ ÇİZİLMEZ KARDEŞİM AKİLLİ OLUN ülkenin altın rezervi İngiltere'de rehin.bunu söylediği için mi ipi çekildi?

bir basit vatandaş

AKP de herkes bir, birinin kuyusunu kazıyor. Hepsi yolsuzluk bataklığına saplandılar. Buna metal yorgunluğu denmez, metal çürümesi denir. Bu metal artık çürümüş, kokuşmuş durumda, kaynak tutmuyor, hurdaya atılacak.

Ikiyuzlu olmayin

Sizde rahmetli Erbakan hocanın arkasından az iş cevirmediniz sayın Erdoğan mesale ERBAKANIN yaslandigini hafızasının gidip geldiğini idaa erederk partiyi yenilikciler ele geçirip Erbakani ve kurmaylarını tasfiye etmek için planlar yapmadinizmi yereldeki milligoruscu belediyeleri Erbakana karşı dolduruşa getiren kimlerdi siz Fazilet partisinden ayrılırken 50yakin belediye başkanının sizinle berabar hareket etmesi Erbakana karşı bu belediye başkanlarını kışkırtarak ERBAKANIN arkasından nasıl iş çevirdiğinizi kanitlamiyormu

real

biraz gerçekci olun . şimşek kişilik olarak şeker gibi adam ama o yetmez.zehir gibi adam gelmesi lazım yerine...torpilli yalama insanlardan uzak durmak lazım.işin erbabı olması şart yoksa şu donemde çok kırılgan bir ekonomimiz var.sisten kökten değişmesi şart! aynı ayar devam edilirse değişen hiçbirşey olmaz.her vatan savunmamızda bu şekilde olması saçmalık.

Misafir

Erdoğan toplantıda söyledi: Arkamdan iş çevirdiler kim bu iş çevirenler bunları bir bir açıklamak lazım

dd

Seni kandırıyorlar arkandan iş çeviriyorlar eeee istifa et kandırılan adam ülkeyi nasıl yönerid

Metin Erbay

Sayın Cumhurnaşkanım, sürekli oy vermiş bir vatandaş olarak diyorum; ekonomi kötü ve sizin bu faiz saplantınız apaçık yanlış!!! Gücünüzü kullanarak istediğiniz karari alldirabilirsiniz, zorlarsınız, ama ilk seçimlerde büyük hüsran ile tanışırsınız.. dost acı söyler..

Misafir

Çevir kazı yanmasın ahali uyanmasın. İyi olunca sahiplenirlir kötü olunca dışlanır insanoğlu işte ne dersin yapacak bişey yok Allah ülkemize devletimize yardım etsin devletimizi ehil ellere teslim etsin. Hak ve adaletten ayırmasın bu milleti.

tepe

hadi yaa yinemi kandirildi?? yazik

Misafir

hükümet emeklilerin intibk zammını versin adaletli olsun

Misafir

ÜLKEYİ BATIRMAK İÇİN UĞRAŞSANIZDA ÜLKEMİZİ KORUYAN YÜCE GÜÇLER VAR SİZLERE RAĞMEN ÜLKEMİZ DİMDİK AYAKTA..BU 15 YILLIK BECERİKSİZ POLİTİKALARI BAŞKA DEVLETLER YAPSA İDİ BIRAKIN KÜÇÜK DEVLETLERİ RUSYA ABD HATTA ÇİN BİLE BATARDI..

.))))))

YAW SİZİN ARKANIZDAN İŞ ÇEVİRMEYENMİ VAR ALLAH AŞKINA

Misafir

güven yoksa güven vermezsen yatirimci orada durmaz

Misafir

MADEM ARKANIZDAN İŞ ÇEVİRİYORLAR OZAMAN GEREĞİNİ YAPARSINIZ REİS ŞİKAYET ETME MAKAMINDA DEĞİLSİNİZ ANCAK BİZ ŞİKAYET EDERİZ VATANDAŞ EDER HÜKÜMETİN DEVLETİN BAŞINDA SİZ VARSINIZ

Misafir

FAİZİ İNDİR DERSENİZ İNDİRİRLER SAMİMİ DEĞİLSİNİZ