BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Erdoğan talimatı verdi sil baştan değişiyor

Hükümet sağlık sistemini sil baştan yenilemeye hazırlanıyor. 2011'de değiştirilen sağlık sistemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 yıl sonra eski sisteme dönecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
a.l.

yeşil kart daha iyiydi gss den.

Misafir

6 YILDA BUNA ÖMÜR VERİYORUM BU DA GİTMEYECEK. DEVLETTE LİYAKAT OLAYI BİTTİĞİ İÇİN HİÇBİR SİSTEM TUTMAZ TUTMAYACAK. SİYASETİN HERYER DİNGONUN AHIRI GİBİ GİRDİĞİ BİR YERDE HER SİSTEM İFLAS EDER ETMEYE MAKUMDUR. LİYAKATI TERKETTİK BİR KERE GAYRI NE YAPSANIZ ARIZA VERECEKTİR... NOKTA

Misafir

türkiye de sorunların hallonulması için uygulanan hiçbir sistem tutmadı,tutmaz da.erdoğan ın dayatmacı ve yandaşlarını kayırmacı zihniyeti kadrolaşmadan başka birşey değil.erdoğan ve akp iktidar hiçbir sorunu çözmüyor dlaverelerle yeni sorunlar ekliyor.çünkü, vatandaş sorunlarla debelleş edilerek aradan çıkarılıyor,hükümetin yanlışlarını eleştirecek ve sesini çıkaracak hal bırakılmıyor.meydanı boşaltan akp iktidarı ve erdoğan, saltanatlarına daha sağlam yapışıyor.kuzu bir toplum,muhalefetsiz bir yönetim.tam da istedikleri gibi.

ihsan

isabetli olur tek başlı olur

saraylı

15 yıldır yapılan bu üç geri bir ileri bütün kurumların sağlam temelleriyle oynandı laçkalaştırıldı cılkı çıktı sırf iş bilmezlik beceriksizlik ve ego yüzünden sağlam bir kurum kalmadı ülkede. Millet ülkeyi en iyi şekilde yönetsin diye seçiyor devleti yönetenleri başına bela olsun başına buyruk olsun diye değil.

Zehra soysal

2-3 sene evvel sağlıkta şube müdürlüğü sınavı yapıldı. Mülâkat ile sınav barajını geçenler elendi.

Misafir

6 sene boşuna vakit kaybı tipik akparti icraatı düşünmeden yap sonra eskiye dön, zikzakçı parti

GERÇEK MİLLİ EĞİTİM İSTİYORUZ

SN.CUMHURBAŞKANIN DİKKATİNE SN. AKP NİN VE CUMHURUN BAŞI MADEM SAĞLIK BAKANLIĞI SİL BAŞTAN, BİRDE MİLLİ EĞİTİM VAR Kİ İNANIN YÜREKLER ACISI, KANAYAN BİR YARA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATININDA SAĞLIK BANAKLIĞINA BENZER BİR YENİDEN YAPILANMA YAPILMASI ELZEM BİR DURUMDUR. HELE HELE ŞU YENİ ATANAN GENÇ TECRÜBESİZ VE TOY KADRO VARKİ TEK YAPTIKLARI HER AY BİR MAKAM KOLTUKLARI DEĞİŞİYOR O YÜZDEN 652 TEŞKİLAT YASASI DERHAL DEĞİŞTİRİLMELİ ANASINI SATIĞIMIN YERİ TAM BİR YAP BOZ TAHTASINA DÖNDÜ EĞİTİMDE TAM BİR FİYOSKO 10 TARLA BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN EĞİTİM YOK SADECE ÖĞRETİM VAR HER GELEN BAKAN BİR SİSTEM DEĞİŞTİRİYOR. Nasıl ki sağlık bakanlığında işler iyi gitmiyor, SSK kuyruklarına geri mi döneceğiz korkusu Allah korusun.

haydar cankurtaran

sayın cumhurbaşkanımız sonunda bu yanlış düzenlemeyi iptal ederek hayırlı bir işe imza atıyor. birde hastane müdürlüklerine uzmanlıklarına gelecek kişiler içinde liyakatı esas alsalar iyi olacak. çünkü yerelde ak parti yönetimleri bazı cemaatsel gruplar kendi yandaşlarını getiriyorlar.

Misafir

akp bu son dönemde hiç çalışmıyor iyice işi savsakladılar, 3.dönem belediyeleri de aynı.

erdal

eski sisteme dönecekse neden sağlıkta devrim yaptık sloganlarıyla halktan oy topladılar?

hakim bey

yap boz tahtası anasını sattığımın memleketinde sağlıkla milli eğitim tam bir fiyasko. baştakilerin bir bilgisi olmayınca her gelen bakan sistemi değiştiriyor. recep akdağ geri geldi ya, tekrar eski sisteme dönüyoruz, eee bunu da beğenmeyince ne olacak, ssk kuyruklarına geri mi döneceğiz

ddd

Aaa 6 yıl önce bu şimdiki sistemi ben getirdim neden değiştiriyorsunuz ayıp size

Kulak kuşçu

Ne kadar yasa ve yönetmelik o kadar bürokrasi. O kadar sorun demek. İyi düşün, doğru uygula. Az yasa az yönetmelik, hızlı iş demek. Mecliste bu kadar hukukçu olunca kendilerine iş uyduruyorlar.

Hacı CAVCAV

Hastanelerdeki kuyruklar son mu bulacak? Önce bozuyorlar, sonra da eskiye dönüp; bunu da "devrim" gibi sunuyorlar...Sanırsın ki hastaneler düzelecek, doktorların iş yükü azalacak, kuyruklar bitecek....

Misafir

türkiyenin sisteminin adı; deneme yanılmadır

  • 1