BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67

Erdoğan: Geri döndüler dosya kapandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e doğru hareket eden rejime ait az sayıda birliğin Türkiye'nin bölgeye yaptığı top atışları sonrası geri dönmek zorunda kaldığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
vur kazmayı

sadece fırtına obüsleri yetmezz 175mm.lik ve 203mm. lik toplarda kullanılsın amerikan malı ama kullanırız bu topların tahrip gücü fırtına topundan daha tesirli yıkıcıdır.

Misafir

Esadın ordusu kasasında makineli tüfek olan 10 tane pikap arabamıymış

ÜLKÜM- ÜLKEM

Yürü Be Reis, Sen ki İslamın sancaktarlığını yapıyorsun. senki ülkemin bugün ve geleceğini teminat altına almaya çalışıyorken, zalimlerin kalelerini başlarına yıkıyorsun. sen ki mazlumun yanında olmaya devam ediyorsun. elbette ki bizlerde senin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah Seni kazalardan belalardan korusun İslam kılıcını keskin, Ülkenin Bütünlüğünü attığın adımlarla daim eylesin. Yâr ve yardımcın olsun inşallah. Ercan

Misafir

Karamollaoğlu, Abdullah Gül'ün adaylık ihtimaline ilişkin konuştu. “Bu süreç içerisinde Abdullah Gül ile birkaç kez görüştük. Olabilir mi? İhtimallerden birisidir.

Misafir

Kürtler BM'ye üye olsun" çağrısı ...... 28 Devlet "üye" ülke olarak tanınması çağrısında bulundu...

Gencgunes

Batan yasli gunes perincekci hincal uluc...yenidogan genc gunes ahmet hakan

Sedat

Bu Milleti sınır aşağı yürütmeyin, yeter artık bir ayda 2000e yakın leş, oda Ordumuz tereyağından kıl çeker gibi hareket ettiği halde. Bu milletin gözünü kan bürüdü artık önünde durulmaz. Akıllı olun silahları bırakın herkes köyüne dönsün tadilat yapsın bunun alternatifi gebermek.

Misafir

Heeeeeyt Be!............ Reis gene Birilerine bedel ödetiyor!............ Heeey Afrinliii!

Timur

Putin de, Ruhani de kurnaz ve akillidirlar. Herkese kazik atarlar. Bu is artik mezhep savasina evrildi.

Ar damari

Cenabet abd nin en cok ussu hangi musluman milletin ar damarini catlatmis

ses

Oradaki pkk temizlenmeden geri dönülmemelidir. Ellerindeki silahlara kadar alınıp etkisiz hale getirilmelidir.Çünkü giider geri gelir.

  • 1