BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53

Erdoğan: CHP bu darbe girişiminin adeta içindedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bu seçim normal bir seçim değil diyen Erdoğan, ''Bir dönüm yaşıyoruz. Bu dönüm noktasında vatandaşların demokratik hakkını muhakkak kullanmasının gereğini hatırlatmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
abcd

Aziz Türk milleti bu seçimde de oyunu ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenleri ve Şehitler ölmez vatan bölünmez söyleminden tiksinenleri tarihin tozlu sayfalarına kaldırıp sandığa gömecektir.

abcd

Sn Cumhurbaşkanım; Aziz Türk milleti seçimini 2002 de yaptı ve bu işi bitirdi. Şu anda formaliteleri oynuyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.

abcd

Türk milleti yıllardır terör ve ihaneti doğuran, besleyip büyüten bataklık kurutulsun diye sesleniyor. Millet bu bataklığında CHP nin ta kendisi olduğunu biliyor. Kurutun bu bataklığı Allah aşkına.

kaan

kabataş filmini camide içki içenleri ve diplomanı görelim, onlarada bakarız.

AKPSAVAR

yav he he bizde yedik 24 haziran sandığa gömüldüğünüz gün olacak

Misafir

duzmece ve gercek olmayan bir darbenin icine chp yi soksaniz ne degisecek sanki dahami inandirici olacak,

ottoman

Araştırma komisyonunu reddettiniz.Fetö komisyonunun başına getirdiğiniz adam eski fetöcü.Hepinizin boy boy resimleri videoları var.Bankasya açılışında Güen,Erdoğan,Çiller,Gül var ama hala CHP diyor hahahahaa..

erhan can

İşte Tv de karşı karşıya gelip İnceye bunu söylese İncenin ilk vereceği cevap ''O yüzden mi 15 temmuz araştırma komisyonunun kurulmasına izin vermediniz'' olacaktır.Yalanın da bu kadarı.Çaresizlik neler yaptırıyor insana.Zor be!

Hakkı B.

15 Temmuzun araştırılmasından RTE korkmaktadır. Bu nedenle yalan üstüne yalan düzüyorlar. Bir kere de yalansız konuşsalar ne var yani! Kendi suçlarını başkalarına iftira atarak Müslümanlık olmaz. Darbe olsa hükumete olur ve Ülkeyi daha iyi yönetmek iddiasıyla yapılır, halkın üstüne ateş açılarak yapılmaz.

LÜTFEN OKU KARDEŞİM

Ülken için 1 dk'an VAR MI?..Lütfen ön yargılarımızdan kurtulup HAYAL EDELİM!.. evet düşünki "BU ÜLKE SENİN ŞAHSİ TAPULU MALIN".. ve sen yarın şahsen sahibi oldugun bu ülkeyi yönetecek bir BAŞKAN seçeceksin.. Adaylarda malum.. HANGİSİNİ SAHİBİ OLDUĞUN ÜLKENE BAŞKAN YAPARSIN..Ülkeni hangisi kalkındırıp ileri götürür?. Hangisi aynı seviyede tutar? Hangisi geri götürür? HANGİSİ BİR DAHA TOPLANAMAZ HALE GETİRİR?..lütfen samimi olun..HEPİMİZ KARDESİZ, FİKİRLERİMİZ BAZEN UYUSMASADA.. SAYGILAR

herşey ortada

fetoyle fotoğraf çektiren chp nin milletvekilleri değil

marmaris

haydaaaa atillamaydaaa:)

Misafir

FETÖ ÖNERGELERİNİ REDDETTİRMEDE,ÇADIR MAHKEMELERİ KURDURMADA ÜSTÜNE YOK GERÇEKTEN..

Misafir

CHP'NİN VERDİĞİ DARBE ARAŞTIRMA ÖNERGELERİNİ RTE YOKSA CHP'Yİ KORUMAK İÇİN Mİ REDDETTİRDİ?

taşeron işci

haydi hodri meydan .araştırma komisyonunu kurun chp buna istekli ,daha önce red demiştiniz ya reis yalanların ortaya çıkıyor...

Misafir

VAR İSE YARGILANSIN AMA CHP'NİN VERDİĞİ ÖNERGELERİ CHP'Yİ KORUMAK İÇİN Mİ REDDETTİ TAYYİP?

hasan esen

Belge belge bir tane belge yok.Kabataş yalanı duruyor daha ortada.Bu cuma görüntüleri paylacağız dedi 5 sene geçti.Camide içki içtiler görüntüleri var dedi 5 sene geçti.Yalan dolan gırla gidiyor.CHP nin karşısına çıkıp tek laf edemiyor uzaklardan bağırıyor.

Misafir

BÜTÜN BUNLARI TV'DE YÜZLRİNE SÖYLEMEYE CESARETİN Mİ YOK..

DEDİKODU DEĞİL Mİ?

'ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ'!..DURDUN DURDUN SEÇİME BİR GÜN KALA BUNU MU BULDUN?MADEM ÖYLEYDİ TV'YE ÇIKIP MUHARREM İNCENİN YÜZÜNE NİYE SÖYLEYEMEDİN DE ARKADAN KONUŞUYORSUN..

SAMET

VAY RTE VAY DAHA YENİ ANLADIN CHP NİN 15 TEMMUZ HAREKATININ İÇİNDE OLDUĞUNU.BİZ ONALARIN SECERESİNİ BİLİRİZ TA 70 Lİ YILLARDAN.SEN Kİ BEN MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ADIMDEDİN.SEB OKULLARDAKİ ANDIMIZI YASAKLATTIN.SEN DEVLET DAİRELERİNDEKİ TC.SİLDİRTTİN.DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR MİSALİ SANA GÖRE KANDAN BESLENEN MHP NİN KUYRUĞUNA TAKILDIN NE OLDU HİDAYETEMİ ERDİN.BİZ EKONOMİK ALANDA BAĞIMSIZ TÜRKİYE DERKEN SİZ ARAP HAYRANLIĞI İLE MEŞGULDÜNÜZ.TÜRKE TÜRKTEN BAŞKA DOST YOK DERKEN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMUZ GÜN GİBİ AŞİKARDIR.

Misafir

Olmadı! Demokrasi meşveret ister. Tek başına çalıp-oynamak olmaz.

XXx

Icinde deyil tam göbeginde, tanklari görünce üzerine cikariz diyen ebleh ve finolari tank alkisliyor ve telefon muhabbetinden sonra tanklar yol aciyor bakirköy baskaninin evvine gidip kahvesini pöfürdeterek zevkle halkin bombalanmasini izliyordu, darbe bastirilik darbeciler derdest edilince bu kontrollü darbe tiyatro diyen bu ve fetullah eblehiydi, darbenin tam göbegindedir chp

Misafir

Bir kişi bulamazsın.Darbeyi öğrenip de engellemeyen Ak Parti.

Misafir

BOP eşbaşkanına mı anlatıyorsun bunu?

acaba

Bunu kendi programcılarına değil de CHP yi çağırıp onların yüzlerine söyleyebilecek misin?