BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55

Erdoğan bombayı patlattı: Bir gece ansızın Sincar'a girer...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarıyla tamamlanan Afrin operasyonun ardından yeni hedefi açıkladı. Erdoğan, "Bu iş daha fazla uzarsa bir gece ansızın Sincar'a da girer, orada PKK'lıları temizleriz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

yok bu olmamış tamam çok hassassınız coşkulu bir ortam ama okadar değil öldürmeye gerek yok zaten hdpkkkklıların %90 ı DEVLETİN SOSYLA YARDIMLARINDAN GEÇİNİYOR KES SOSYAL YARDIMLARI ÇIKAR VATANDAŞLIKTAN 3 GÜN DAYANAMAZ SECDEYE KAPANIRLAR

Misafir

sizin gibi vatan haini esefeelee safiiilinler olduğu sürece biz asla iflah olmayız vallahi midem bulanıyor iğreniyooorum sizin gibi düşüğünden düşüğüü mehlukllardan

Misafir

amin amin amin diyorum imzamı atıyorum

Misafir

kardaş sen medyayı takip etmiyorsun sanırım. biz bir gecede nereleri toz duman ettik. birçok PKK nın-PYD nin inlerini başlatrına indirdik.

ÜLKÜM- ÜLKEM

Helal sana Sayın Cumhurbaşkanım Sen Ülkemin geleceği, sen mazlumların sığınağı, sen İslam'ın sancaktarısın. Bizler de senin neferin olacağız bu yolda inşallah. Dünya ülkeleri şunu öğrendi Dünya 5 Ten büyük - Beş Büyüğe dur diyen bir Başkomutan Var. Allah Yar ve yardımcın Olsun. bu kutlu yolda sen yürüdük çe bizler arkandan geleceğiz.

Misafir

vatan haini kalleş erkeksen gel ıspartaya

leşsever

şimdi sıra sincarda ama harekat yapılacağı çaktırılmadan olmalıdır,şimdi alçak hain etekliler hemen kaçıveriyorlar harekat yapılacağı zaman sincar suriye sınırından başlamalı taa kandile kadar sürmelidir çünkü etekliler afrindeki kaçtıkları gibi kaçamasınlar...

Can

Yarab islamın son ordusu ümmeti Muhammedin umudu olan bu ülkeye yardım et askerimizi polisimizi koru Allahım.Bizlere bir olmayı nasip et.

FETÖCÜLER VE CHP AĞLIYOR

40 YILDIR BİR AVUÇ ŞEREFSİZ SINIRLARIMIZDAN GİRİP GİRİP ASKERİMİZİ KAHPECE ŞEHİT EDİYOR.40 YILDIR ŞEHİT VERECEĞİMİZE..BİR GİRİP PİR GİRSEYDİK.BU ŞEREF ,HAYSİYET YOKSUNLARI ,BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPMAYA CESARET BULAMAZDI.BU GÜNE KADAR GİRMEMİŞ OLMAMIZ ÇOK BÜYÜK HATA..OTURDUĞUMUZ YERDE ,YURTTA SULH ,CİHANDA SULH DEMEYLE OLMUYOR..SULH,DÜŞMAN ZORU GÖRÜNCE OLUYOR.YOKSA ,BATININ KAHPELİĞİ DE,KAHPELERİ DE BİTMEZ.

MALESEF BU DOĞANIN KANUNU

40 YILDIR BİR AVUÇ ŞEREFSİZ SINIRLARIMIZDAN GİRİP GİRİP ASKERİMİZİ KAHPECE ŞEHİT EDİYOR.40 YILDIR ŞEHİT VERECEĞİMİZE.BİR GİRİP PİR GİRSEYDİK.BU ŞEREF ,HAYSİYET YOKSUNLARI ,BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPMAYA CESARET BULAMAZDI.BU GÜNE KADAR GİRMEMİŞ OLMAMIZ ÇOK BÜYÜK HATA..OTURDUĞUMUZ YERDE ,YURTTA SULH ,CİHANDA SULH DEMEYLE OLMUYOR..SULH,DÜŞMAN ZORU GÖRÜNCE OLUYOR.YOKSA ,BATININ KAHPELİĞİ DE,KAHPELERİ DE BİTMEZ.

Mustafa Altıntaş

Tebrik ederim (!) Rais...!!! 10 numara 5 yıldız bir baş gomutansın...!!! Girmeden önce söyleyerek zupper bir strateju izliyozun...!!! Senin gibisi dönyaya gelmemiştir... Allah seni ıslah etsin...!!! Ne diyebilirim...!!!

Hakkı A.

Kendisi hiç bir yere giremez. İslamın son ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri girer.

memet

bekleyin vatan hainleri reis istikamet verdi.sırada kandil var .sırada içerdeki pkk sevicenleri var.sırada vatan haini pkk destekcisi olanlar var .sıkı durun reis ve ekibi geliyor.

Misafir

40 senedir tüm iktidar sahiplerine sor

Misafir

Girer valla. Adamı tanıdınız. :D

Aksu

Sayın Cumhurbaşkanım Ankarada yaşıyorum.Altındağ ve Keçiören Belediyeleri emlak vergisi ile canımızdan bezdiriyor. Yollar çukur/kasis dolu. Metro yapılmıyor. Gülverenden geçecek metro önce duyuruldu sonra iptal edildi. Ben şahsen ne milletvekilliği ne de belediye seçimlerinde Ak PArtiye oy vermek istemiyorum. Size oy vermek bir tamam ama diğerlerinde MHP daha iyi gözüküyor. Akim/Bimer işlevsiz sesimiz çıkmıyor. Sincar Afrin Azez konusunda sonuna kadar arkanızdayız.

Sedat

Güney sınırlarmız Hatay'dan Hakkariye kadar en az 50 km eninde yeşil olmadıkça, bize huzur yok. .

Serhat

gulcin sönmez öyle bir söndürürüz ki feleğiniz şaşar. A Asıl biz sabrımızın sonuna geldik, göreceksiniz neler olacak.

Misafir

Sözde kemalist generaller şimdi içlerinden kesin küfrediyordur buna "kolaysa git de asker kaçağı oğlunla sen savaş diye".

Vatandaş

Allah var tarihte herhalde bir Hitler ve Mussolini daha fazla bağırıp çağırıyordu. Hitler intihar etti sonunda, Mussoliniyi de ayağından astılar. Osmanlı padişahları ise birkaç deli hariç daha ağır, vakur adamlardı. Ceddim deyip duruyor da hatırlatmakta fayda var.

Misafir

Bu arada Reza Zarrab davasından Türkiyeye milyarlarca dolar ceza yaptırımı geliyor, hiç bu konuda lafı yok.

Misafir

Fazla kibirlenme derler adama ya da çekirge bir sıçrar, iki sıçrar...

gulcin sonmez

Artik pkk yada ve bu asagilik orgutun yandaslari olan Dhkpc dkp bog dhf ve mlkp ye rahat yok hepinizi hizbullahin yaptigi gibi domuz bagi ile oldurucezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acimayacagiz

Vur o zaman.

Temizleyin o zaman ne bekliyorsunuz. 40 senedir neyi bekliyoruz. Aynisi rusya sinirinda olacak gorurum ben o teroristleri.

gulcin sonmez

Kahrolsun pkk yasasin tsk