BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Emre Uslu'dan o polisi bakanlık gönderdi twiti

Başbakan Erdoğan ile İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın "Böcekleri yerleştiren kişi yurt dışına kaçtı" iddiası yanlış mı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
corum

neocon cu emre

öner

hadi leynnnnn kim inanir sana??pensilvanya usagi vatan hainleri

EBUZER

YAHU NE BÖÇEKMİŞ BU ARTIK SECİM MEYDANLARINDA BÖCEKLE YATAR BÖCEKLE KALKARIZ MADUR EDEBİYETINI BÖCEKLERLE YAPMAYA BAŞLADI YAHU SENİ KİM DİNLESİN HER TARAFINDAN PALAVRA FIŞKIRIYOR YOK EFENDİM BENİ DİNLEYEN YUR DIŞINA KAŞTI BÖYLE BAŞBAKAN OLURSA TABİ KACARLAR ARADAN BUKADAR ZAMAN GECTİ ŞİMDİMİ AKLIN BAŞINA GELDİ YURU ANCAK GİDERSİN

Eski AKP ki

Hepimiz vatanımızdayız hamdolsun. Peki bu kadar yalan iftira hırsızlık tan sonra sizin gibiler yöneticileriniz insanların yüzüne nasıl bakacaksınız. Siyasal islamı bu şekilde mahvetmeye ne hakkınız vardı. Sizin parti yöneticilerinin dediği gibi kadına makama ve paraya yenildiniz.

baltacı mehmet

..atıyorsun..3 yıldır dışarıya polis gönderilmedi..uşaklar habarı Baltacıdan alın..

Ahmet

Yalancı kumpascı sahtekar oldukları için dediklerinin biri doğru çıkmıyor.

Korku

Muhsin Başkan‘ın öldürülmesinden Beyefendi haberdardı. Bunu devletin bekası için kabullenmişti.Beyefendi‘nin en büyük korkusu bunu bildiğine dair ses kaydının ortaya çıkacak olması. Korkunun ecele faydası yok.Meydanlarda dik durduklarına bakmayın-içleri tir tir titriyor.

memoli

bu böcekten de bir kahraman çıkartacaklar da bir türlü çıkmiyo.böceği kendileri koymuş ama sonunu karıştırmışlar..istedikleri gibi gitmemiş...sanaryo düzgün değilmiş..bir senarist bulun kardeşim...

yazıkkk

kimlerle aynı saflara düştünüz görün işte. kamufle olacağız diye diye diğerlerine benzemekten onları da geçtiniz. gün gelecek başınız dara düşünce emre uslu gibiler yanınızda olacak sanıyorsunuz. onlar gerekli bakanlıklardan cukkaları çoktan doldurdu. onların yeri hazır da siz milletin sinesinde açtığınız bu yaradan sonra nereye sığınacaksınız çok merak ediyorum. pensilvanya hepinizi almaz.

suat

bahçeli zamanında kaldırıldı idam .. naberrr

faruk

Em.Md. A.TÜR... yaklaşık 6 ay önce çete ile telekulak olayından ihraç oldu ve ABD ye gitti. Onu da yazsan Maklubeci Emrullah

yazık!!!

haklısın dimi onun gibiler için idam geri getirilmeli ama bebek katilleri için değil!!!size yazıklar olsun nasıl bu kadar sattınız ruhunuzu herşeyinizi!!!!!

saldiray Mahmut'a

noldu yalanlarınızın açığa çıkmasına mı sinirlendin laaaa????

saldıray mahmut

lan sen nasıl bir ananın çocuğusun be sen bu memleketin başına belamısın seni kim görevlendirdi be hayatımda sırf senden dolayı idamın geri getirilmesini istiyorum be senin gibilerin kellesini almadan bu memleket düzelmeyecek belli oldu.

  • 1