BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97

Emrah'tan garson oğluna şok mesaj

'Şu an yaptığı babalık değil' diyen Emrah'ın oğlu Tayfun'a, ünlü sanatçı, menajeri aracılığıyla cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 91 Adet Yorum
gamzekeles

emrahabisenicokseviyorum

ayla

baba rolündeki kişinin kaç yüz tane evi var.bu kadar mal varlığının içinde insan oğluna verdiği bir evin hesabını yaparsa, asgari ücretle evini, çocuklarını geçindiren babaların da çocuklarına aldıkları bir sakızın hesabını yapması gerekir herhalde.kefenin cebi yok ki.

M.HALİTOĞLU

Emrah Bey keşke,gerçek bır aile kurup,bu şekilde baba olmasaydı.Bu durum her iki taraf için de zor!Umarım bu tur hatalar bır daha yaşanmaz.

Ankaralı

HAngi Ana Baba Alırmış LAFA bak .! ben 50 yaşındayım 2 oğlum Ünv okuyor yemiyorum içmiyorum Giymiyorum HErşey COCUKLARIM için Keşke Gucum olsa da daha fazlasını Yapabılsem ,EMRAH 500 Bin harcamıs MArifetmı bu yanı Ayıp ayıp .!

sevda

cocugunu isteyerek sevdigi kisiden olan baba. testle baba oldugunu ögrenen degil

Deniz Derin

Pes! Her ana baba, her daim çocuğunun arkasındadır. Ölene kadar.. Ne için çalışır ana, bana, en çok çocukları için.. Oğul ne derse desin al evi, bırak yakamı denir mi? Utanılası bir durum. Mal mülk yar olmaz insana, hele bu kafayla.. Sevdiklerimiz için her şey feda edilir.

ayhan köse

bu menejer ve emrah ya baba görmedi yada dayak yemedi hangi baba durumu müsaid olup cocuguna yardim etmez cocuguna noter kanaliyla anlasma yapiyor.millet baba görsün.....

rix rix

bu adam ya babalık nedir bilmiyor yada ruhsuz yaşıyor babsı kocası bakmakla sonuna kadar mükellef emrahın yaptığı hic birsey emrahın masum olduğunu göstermez.... akıllı mantıklı bir ebeyin olan hiç bir zaman evladına eşini sokakta bırakmaz sahip cıkmak onun ölenedek boynunun borçudur.

sevda

zavalli cocuk. sasece 23 yasinda ve babasi para vermiyor. cok zavalliymis dogrusu.

Hayati sevindirik

Insanlıktan nasibini almamış çocuğuna ev ya da araba ya da eğitimini karşıladığı babalar çocuklarından başka birşey isteme diye notere götürüp imzamı alıyo ? Adam ol sen ve çocuğun lütfen rezil etmeyin kendinizi yeter ..

BABA

SANA BABA DİYEBİLİRMİYİM EMRAH ABİİİİİ

nimet

23 yaşına gelmiş sürekli analı oğullu madurları oynayıp hazıra konmanın peşinde askerlik yapmış binlerce genç bir aile geçindiriyor anasının kardeşlerinin evinin sorumluluğunu almış üç kuruşa ev geçindiriyorlar bu çocuk sürekli ekranlara çıkıp babasını karalıyor adam napsın daha burda yorum yapanlar sizler yan gelip yatarak babanızın sırtındanmı geçiniyorsunuz acaba

a a

afferin emrah o kadin goruntulu paraya tapana pabuc birakma.

Zeki Çoker

İnsan evladını mirasından mahrum etmek için kandırırmı.Emrahı miras feragatnamesi imzalattığı için ayıplıyorum ve kınıyorum.İnsan evladına bunu yapmaz yapmamalı.Menejerlerini ortaya sürmemeli.

emir lenk

ne kadar para düşkünü bir adam mışın... pardon adam kelimesini çıkartıyorum...

miso

emrah hakkaten acıların çocuğuymuş yazık

musa21

Emrah dua etde aile zayıf gariban , Çocukta efendi asi psikopat değilmiş, yoksa bedelini ödetirlerdi sana !.yazıktır adam ol kefenin cebi yok !.

Murat Evlice

Babalığı paraya indirgeyebilmek ne kadar basit. Alçalmanın ötesi olabilir mi sorusuna verilecek hayır cevabının örneği olabilir ancak bu yaklaşım.

ismail soner

ula memlekette herkes zengin 500 bin ben 35 yılda yemeden içmeden harcamadan çalışsam bu parayı anca topluyorum

adam deyıller

emrahın oğlu olduğu bellı al bırını vur dıyerını ıkısıde adam deyılkı

mira

lanet olsun böyle babaya anneye bir anlık hayvani zevkleri için bir çocuk dünyaya geliyor kadın para peşinde ,oğlunu bu uğurda harcıyor diğer tarafta duygusuz bir baba.bir çocuk mirastan men edilirmi edilir anasının sayesinde çocuk mirastanda oldu .lanet olsun anneye babaya

aaaa

trilyonların olsun cocuguna alacagın 100 bin liralık kıytırık bir evi ve okul masraflarını çok gör . yuhh diyorum

hulki

okutmuşmuş, dersaneye göndermişmiş..sorarmış bize, kim çocuğunun dershane parasını ödermişmiş. Ciddi mi, bizlemi kafa bulmuş anlayabilmek mümkün değil. Çocukken kasetlerine para verip alırdım ya, şimdi acıyorum o paralara emrah koş..

izzet kara

Adammısın Emrah....

cemil beye

Arkadaşım kendini Hizmet Hareketinin bir gönüllüsü olarak görüyorsun sanırım. Tabiki olabilir. Bu hareketin kaydı kuydu olmadığı için böyle bir söylem içine girebilir. Fakat Hocaefedi'yi ve hizmet anlayışımızı anlamadığın ortada. Neler yaşandığının da farkında değilsin. Hizmet gönüllüsü görüştüğün birileri varsa bir sor kardeşim bire bir.