BIST 10.347
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.460,16

Emniyet 6 bin 500 polis alacak işte ayrıntılar

Polis meslek eğitim merkezlerine 6 bin 500 polis adayı alınacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
DENİZ GENCER

6500 POLİS DEĞİL, 6500 AK POLİS ALINACAK.

Hardal Kazim

ben polis olak istemem, hic bir yekin yok ne sahsi serefin ici ne de o uniformanin serefini korumaya yetkin var...yaziklar olsun amerika ve avrupayi bu konuda neden örnek almiyoruz.... ilk söyledigim seyin sebebi, örnegin youtubeye "polisleri kovdular" yazin e o 3 polise yapilan hakaretleri görün.... nezaman polisimiz kendisin savunabilecek ? kendini savunamayan bu milleti ve devleti nasi koruyacak ?

Ak poş

Şartlar AKP referansı olmak

bulamadım

şartlar ne

anlamadım

arkadaş niye polis çağırmış!!!!!

okan

bu polisler içeriye aldıklarının yerine mi? Türkiye artık polis devletine dönüşecek bu gidişle.. bu polislere hırsız yakalamak yasaklanacak mı?

fetret

Polis devletine dogru bir adim daha. Birileri kendi ordusunu kuruyor.tıpkı Iran devrim muhafizlari gibi. Diger birileri uyumaya devam.

polıce

Altı ay eğitim yeterliyse bravo pes ne öğrenecekler acebağa.Dövmemeyi öldürmemeyi iyi muameleyi eşıt davranmayı insan psikolojisini hukuk kavramını altı ay bir teki için bile yeterli değil.Ha içinizden geldiğiğibi davranın makul şüpheyi uygulayın adleti boşverin yakaladığınızı sürükleyin diyacekseniz 6 ay bile fazla.

ABDÜLL CABBAR

HİÇ BİR POLİSE İHTİYAC YOK KEN BU NEDİR.. İŞSİZLİK İÇİN Mİ?, OY İÇİN Mİ? BİZİM POLİSE DEĞİL KANUNLARA VE UYGULAMAYA İHTİYAC VAR..

ABDÜLL CABBAR

BU İŞ KORUCU ALIMINA BENZEDİ, SEN EN İYİSİ,DOĞUDA HER KÜRT EVDEN BİRİNİ POLİS YAP, SONRADA ÜZERLERİNE SAL, YESİNLER BİRBİRİNİ..

ABDÜLL CABBAR

AL AL İMAMIN ORDUSU ŞU AN TSK. PERSONEL MEVCUDUNU GEÇMİŞ DURUMDA, TAM BİR POLİS DEVLETİ OLDUK.. İYİDE KANUN KANUN OLMAYINCA, YADA KANUN UYGULANMADIKTAN SONRA NE İŞE YARAR..

sinan

erfem sanada sektir git desek nasıl olur

Cakici

AKP li olmak ilk sart eklemeyi unutmuslar.

sinan

tek şar şu olsun vatanını dinini milletini gerçekten sevenler alınsın

Sartlar Acik

Ilk sart tayyibe biat edecek,14 yasindaki cocuklari oldurecek,akp liler eylem yaptiginda siritacak lokum dagitacak,aydinlar yurudugunde gercek mermi kullanacak,toma larla saldiracak,surekli taraf olacak ama taraf olmadiklarinin vergisi ile maas alacak ve o maasi huzurla yiyecek...sartlar bunlar,cunku gercek bunlar.

erfem

6500 ampül desek dah doğru olur.

  • 1