BIST 10.191
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.400,74

Emine Ülker Tarhan'dan fırtına mesajı!

CHP'den ayrılarak Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, 2015 seçimleri öncesi diğer partilere meydan okudu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
sermin

Emine hanım bakanların oylaması için meslise gitmiş ve tansiyon yükselmesi sebebiyle hastaneye gitmiş sonradan....neden 21 tansiyon gribe bağlı...mağdur edebiyatı,siyaseti yapmayıp...sağlık bence namahremdir rahatsızlığını siyasete alet etmeyin dediği için mi kabahatli...kaliteli insan ülkeme layıktır .

Osman

peki düsün bakalim daha dürüst daha seviyeli bir siyasetci varmi Türkiyede

İzmirli

Öncelikli amaç CHP yi zayıflatmak mı? Hahahahaha 5 dkdır bu lafına gülüyorum arkadaş. CHP nin neresi güçlüki zayıflatıcaklar hahahahahaha

alp

chp nin içindeki ulusalcı yapı,kürdü bilmez,islamcıyı bilmez,Aleviyi bilmez bunlara dair hiç bir söylemi yoktur gardrop Atatürkçülüğü yapar.halkı bilmez halkçılık yapmaya çalışır ,işçiye köylüye dair bir söylemi yoktur. sözüm ona solda olduğunu idda eder söylemleri slogandan öteye geçmez ve buna rağmen % 10 alacakmış % 1 alsın öpsün başına koysun

baran

delikanlı kadın doğru.keşke ciddi biriyle konuşsaydı .yazık

celal tomruk

Sizi severdim hala seviyorum.yol yakinken dönün bu yoldan yazik olacak kariyerinize.Saygilar Tarhan Hanim

HTG

Fakirin ekmeği ümit , adam kuru sıkı sıkı sıka sıka ,göle maya çala çala Yunanlının oyunu aldı ,bizim kılçdaroğlu gibi hesap fukarasıdır kendisi de aslında.ne yapsın denize düşen yunanlı takkeyi önüne koyup ben ne yaptım burdan nasıl çıkarım diyeceğine ,yine bir hayelin peşinden gitmeyi tercih etti , ya tutarsa )))) Yukardaki chpli arkadaşlara tavsiyem fanatikliği bırakırlarsa belki doğru yolu bulabilirler ,kadının doğruları söylemesi anlaşılan acı vermiş ....

bilal güneşş

yürü seni kim tutar?

musa21

Bu ülke senin gibilere kaldıysa batsın bence , Canan Karatayı al partine belki reçetelerin faydası olur :))

görüşüm

boş çuval misali.

MURAT

BAKANLARIN OYLAMASINA DAHİ KATILMADIN. ERGENEKON VE AKP NİN PLANININ BİR PARÇASISIN. ÖNCELİKLE AMAÇ CHP Yİ ZAYIFLATAK VE AKP Yİ GÜÇLENDİRMEK. ÇÜNKÜ AKP = ERGENEKON. ULUSALCI OLARAK VAZİFENİ YAPTIN VE YAPMAYA DEVAM EDECEKSİN

atabozkurtu

Delikanli kadin! Helal olsun!

4 Ok!

CHP'Lİ OLUP DA ...kaset skandalları, tepeden inme devletçilik karşıtı başkan, Atatürk karşıtı reisicumhur adayını sindirmek daha anormal. Bunlara karşı çıkmak çok doğru bir davranış. Keşke bütün CHP karşı çıkabilseydi...

vatandasin biri..

Böyle kendini Hukukcu diye ortaya cikarip hep cHP nin pacasina sarilan Gugukcular partiden ayrildiktan sonra hemen parti kuruyor,ve ne kadar baskici yikici olduklarini görüyoruz.

Kıl Keçisi

Yunanistan'ın mevcut ekonomik değerlerini öğren gel!.. aklı selim sağduyulu vatandaşın kime oy vereceğini anlarsın!.. koyun olamayacağını yoz bir kıl keçisi olduğunu anlarsın..

iarslan

şukadar oy alır bu kadar oy alır diyenler aslında dolaylı olara bu ülkede çok az koyun olmayan var demek istiyorlar. siz oyu neye göre veriyorsunuz doğrulara göre mi çoğunluğa göremi koyunlar.

Sosyolog

CHP de 125 Millet vekili vardır hepsi Emine Ülker Tarhan gibi dik kafalı- kendini beğenmiş- bağımsız- genel başkanı dinlemez-başına buyruk adamlardır.Her gün birisi ya istifa eder yada parti tarafından kovulur ihraç edilir.CHP lilerin kendilerine hayırları yoktur!.. vatandaşa ne hayırları olacaktır?Partinin üye kaynakları markssist Atatürkçü Düşünce derneği üyeleri ve bir kısım sınıf öğretmenleri(branş öğretmenleri markssist olmuyor ve kabul etmiyorlar))ile basında Cumhuriyet-Sözcü gazetesi çalışan ve yazarıdır.Bunların pof-poflaması ile alacakları oy oranı %25 tir, işte ...ne köy olur? ne kasaba!...ortalıkta partiyiz diye dolanır dururlar..

melih

neden zamanında ergenekonun savcısıydın, şimdi avukatı oldun. neden gülenle ayrılıp perinçekle yan yana oldun. madem 2012 de anladın bu tarihten sonra 2 defa niye olimpiyatlara gittin. acaba önce ergenekonu cemaate harcatıp işi bitince cemaatide ayak bağı olmasın mı dedin. acaba onlarda ilk önce senin daha 2011 seçimleri yeni bittiğinde onları bitireceğinimi anladılar. acaba millete soruyorum pkk ile ne pazarlık yapıldı ki savcılar fidanı sorgulamak istediler. acaba tüm karanlık işler konuşulmasın diye niye herşeye yayın yasağı var. acaba niye havuz medyası oluşturuldu. zeki insanlar bu sorular puzzle nin bir parçası. tarafsız düşün. 2 tarafında suçsuz olduğundan yola çık. vicdanına sor. ahireti de unutma. acaba internethaber bunu yayınlar mı. daha öncekileri yayınlamadı.

_ÖZ CHP Lİ_

EMİNE ÜLKER TARHAN GERCEK BİR CHP Lİ..GANDİ KEMAL GİBİ CEMOCU VE SAGCI DEGIL..BU ÜLKEDEKİ GERCEK ULUSALCI BİR KADIN..BU SECİMDE OYUM EMİNE ÜLKERE İNSALLAH BARAJI ASARLAR..

İzmirli

Emine hanım şu soruyu cevaplar mısınız? Devlette çalışırken, yarsaymı yarsavmı neresiydi hatırlamıyorum şimdi. Orada çalışırken verdiğiniz kararlarda adlimiydiniz? CHP li biri geldiğinde verdiğiniz kararla AKP li biri geldiğinde verdiğiniz karar adil miydi?

işe yaramaz

chp oylarından pay alacağı ümüdi ile bu bayanı destekleyen basın ve kişiler havasını alır sıfır nokta sorası ile uğraşacak kadar basit hesaplarla biryere varılmaz.

yazarçizer

Boş konuşuyorsun ablaaaa boş sadece yakın çevrenden 3-5 oy alırsın o kadar. Yanlış yerde çabalıyorsun... gemiyi terk etmekle başarılı olamazsın CHP nin dışında çözüm aramak senin sadece kişisel hırslarını ortaya çıkarır ve oy toplamaz seçim sonrası tekrar görüşürüz. ben size oy oranınızı söyliyeyim %00001

chp terörü

çürümüş chp...belki de hep çürüktü ha :)

izleyici

Bu teyze chpden baya bi oy çalacak

  • 1