BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Donald Trump'tan 'direniş'e karşı hamle

ABD'nin Montana eyaletinde düzenleyeceği mitinge giderken uçaktan basın mensuplarına açıklamalar yapan ABD Başkanı Trump, gündemdeki yerini koruyan NYT'deki isimsiz makaleyle ilgili eleştirilerini sürdürdü. 

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
mevhibe inal

Mike Pence yazmıştır. Trump giderse yerine geçecek olan Siyonist-Neocon şahin. Başından beri Trump'a karşı olan Siyonist Medya'da desteklediğine göre.

Misafir

Takım tutar gibi tuttuğun ve ne yapsa bırakmadığın okçu partinin başkanını hatırlattığı için olabilir mi?

Veli Ak

Misafir egitimciler kaçırılmış hainlerin başı haşhaşı koruyucusu trumpiniz korusun sizi

MiSaFiR

Evet ABD, insanlık için UTANÇ VERİCİDİR!!!

Misafir

ALMANYA, BELÇİKA, İNGİLTERE VE HOLLANDA’DAN MOLDOVA’DA EĞİTİMCİLERİN KAÇIRILMASINA TEPKİ.................

Can

Bunu makaleyi yazan;Trump’ın azledilmesi için sabırsızlıkla bekleyen ve arkadından çokça oyun çeviren dilsiz şeytan Mike Pence’tir..Trump azledilince yerine Pence gelecek,son dünya savaşı Armageddonu çıkaracak ve inşallah bu savaş da Amerika’nın sonu olacak!!!

Misafir

bu adamın huyu yaptıkları niye bize yabancı gelmemekte ..............

y-d

benim anlamadığım veya anladığım tek şey abd,yi şuan yöneten zat trunmp dene şahızdır. bu trunmp denen şahız abd,yi yekteye ulaştırdı dünyanın gözü önünde büyüklüğüyle alay eden yapması gerekenleri yapmayan bir siyonist,ten ibaret seçimle gelen tam avejenistmi, yokwsa siyonistmi nederseniz deyin ama tam bir dünyayı kaosa sürükleyen şahsiyettir biline ya bu gidişle dünyanın sonu getireçek yada bu şahsiyetin abd,nin başkanlığından arındırılması lazım çok yakında buda olaçak bilesiniz

  • 1