BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Dolmuşta kan donduran olay! Kadına yaptıklarına bakın

Kadına yönelik şiddet ve taciz olaylarına bir yenisi eklendi. Ankara'da Nazan Bozkurt isimli bir kadın, dolmuşta uğradığı saldırı ve tacizin görüntülerini paylaştı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Arif Bayram

Bu memlekete ben ölmeden önce adalet gelir mi şüphem var..! Ben görecek miyim umudum yok... Allaha and olsun, bu ve buna benzer rezillikler, 1 kanunla getirilecek para cezasıyla %99 önlenir. Bu rezile 20.000 lira para cezası kesip, parayı da mağdura verin. Bakalım kaç kişi küfürlü konuşup tehdit edebilecek..

sakadır saka

bu adam saka dıyın ya tıpe konusmalara sorsan muslumanım ALLAH falan ne laflar sayıyor

F.Güler

Türkiye gercekleri!!!!!

Misafir

KONUSMASI BİR GARİP.ARAP ŞİVELİ GİBİ.SURİYELİ GİBİ.ALLAHA KİTABA EMNIYETE KÜFREDİYOR.DELİ MELİ.EMNİYETTE YA DA HAPİSTE BİR GÜZEL TEDAVİ EDİLİR İNŞALLAH.

batur

allah belasını versin bu sapıkların. bu erkek müsfetteleride erkeğim diye ortalıkta dolaşıyor, onca erkek bir sapıktan mı korktu da müdahale edemedi. allah bunların bin belasını versin. devlet bunlara ağır ceza vermedikten sonra daha çok olur böyle olaylar. bu devirde ölen suçlu zaten. adamı öldürdünmü bir şekilde dışardasın. adalet nerde adalet eğer toplumda tepki gördüyse tutukluyor,yani açıkcası adalet tepkilere göre işlem yapıyor. böyle giderse herkes kendi adaletini uygulayacak.

toplu taşıma

bu dolmuş şoförlerinin küfürsüz saniyeleri yok, aynı hatta bile birbirlerine küfür edip gidiyorlar...o yüzden kendilerinden olan birisine müdahale etmezler. ne yazık ki toplu taşıma sistemi ülkemizde bir türlü düzene girmedi.....bende özel belediye otobüsünü şikayete belediyenin ilgili bölüm müdürüne gittim. müdür bizimde gücümüz yetmiyor dedi. gücün yetmiyorsa o koltukta oturma denmiyor...sözün bittiği yer.

  • 1