BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Dolar yükselmeye başladı! işte 27 Aralık dolar fiyatı

Dolar kurundaki sakin seyir yerini bir miktar yükselişe bıraktı. ABD'deki noel tatili nedeniyle günlerdir yatay seyirde olan dolar sabah güne 3,80 seviyesinden başlangıç yapmıştı. Ancak dolar ilerleyen saatlerde 3,8250'nin üzerine çıktı. 4,50 seviyelerinde olan euro ise kapanışta 4,55'in üzerine çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Şeker, tütün ve alkol kurumları OHAL kapsamında çıkarılan kararname ile lağvedildi. Tarım Bakanlığı kontrolüne verildi. OHAL ile terör ile ne alakası var diyebilirsiniz. Hadi bundan sonra sigara sarıp, evde içki yapmayı deneyiniz.Vergiden imtina ediniz. Bunlar daha başlangıç, henüz hiçbir şey görmediniz

Misafir

ASFAT diye bir şirket kuruluyor. “Askeri Fabrikalar ve Tersane işletme A.Ş.” Güzelliği ne? Askeri üretimin tedarik kısmı bu şirket üzerinden yapılacak. Bu şirkette kamu ve devlet ihale kanunu uygulanmayacak. Tabii ki denetimlerden de muaf olacak.

Misafir

Sermaye Piyasası Kanunu onu ilgilendirmiyor. Şirket kurabilecek ama Kurumlar Vergisi’ne tabii değil… İhale açabilecek lakin ihale mevzuatı onu hiç ırgalamıyor. Bir anlamda fon kiracı ama evi de satar, geliri de fona yazar! Öylesine yetkileri var.

  • 1