BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80

Dolar yükseldi euro rekor kırdı! 14 Mart dolar fiyatı

Dolar kuru dün ABD verileri ve cari açık rakamlarının etkisiyle yükselişini sürdürmüştü. 3,87'yi geçen dolar güne 3,86 seviyesinden başladı. Euro ise ABD’de Şubat ayı enflasyon verisinin beklentiler doğrultusunda gelmesi ve Başkan Donald Trump'ın Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ı görevden almasıyla rekor tazeledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Aferin kız ,,,,,,,,,saksi calisir mis

Misafir

Ya he heHe hE hE He,,,,,,,,,

Misafir

Ne diye dolar dan dolduruyon bardagni

Misafir

Sanayi yok,tarım yok, hayvancılık yok.Gelsin inşaat gitsin beton. Olacağı buydu.Daha bunlar iyi günlerimiz.

Ali Deniz

ulan hepimiz battık sanki türk lirası rekor kırıyor...Benim on bin dolar borcum var ne yapacam nasıl ödeyeceğim. on bin dolar borcum 27 binken şimdi 39 bin oldu bunun hesabını kim verecek...maaşlarımız eridi...ne oluyoruz ak parti...allah belanızı versin...Durmak yok yola devam....yeter ulan yeter....editör bunu yayınlamasan sana küfür edeceğim....

Vatan

Bırakalım şu doları euroyu. Kendi değerlerimizle ticaret yapalım. Altına endeksli ticaret ve alışveriş için kendi altyapımızı kuralım. Yani altın hesabı ve sanal altın hesabıyla yurt içi ve yurtdışı işlem yapabilmenin yollarına bakalım. Başkalarının bastığı kağıda ekonomimizi bağlamaktan kurtulalım.

Silo

Bunlar dış güçlerin oyunu. Reisi devirmek için. Sıkın kemerleri. Herşey devlet bey ve reis için

Yav he

Sen icerden ne dersen de. Enflasyon import ve exportla olur.Dedikoduyla ve Basina yalanla olmuyor. Sebzelerin Fiyati bile enflasyon icin indexdir.

Misafir

Ekonomimiz süper ne diye şikayet ediyorsunuz ki. 3 paket makarna yerine 2 paket yiyeceksiniz. Hem Makarna karbonhidrat olduğu için zararlı. Fazla yemeğin.

  • 1