BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Dolar tarihi rekora yakın! Bugün dolar kaç lira (8.5.2018)

Dolar kuru dünkü Merkez Bankası'nın müdahalesine rağmen tarihi seviyesinde hareket etmeye devam etti. 4,28 seviyesinde güne başlayan dolar açılışın ardından ise düşmeye başladı. Euro ise 5,9-10 seviyelerinden işlem görürken dünden bu yana kayıplar yaşayan borsa hafif yükselişle güne başladı. Altın fiyatları da rekor seviyelerde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
Misafir

Silahtan baska üretim yok hersey ithal oldu..

Simon

Eee. Bu Ülkeye Ekonomi Profesörü Cansu Ciller de basbakan oldu, Ekonomi düzelmedi... Nasil Düzelir, Aslinda Üretip IHRACAT ederseniz ki bu 20-30 yilda ancak kendini göstertir ve istikrar ile olur.Yanlis Politikalarla Kalici olmayan ve Gerceklerden uzaklasan politikalarla ancak zaman gecirir ve Ekonomik gerileme yasarsiniz. Ne kadar bagirirsaniz bagirin EKONOMI iyi diye, bunu SIZ tek basiniza belirleyemezsiniz. Gelecek Hükümet kim olursa olsun Resl Politikayla en az 20 yil basda kalmali. Birbirimizi yiyerek ilerleme sansimiz yok, Din yada Milliyetcilik politikasinin Tabani saglam olmali. Yoksa Bu günki gibi Yikilmaya mahkumdur.

Misafir

Bisey olmaz nasil olsa tuvalet 1 milyon iken 6 sifir atip 1tl oldu..

Adam

Cehalet mutluluktur diye bosuna dememisler. Az biraz ekonomi okuyan veya merak eden bilir ki, para degeri distan mudahele sureklilik gostererek degismez. Cari acik, uretim ve ihracat erkiler. Ama cahil ve inanmak istedigine inanan bireyler icin baskalarini suclamak daha kolaydir her zaman. Eger birinin elinde boyle bir guc olsaydi simdiye kadar dunyada 3-5 ulke olurdu.

Malatyalı

Bağımsız bir ülkeyiz düşmanlarımız çok olacak biz bağımsız oldukça da her zaman da bu düşmanlar artacak o zaman kimse kusura bakmasın yönetenler ona buna şuna suçu atmaya gerek yok tedbir alacaksınız tedbir lütfen bu müslüman garip gulebanın hakkını koruyun lütfen

Misafir

O elinde Iphone altında araba olanlar ak partililer.Adam öğrenci hem CB bursu hem Başbakanlık bursu alıyor.Ayrıca bir vakıftan da 3 üncü bursu alıyor ve o bursla arabasını ödüyor.Okul bitince işi de hazır.KAPİŞŞŞ

Misafir

Oylar Sayın Akşener'e, İYİ PARTİYE.

Misafir

bak hele bak vay koçum be ne akıllısın maşallah tütütütüt

Malatyalı

Arkadaşlar ülkemiz ekonomik olarak malesef zor durumda kafirin abd'nin parası bizi gün gittikçe ezip geçiyor şimdi yurtdışında bazı piyasalar açık 4.33'lerde seyrediyor.Hep deniyor ya yabancı ülkeler bizi istemiyorum üstümüze geliyor biz bağımsız bir devlet olarak gerek askeri gerek ekonomik önlemler almak tedbiri almamız lazım.Valla bazen kardeş kardeşi istemiyor.Sonuç olarak çamura yatmadan mücadele etmek lazım borçlarla dönen ekonominin sonucu bu Allah sonumuzu hayır etsin.

Misafir

Altınla ticaret yasak olunca böyle terbiye edilir müesses nizamın vahşi kapitalizmin kurallarına uymayanlar

A. Kar

Almanya sayın Akşeneri neden öptü. Türkiyenin işine yarayacağı için değil. Almanyanın işine yarayacağı için. Ona göre düşünün ve kendinize gelin, oy atmadan önce. Sonra eniştem beni niye öptü diyen baldıza dönersiniz.

Misafir

Sadece Cephe savaşında değil aynı anda Ekonomi savaşı veriyoruz arkadaşlar. "Ekonomimiz bozuk" Numarası çekiyor Batı Basını ve Dünya Borsasiı ellerinde olunca paramızın değerini düşürüyor Vicdansızlar!

Misafir

tam 1 ay sonra dolar net 5 TL. olacak, yazın aklınıza tedbirinizi ona göre alın. ve hala ahdim olsunki falan hamaset, duygu sömürüsü

Kulak Kuşçu

Paramızın değerinin düşmesi sadece dolara karşı değil. Bütün paralara karşı. Sebebi; 1- Cari açık 2- Yabancılara satılan firmalarımızın sahibi yabancıların, kazandıkları paraları ülkelerine transfer etmeleri. Bu da sanki ithalat yapmışız gibi cari açığa etki yapıyor. İsterseniz başka şeyleri de satın. Türk parası kese kağıdı haline gelsin.

Misafir

doları başımıza kim bela etti

Misafir

ama olsun hala tuvalet 1 tl

Misafir

____________________- TL'deki değer kaybını ve bundan sonraki riskleri Recep Tayyip ve AKP çözemez ...

Misafir

akp nin fahri sözcüsü bilal e göre ,sayın ince ekonomiden analamıyormuş.bilal in babası ekonomiden anladığı için mi,türk ekonomisi diplerde?

Turgay

Erdoğan iş adamlarına da "Sakın dolar alarak köşeyi dönerim gibi bir yaklaşım içine girmeyin. Duvara çarparsınız" diye seslendi.Bunu dinleyen battı dinlemeyen köşeyi döndü. Ama iş adamları uyanıktır Erdoğan ne derse tersini yapıp paralarına para kattılar gariban akp'li de elindeki bir kaç dolarını bozdu şimdi ayazda kaldı

Misafir

Yillaedir müdahale etmediniz simdi " Secilince and olsunki...""diyor, diyor ama kendi bile inanmiyor...Dolari Euroyu cikartip indirmek el kol haraketiyle olmaz.Yaptirimlar ve Dogru Politikayla olur. KÖMÜRÜNÜZ MAKARNANIZDA YOK, SEKER FABRIKALARINI SATTINIZ, O DA YOK....öyleyse Kapiya dogru tipisss

huseyin

bilmiyorum nasıl oy istemeye gelecek bu CHP 16 yıldır ülkeyi ne hale getirdi CHP

salhor

Haramdan sakınanın yığılı parası olmaz. Çünkü çok para haramsız olmaz. Böyle bir denge problemimiz varken dolar da yükselir som da, tiyin de, riyal de. Altın zaten yükselir. İlköğretimde 4 işlem, Türkçe yazılı sözlü anlatım ve insan gibi bir yazı ve Allah korkusu, haram-helâl tefrîkı öğretilmeli. 20 sene sonra hiç bir problem kalmaz. Hakkı, adaleti, merhameti bilmeyenlerin hiç bir hesabı tutacak değildir. Uydurmuyorum; 70 senedir kelle gezdiriyorum.

Sen asıl

Siz asıl yarın görün Trump bu gece kötü bir karar alırsa yarın dolar 4.5

Misafir

dolar kimin umurunda yeterki ben seçileyim iktidarımı devam ettireyim sonrada 16 senedir yapamadıklarım için seçim kazanırsam ahdım olsun yapacağım diyeyim

Misafir

Eee dolar ne olacak sen ondan haber ver.