BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Dolar ne kadar ne zaman düşer Binali Yıldırım tarih verdi

Dolar alış satış ne kadar? 25 Kasım 2016 canlı dolar kuru verileri dolar yorumlarıyla birlikte haberimizde. Dolar ne düşer mi ne zaman düşer sorusunun yanıtı ise Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
misafir

döviz Türkiye de hiç bir zaman düşmemiştir. mehteran marşı gibi iki ileri bir geri. Toplamda yükselir

Misafir

KİMLERİ ZEN GİN ETTİNİZ KİMLERİN CEBİ DOLDU ONU AÇIKLAYIN 1-2 AY İÇİNDE DOLARI BUKADAR FIRLATMANIZIN BİR SEBEBİ VARDIR HALK BUNU BİLİYOR

Misafir

Bunlar uzun süredir konuşulmuyordu. Avrupa ülkelerinde büyük şok! . RTE Siyasi muhalefete tahammül edemiyor!...

Erol Baron

Binali boşuna konuşmasın, doların hakkından hükumetler değil, dış ticaret açığı vermeyen güçlü ekonomi gelir.

Misafir

DOLAR YÜKSELMISMIS EEEE NE VAR BUNDA BIZE NE YÜKSELDIYSE USTAMIZ VAR BIRDE SARAYIMIZ VAR BIZE NE DOLARDAN

darbeli matkap

sizin için hava hoş..kasanız nasıl olsa dolu..ölene kadarda dvelet bakacak..peki vatandaşa kim bakacak???

aktay

yurt dışından para sokacaklara duyurulur...

Misafir

AÇIK VE NET ÜLKENİN BUGÜNKÜ KAOSU OLUŞTURAN RTE dir BU ZAT KONUŞMAYI KESER KENDİ İŞİNE BAKAR HERŞEYE MÜDAHALE ETMEZSE DOLAR 3 LİRAYA HEMEN İNER AMA HALA SAĞA SOLA POSTA KOYAR ABUK SUBUK KONUŞMAYA DEVAM EDERSE DOLAR 4 DE OLUR 5 OLUR ZATEN EKONOMİ BATTI..

FATİHH

Dolar koç başı gibi 2 geri 3 ileri. Yıl sonu Dolar 4 TL - 4.20 TL arası.Herkes aklını başına alsın. Dolar almayın diye veryansın edenler, Dolara para yatırmayı bu devirde vatan hainliği görenlere diyeceği siz kendinize bakın. Kim ne kadar dolara para yatırdı. Olan garibana olacak. Hep öyle oldu ve devam edecek

fikret boduroğlu

yasin c.,nihat zeybekçi'den ekonomi bakanı olmaz,olursa ciddiye alınmaz..çünkü çok vede boş konuşuyor.ekonomiden sorumlu bakan az konuşur,ketum olur.ağzının fermuarı bozuk.

Misafir

ekmeği dolarlamı alıyoruz benzini ben kullanmıyorum mantığı bizi bu hale getirdi ekonomi çok güzel değilmi beyler

ercan

Memlekette kriz var,dolar durdurulamıyor,hergün biraz daha fakirleşiyor bu halk (hükumet ve yanlıları hariç),hala pişkin pişkin basının karşısına çıkıp herşey güllük güllük gülistanlık diyebiliyor,ne yüz beaaa.!!

yasin c.

Arkadaşlar hükümet gerekli gereksiz konuşan ekonomiden sorumlu bakanları sustursun bu iş şakaya gelmez. Gerekirse ekonomi koordinasyon merkezinin başına ali babacan gibi sağlamcı biri getirilsin konuşmaları o yapsın. Şimdiye kadar zaybekçinin su akar yolunu bulur atasözünü kullanmasının milli gelire zararı 20 günde yüzde 25. Birileri bu ülkeye sahip çıkmalı yoksa 14 yıllık kazanım bir ayda zayi olur. Akıllı hareket etmek lazım özellikle her taraf düşman kaynarken. Pervasız açıklamalar hem milleti hem de hukümeti felakete sürükler. Ben bir vatandaş olarak yalvarıyorum.

  • 1