BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92

'Doktorum' diyerek çocukların fotoğrafını isteyen sapık tutuklandı!

Sosyal medyada kendisini çocuk doktoru gibi tanıtarak, iletişime geçtiği annelerden bebeklerinin fotoğraf ve videolarını istediği iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan C.K., Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Hadi o sapık foto istiyorda anneler nasıl gönderiyo insan bi düşünür doktor benim çocun cinsel organıyla ne işi var diye bide yanlış yaptıklarının farkındalar ve kocalarından da gizli gönderiyolar bence annelerde sorgulansın

Misafir

Okuma yok,yazma yok,sadece siddet ve cinsellik.Aciyorsun televizyonu mafya dizileri,birbirine kufur eden siyasetciler...zihniyet hic mi degismeyecek?

Misafir

memleket ne hale geldi artık görün

Misafir

O sapık olmaya sapık da, hayatında görmediğin, tanımadığın bir herif doktorum diyor, elinde telefon sosyal medya gezgini anne müsfetteleri de bunlarla tıkır tıkır yazışıyor, yok çocuğunun onlarca resmini çekip yolluyor. Kime yolluyorum diye düşünmüyor bile. Hani memlekette hastane, sağlık merkezi yok yaa!!

Misafir

Densiz dünyanın densiz insan müsveddeleri... Bunlarzorla haşere ilacı içirerek katledeceksin!

Streloks

DAHA DÜN BİR TANESİ ESENYURT TA SOKAKTA MASTURBASYON YAPIYORDU BUGÜN BAŞKA BİR YERDE BAŞKA BİR SAPIK. BIKTIK BU SAPIKLARDAN . EŞİNİZİ , KIZIMIZI SOKAĞA TEK BAŞINA BIRAKMAYA KORKUYORUZ. ÇOCUĞUMUZU ÇOCUK PARKINA GONDEREMİYORUZ. ATIN İÇERİ AMA BİR DAHA ICERDEN ÇIKAMASIN.

Misafir

pedofili salan zihniyet neyin kafasi yasiyorsunuz yoksa sizdemi sapiksiniz bunu serbest birakiyorsunuz

OFLU BABA

VAY BE RESMEN KANIM DONDU NE YAPARSAN YAP COK PISMANIM DE KURTUL SAVCI HANGI KAFAYA HIZMET EDIYOR ANLAYANINIZ VARMI ADAM BELKIDE HERHANGI BIR SAVCININ YEGENI UTANC VERICI BIR KARAR

  • 1