BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Doğu Perinçek'ten ilginç Kobani iddiası

İşçi Parti Genel Başkanı Doğu Perinçek, PKK'nın Kobani'de bozguna uğradığını öne sürerek, "Artık Türkiye’nin bölünme sürecinin sonuna geldik” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
gülsen kaya

şimdi bu adama hain deyip içeri atıyolar, dışişlerindeki gizli görüşmeyi kaydedip youtube a veren alçaklar da vatansever mi oluyo

yusuf yıldırım

kimliğin ajan provakatör.işçi sınıfını ve sosyalizmi kirleten bir dalkavuksun.

olcay

Doğu Perinçek denen zat geçen seçimlerde AKP finansmanı ile siyaset yatığını bilen varmı arkadaşlar SAMİMİ söylüyorum istanbul başta olmak üzere sırf oyların bölünmesi için yüklü miktarlarda AKP desteği aldı

Kızıl Elma

Sen bu adamı 1974 yılından beri tanırım demişsin ama sen bir Perinçek ile sohbet ettin mi merak ediyorum. Sor bakalım istediğin soruları sana verdiği cevaplar karşısında ne yapacaksın,merak ediyorum. Perinçek bu ülkede senden benden hepimizden daha milliyetçi vatanını seven bir adamdır. Ama bu adamı öyle bir sunuyorlar ki adam vatan haini,darbeci,PKK destekçisi,herşey oldu. Ne oldu peki,dışarda! Temiz olmasa dışarıda olabilir miydi? Ya birşey söylerken 3 defa iyice düşünün,öyle konuşun. Tanımadığınız,sadece televizyonlarda gördüklerinize göre yorum yapmayın. Televizyon dünyası farklıdır ve algılamada illüzyondan başka birşey değildir.

FIRAT

yahu ne kadar akılli insan var türkiyede her kafadan bir ses çıkiyor :)) kafaların hepsi hoş ve boşşş

ZAZA

PERİNÇEKTE İÇERİDEN ÇIKTI AKP GİBİ KONUŞMAYA BAŞLADI

E. Alan

Bir de şu mesele var; Barzani ‘büyük Kürdistan’ın lideri ben oacağım’ diyor. Rajova ise PKK’ya bağlı ve burasını kendisine istiyor. Zurnanın zırt dediği yer burası!..

E. ALAN

Engin Alan, “Mesele Kobani değil. Kobani düşerse, ‘büyük Kürdistan’ hayali biter” dedi....

Tek Yol Gezi

BOP Projesinde yer alan Kürt koridoru denen AKP-ABD-İsrail koridoru planı da yerle bir oldu, Erdoğan'ın siyasi ömrü tükendi.

Kubilay

Dr. Perinçek, doğru bir tespit yapmış. Sonunda olan biteni görebilmiş olması sevindirici. ...

Galip Derviş

Bir hubris hastası da bu Perinçek. Zavallı AKP, paralel paranoyasıyla gitti cellatlarına teslim etti kendini. sedece kendilerini teslim etseler iyi, ülkeyi de APO'ya teslim ettiler. Artık APO'nun talimatıyla polisler askerler tutuklanıyor. Ne hale geldiniz böyle, yazıklar olsun size.

Galip Derviş

Bir hubris hastası da bu Perinçek. Zavallı AKP, paralel paranoyasıyla gitti cellatlarına teslim etti kendini. sedece kendilerini teslim etseler iyi, ülkeyi de APO'ya teslim ettiler. Artık APO'nun talimatıyla polisler askerler tutuklanıyor. Ne hale geldiniz böyle, yazıklar olsun size.

KOBANI KURDLERIN UMUDU

galiba akilan madin dogu pirncek bi kacyil daha seni tutmak lazim pkk buyuk kurdistani kuracak sen hale kendi kendine masa basinde tarumar yapiyorsun bunu unutma yakinde butun dunya kurdistani kurmakicin calisacak senin gibileride masa basinde kahrolup gidersiniz yakinde dersin benim teyzemde kurd idi dersin cok yakinde?

kürt baran

hadi len orda işid bozguna uğramış meraklanma pirinç türkiye zaten bölünmeyecek daha dün ceza evinden cıktın neyın ne olduğunu sen nerden bileceksin hemen yorum yapmaya başladın

ZAMBİYA

DOĞRU SÖYLEMİŞ SÖYLEMİŞ DE ACABA SAMİMİ OLARAK MI SÖYLEMİŞ? APO İLE ÇİÇEKLİ BÖCEKLİ SARMAŞ DOLAŞ FOTOLARI NE OLACAK? PKK BAŞARILI OLSAYDI BU SEFER ONLARI METHEDİP DURACAKTI MUHTEMELEN. GÜÇ NEREDEYSE ORAYA. GÜNE BAKAN MİSALİ. GÜNEŞ NE TARAFTAYSA O TARAFA DÖNMESİ GİBİ.

Tolga Öztürk

Ben bu adamı 1974 yılından berri tanırım. Söylediklerinin tamamı yalan ve hayal ürününden ibaret. Geçen hafta önümüzdeki seçimlerde AKP nin iktidardan düşeceğini ve kendilerinin iktidara geleceklerini söyledi. Biraz sıkışınca milli güçlerin iktidar olacağını söyledi. Hani milli güçler dediği de kendisi ve şu merkez diye ortaya çıkanlarmış. Bu adamı geçiniz.

haydar kara

perinçek perinçek yeter artık yoksul Kürt ve Türk Çocuklarının kanını emdiğin yeter. edi bese şimdi barış zamanı başka şeyler söylemek lazım cancazım

ali11

sen nesin yahu bi kendini tarif et

  • 1