BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Diyanet’te Cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Cumhuriyet tarihinde ilk defa kadın başkan yardımcısı ataması yapıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Vatandaş

Yetmez ama evet imam da atayın

Hak Yolcusu

BUNLARI ŞEYTAN ŞAŞIRTMIŞ, ALLAH bir zaman bir kulunu sırf dini içerikli bir şiir okudu diye zulme uğratılarak zindana atılan bir kulunu, Adl i ile Özgürlüğüne kavuşturup, Lutf u ile İslam Alemine Lider yayaparak yücelttiği kulu, Bi gün şımarıp dini beğenmeyerek 1500 yıllık din çağımıza uymuyor diye revize etme niyeti, söylemi ve gafletinde olarak kendi aleyhine nefsine zulmetmektedir. "ALLAH'ın ayetlerini dilleri ile eğip bükerek Dini değiştirmeye çalışanlar zalimlerin ta kendisidirler."

feyyaz

Başını kaldır ATATÜRK ....görülkenin halini

MARVAN

DİYANETİN BAŞKAN YARDIMCISI KADIN OLDUKTAN SONRA SİZ O DİYANETTEN NE BEKLEYEBİLİRSİNİZ. YAZIKLAR OLSUN GÖSTERMELİK KURUM ADI VAR SESİ YOK DİYANETTE NE KADAR KİŞİ VAR İSE HEPSİNİ ÜST ÜSTE KOY YARIM NUREDDİN YILDIZ HOCA ETMEZLER.

demedi demeyin

islamda kadina emirlik/yöneticilik/imamlik verme yok iken, kendini müslüman gibi gösteren bu hanimefendi islam ahlakina, kuran'a ve peygamberin hadisine uymayan bu durumu nasil kabul etti? islam'in hükmünü gecersiz kilma simdiden baslamis. simdi siz bize hangi islam'i anlatacaksiniz? yillardir anlatilanlarin hepsi yalan miydi? bu uygulamalar insanlari ateizme götürür

Misafir

Çok Şükür! Artık Türkiyenin tüm sorunları biter....

  • 1