BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Diyanet İşleri'nin yeni Başkanı belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez'in istifasının ardından başkanlığa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş atandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Celal Şen

hocam bir de camiler çok kirli yahu... secde ederken alnımız toz toprak oluyor. Hocalar hiç ama hiç ilgilenmiyor, hatta bayramdan bayrama bile temizlenmiyor camiler. büyük camilere bakıp yanılmayın, diğerleri yüzkarası. Lütfen buna bir çare bulun.

üzeyir Yaprak

Sayın hocam. YÖK'le anlaşıp imam ve müazzen fakültesi açın. gerçekten de toplumun en iyi yetişmiş elemanları olmaları gereken hocaların %99.9'u cemaatten çok daha geri. İşlerini severek yapmıyor, camilere sahip çıkmıyorlar.

Enes Kul

Işıkçılar (TGRT-İsmailağacılar) çok çalıştılar ama kendileri camiye gitmedikleri için Rabbim camilerin teslim edileceği başkanı onlardan seçmedi. İhlas yuva sibirya gibi, ezana hasret... Hiç camiye gitmeyenlere camiler teslim edilir mi? Tayyip Bey'in basiret ve ferasetini tebrik ediyorum.

Yılmaz Söğütçü

Kabir azabında yanmayan kefen satan muskacı din tüccarlarını durdurunlütfen... Dinimiz bu kadar mı aşağıyanır? Adam kanalında hoca kılığıyla öyle ağzı bozuk konuşursa halk neler yapmaz? Cemaatler denetlenmeli ve çok sıkı takibe alınmalı.

Emre Küçük

Değerli Hocam! Şu imam-müezzin kalitesini artık artırmak farz-ı ayn oldu. Hiçbir işe yaramayan, üniversite vs. kazanamayan "Bari imam-müezzin olup 3-4 bin TL alayım!" diyor. Özel sektörde asgari ücretli bile etmeyecek vasıfsız elemanlar imam-müezzin olmamalı. Görevlerini memur zihniyetiyle yapıyorlar. Okudukları ezanda bile "Yine mi?" havası hissediliyor. Siz de imamlık yaptınız. Lütfen imam-müezzin kalitesini artırın da, toplum kalitesi artsın ve TARİHE GEÇİN!

Siyanet başkanı

Ülkemizede 2 din var uydurulmuş din indirilmiş din.acaba bazıları hangi dine uyuyor.siyanet

kral

mübtezelll mübtezelll mübtezelll

İŞTE YENİ TÜRKİYE

BUNDAN BÖYLE HER DEVLET MEMURU İSTİHBARATÇI OLACAK İMAMLAR MUHTARLAR DOKTORLAR HEMŞİRELER ÖĞRETMENLER REKTÖRLER AKLINIZA GELEN HER KİMSE AİLE KALKINDIRMA PARTİSİNE HİZMET EDECEK IRKSIZDA OLSA TEK IRK DİNSİZDE OLSA TEK DİN DİL BİLMESEDE TEK DİL MÜSLÜMAN OLMASADA GAVUR MÜSLÜMAN OLSADA YERLİ MİLLİYİM DİYECEK İŞTE SİZE YENİ TÜRKİYE

Ali AÇIKGÖZ

Günaydın be Kuzum eylül 2016 dan önce neredeydin.

raif mutlu

Cemaate ait bir dernekte başkanlık yaptı diye biliyorum.

Mehmet zorbozan

Allah cc güvenilenlerin en hayırlısıdır. Rabbim yeni diyanet işleri başkanımızın yar ve yardımcısı olsun

Misafir

… “Şeriat tehlikesi yok” diyenler Aslında aymış değiller.. Ancak Şeriat tehlikesine yeni yeni “ayan” siyasal akımlar geçmiş kalmış değiller..Ortada tehdit var.

Misafir

Hiç kimse nüfus kağıdında yazıyor diye Müslüman olmaz !Benim de islam yazıyor Bullshit!

Misafir

Türkiye'de ne kadar Müslüman yaşamaktadır?.... Aleviler, Kürtler, Hristiyan ve Ateistler ne kadar ?....

Misafir

Zeynep Türkiyeyi pontusluların zilletinden kurtaracağız İnşaAllah. Ne haketmesi sinsi sinsi birbirinizi tutup devlet kurumlarını işgal ediyorsunuz fetö ergenekon hepsi yalandı İnşaAllah 7 haziran ruhu ile sonunuz da oyununuzda ayyuka çıkacak Türkiye lazların ayak oyunları ile İŞGAL ediliyor mesele fetö ergenekon darbe falan değil anlamadın mı hâlâ ANADOLU

Misafir

Zeynep hayırdır rahatsız mı oldun belirli dikkat çeken bir konuyu takip etmemden. Tayyip herkese bir kulp takıp harcarken karadenizlileri devlette kadrolaştırırsa ben bunun ardında niyet okurum AMAÇ NE DİYE ? SAHİ NEDİR AMAÇ FETÖ ERGENEKON DİN BAHANE İŞGAL ŞAHANE Mİ

Gazeteci©

Oyun Sandalı tarafından Nâzım Hikmet'in Taranta Babu'ya Mektuplar adlı eserinden sahneye uyarlanan "Taranta Babu" Komünist Partisi desteğinde Adana ve Mersin'de seyirciyle buluşacak.

Misafir

Bu Adamın eline vergilerimizden 6.5 Milyar verecekler...

Mehmet Kardeş

Allah yardımcısı olsun. Hayırlı olsun.

Misafir

Yeni mercedes-benz alınacakmı.

Misafir

Vatanımıza milletimize İslam alemine hayırlı olur İnşallah

Misafir

Artık kimseye güvenemiyor.. çevresindekiler Ya Rize'li Ya Ordu'lu olacak!

Zeynep

Misafir 21:21 = Gocundun mu , alındın mı ??:) Ne güze işte , Laz veya degil bütün Karadenizliler milliyetçidir hiç degilse ! Bölgeciligi biz yapsak , adımız faşist olur ...siz yapınca masum serzeniş !!:) Liyakat demişti ya Cumhurbaşkanı , demek ki layık olana veriliyor rütbe ...siz de okuyun , anlayın dedikodu yapana kadar , siz de yükselin !!:)

Misafir

eger FETO ile bağlantısı varsa yazıklar olsun atayanlara da refrans gösterenlerede .hala kıurumlarda kripto olduğu bilinen üst düzey FETOcular var detaylı bir temizlik sart

Misafir

FETO ile bağlantısı varsa derhal iptal edin değilse iftira edenlerden hesap sorun