BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Dilimiz Gençleşmeli!

Âdem dünyaya sıkıntılı, bezgin, moralsiz ve cezaya muhatap olarak gelmiştir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Derste Melih Cevdet Anday anlattı.... 31 Mart Gerici Yobaz Ayaklanması Olayı “Hareket Ordusu”’'nun İstanbul'a gelmesi ile bastırıldı.... Tutuklamalarda çember sakallı biri direndi!... Ben isyancı mıyım?.. Nereden maʿlūm?.................. Hah dedile işte maʿlūm demenden ..................

Misafir

siz islamın şu halini dünyaca ünlü kafelerin ülkeye girmesine bağlarsanız zaten zayıf oğlu zayıfsınız. Başta evlatlarınıza islam kültürünü veremediğiniz sürece böyle kıl tüy işlerle uğraşırsınız. gazete olarak samimiyetsizsiniz be adam.sen damarına aşıla çocuğunun gencinin bak bakalım yolundan zerre şaşıyormu. mahallede hayat kadını var diye o mahallenin bütün kadınları hayat kadını olmaz. ceviz içi kadar beyniniz kalmamış. Engel yasak dur sus yapma gitme geçin bunları artık. akılcı islamı öğretin. Kapıyı kafelere kapatarak ilerici olamazsınız. bilgisi ölçülemeyen zaatlara biat dan,engelden sakınmadan başka birşey ortaya koyduğunuz yok.. başarımı istiyorsunuz. eğitim sisteminin altını üstüne getirdiniz. okutan nasıl okutacağını okuyan neyi okuyacağını bilemez oldu. müfredat da tıpkı sizin cümleler gibi süslü püslü içi boş. okulda sınavı trafikte cezayı bas geç. bilinç nerde mustafa sabri beşer. Arapça kelimelerle dolu sözüm ona köşe yazısı yazıyorsun.

Misafir

''TÜRK DÜNYASI BİRLİĞİ'' diyorum.Bütün dünyadaki Türkler birlik olmalıdır.Bir an önce uyanmalıyız.Geç olmadan çabuk davranmalıyız...NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE. TÜRK MİLLETİ BİR BÜTÜNDÜR PARÇALANAMAZ.

Erol Baron

Bu tip yazılara gerçekten çok ihtiyaç var sn yazar. Çünkü Avrupalı yırtık pantolon giyse, mecburmuş gibi aynısını Türk gençliği anında uyguluyor... Cep telefonu çılgınlığı/açlığı ise artık her türlü eğitimi tehdit eder hale gelmiş. Agresiflik/saldırganlık desen (aman yarabbi/ Oh my God) had safhaya çıkmış.... Barbarlık tavanda, neden yan baktın deyip insan katleden çok var.... Trafik terbiyesi sıfır.... İnadına oy veren kalpazanlar bile türemiş.... Hal böyle olunca oğullarımıza yabancı gelinleri daha uygun bulduk ve şu an yaşları 12-2 arası ve sayıları 9 olan, Fransızcayı Türkçeden daha iyi konuşan 3. dil olarak İngilizce öğrenen torunlarımızın daha eğitimli daha uslu daha medeni daha -insan- olmalarını sağladık ve onları bazı Türkler gibi (özür dilerim) -barbar-olmaktan kurtardık.

Farabi

Herseyden once dilimizdeki Fransizca kokenli cumlleleri cikartmali.Turkce karsiligi olan her yabanci sozcuk kullanilmamali.Misir degil,dari.Beyaz degil ak,siyah degil kara gibi mesela.........Artik yabanci hayranligi pek kalmadi Sayin Erdogan in sayesinde.

  • 1