BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Devlet Bahçeli'ye FETÖ listesi zirvede bomba olay!

Başbakan Yıldırım'ın dün Çankaya Köşkü'nde muhalefet liderleriyle gerçekleştirdiği zirvede, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye kamudan tasfiye edilenlerle ilgili bir bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
YIVALI

TÜM MHP-Lİ VE CHP-Lİ VATANDAŞLAR MAĞDUR OLMAMALI,DEVLET ÇOK DÜZGÜN KARARLAE ALIR

Misafir

türkiyede muhalefet partileri artık akp ve tayyibin emrine girdiler mhp chp perinçek metin feyzi oglu hepsi tayyipçi oldular tayyip kadro verir umudu ile akp karşısında egildikçe egilen ulusalcı kemalistleri gördükçe midem bulanıyor bu kadar fırıldak varken türkiyede

Vatandaş

Görevini kötüye kullananlara ne işlem yapılıyor? Fetö ile uzaktan yakından ilgisi olmadığı halde, bazı genel müdürlerin kişisel husumet yüzünden bir kısım personelini fetö listesine dahil edip, sonradan yanlışlık oldu! dediklerinde bir işlem yapıldı mı?

Misafir

akp hükümeti,devlet içindeki fetöcü listesini hdp ye,chp ye vermiyor da mhp ye vermiş.meclise girmiş 40 vekilli 4. partiyi muhatap almış.yahu,binali mhp ana muhalefet partisi değil;akp nin ana koltuk değneği.

LİSTEYMİŞ

EN BAŞA AKŞENERİ VE DİĞERLERİNİ Mİ YAZDIN,SANA GÜVENİLMEZ BAHÇELİ,BU MUSİBET SANA YARADI AMA HAYIR BEKLEME HİÇ.

DUYGULANDIM.....

Aslı erdoğan onun için mi içerde hassasiyetten.!!

MİSAFİR

PEKİİİ...SAYIN BAHÇELİ VEDE SAYIN KILIÇDAROĞLU ,NİÇİN AKP İÇİNDEKİ FETÖ-CÜLER HAKKINDA LİSTE YAPIP SAYIN YILDIRIM BEYE VERMİYORLAR ? SEBEP???

HASAN BAL

KENDİ PARTİLİLERİNİ HAVADAN SUDN BAHANELERLE PARTDEN ATAN HAZIR OL VAZİYETİNDE DURUYOR VE DİNLİYOR.FETÖCÜ DİYE YÜZLERCE ÜLKÜCÜ AÇIĞA ALINDI SESİ ÇIKMIYOR DİYET Mİ ÖDÜYON BAHÇELİ İN ARTK ÜLKÜCÜLERİN SIRTINDAN

HASAN BAL

AKP DEVLETİN TÜM İMKANLARINI VE MAKAMLARINI FETÖYE SUNDU BİR ÖZÜR İLE KURTULDU.ZAVALLI MEMUR ÖĞRETMEN YOK BANKASINA PARA YATIRMIŞ,YOK ÇOCUĞUNU OKUTMŞ DİYE AÇIĞA ALINDI GÖZ ALTINA ALINDI ADALETE BAK

Farklı Bakış

Eğer birilri Fetocu diye göreven alınacak ve yarglanacak ise bu seçimi TBMM de 4 partiden kurulacak bir komisyonun yapması gerekir. ŞU AN KİMİN FETOCU OLDUĞUNA KİM KARAR VERİYOR. KARAR VEREN FETOCU MU DEĞİL Mİ BELLİ BİLE DEĞİL.BELLİ OLAN BİR ŞEY ŞU ANKİ UYGUAMANIN DEMOKRATİK OLMADIĞI.

Misafir

TABİ TABİ KESİN DELİLLERLEDİR. NE HİKMETSE BUGÜN TUTUKLAMA YAPAN HAKİMLER BİLE İLERDE BU DAVALARIN KENDİ BAŞLARINI YAKACAKLARINI KENDİLERİ SÖYLÜYOR.

  • 1