BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Deniz Çakır'a Erdoğan'dan sert yanıt : 'Peh adı da sanatçıymış...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Çakır'ın başörtülü genç kızlara sözlü tacizine değinerek, "Adı da sanatçıymış. Peh' diyerek tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
karalök

Zamlar,hayat pahalılığı,işsizlik,yoksulluk bunlar sana dert değil.

SEYFO

arkadaşlar haklıyı ve haksızı bildiğimiz halde bu yazılarda bile ikiye bölündük PEH...

k.k.k

Erdoğan yine başladı mağdur edebiyatına !!! Ya yapmayın artık yeter !!! Her seçim öncesi aynı terane !

salhor

Deniz ismi, Deniz Gezmiş'ten beri la'netlenen bir isim. Ama bu isim, Oğuz Kağan'ın 6 oğlundan birinin ismidir. Hatırlatmak istedim. Gök(han), Dağ(han), Deniz(han), Gün(han), Ay(han), Yıldız(han).

selami

Yahu şahitler ve kamerak kayıtları ne güne duruyor.Kabataş ta da attılar tuttular bir tane kamera kaydı çıkmadı.Şahitlik yapan bir kaç kişi de sonradan caydı.Kaç gün oldu hala goygoy.Yoksa işgüzar bazı Ak Partililer PR mı yapıyor?

tahir

Gündemde tutulması gereken tek konu ekonomidir.Ama maaşallah ekonomi hariç her konu gündemde vızır vızır.Bu Erdoğanın'da işine geliyor.Hıristiyan Danışman aldı mesela,bunun gündemden düşmesi lazım.

Misafir

Mekanın kamera kayıtlarını yayınlayın, Kabataş gibi olmasın

Misafir

zaten söyleminiz ve özleminiz dış müdahale....ancak, bu millet buna izin vermez....

Misafir

Sözleriniz kendinizi eleveriyor biraz yorumlarınızı yazarken Türkiye düşmanlığınızı dizginlemenizi öneririm... Ayrıca; HİÇBİR DIŞ GÜÇ GELİP BENİM ÜLKEME MÜDAHALE EDEMEZ BU MİLLET ADAMIN ALNINI KARIŞLAR ELİMİZ KULAĞIMIZDA BEKLİYORUZ HATIRLATIYIM DEDİM...!

salih

Mekanın kamera kayıtlarını yargılayın da gerçek ortaya çıksın; ak koyun, karakoyun belli olsun... Yoksa yeni bir Kabataş komplosu ile karşı karşıyayız mı !?..

Misafir

ülkemizde başörtü saldırısı olmayan bir şeydi.daha neler göreceğiz.geldiğimiz noktaya bak.faşist olmayan tek ülkeyiz.

Misafir

Bir sanatçı tayfası düşünün ki ülkenin çoğunluğunun hassasiyetinden, örfünden. inancından bihaber, hatta düşman. yani koskoca sanat yapmayı bırakmış sabah akşam kendilerinden olmayan insanlara hatta ve hatta diktatör dedikleri bir ülkenin cumhurbaşkanına dahi tehditler savurabiliyorlar. Ama kutuplaştıran niyeyse cumhurbaşkanı oluyor. İç savaş İnşaallah çıkmaz, çıkmasına da en fazla muhafazakarlar set olurlar. 15 Temmuz'da seküler kesim tankları alkışlarken, muhafazakarlar bilinçli veya bilinçsiz o iç savaşın önünde engel oldu. Kimin en fazla zarar göreceğini de Allah bilir.

Misafir

Bir Cumhurbaskani düsünün ki aksama kadar bir o sanatciyi bir bu sanatciyi gündem ediyor.Yani korkoca ülkeyi yönetmeyi birakmis aksama kadar gücü yettigi insanlari gündem edip ülke gündemini kutuplastiriyor.Keskin sirke küpüne zararmis.birgün bu kutuplasmadan ic kargasa cikarsa ve dis gücler müdahale ederse en fazla kendileri zarar görecekler.

Misafir

Neden Sanatci olmak Asilet ister, Cumhurbaskani Lisemezunu olsa yetixor bak Sen bile olabiliyorsun, pehhh.

Misafir

sokakta kadınlar arasında geçtiği söylenen ,ne olduğu da belli olmayan olayı gurup toplantısında dile getirmiş.şöyleymişte ,böyleymişte.HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNMEK VE TAVIR SERGİLEMEK ZORUNDAMI..

Misafir

Asıl meseleyi görmezden gelip savundugun zihniyete bak! Gerekmez tabi.

Misafir

Deniz Çakır'ın yaptığı kesinlikle yanlış. Ancak olaya bir de şu açıdan bakarsak nasıl bir yorum getirilir acaba: Başörtüsü takmak inancın gereğidir. Diğer taraftan içki içmek ve içilen yerlerde bulunmak da dinimizce tasvip edilmeyen davranışlar. Buna göre inancı gereği başını örten bu hanımların gecenin o saatinde o içkili mekanda ne işleri var diye sormak gerekmez mi.

KaRseL

Arkadaş kadın açıkladı başörtülüler kadına salça olmuş kavga çıkmış. başı örtülü fakat ahlakı açık kişiler olayı bu şekilde lanse etmişler. Burada Ülkemizin Cumhurbaşkanına buralara kadar inip müdahil olmak yakışır mı?

haşmet

misafir kardeş, aklınmı kıt yoksa benmi anlamadım...mağdur olan başörtülü gençler... sarhoş olan değil.

Misafir

Deniz hanim 35 lik mi acalim size, kurtarmiyorsa 70 lik mi olsun. Bir insani tanimak icin ve gizledigi karakterini ogrenmek icin ya sorumluluk vereceksin ya da serhosken gozleyeceksin vesselam.

Misafir

Kadın diyorki ben onlara bir şey demedim onlar rahatsız etti acaba o kadınlar olayı provaskyona sokmaya çalışmış gibi , acaba talimat mı aldılar

Misafir

Seçim öncesi alıştık artık bi mağdur bulmadan olmaz..

kundemacı

"Adı da sanatçıymış. Peh. Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek, faşistliğin dik alasıdır. Bu CHP zihniyetidir." Şu cümlelere bakın da söz kişiyi ne durumlara düşürür anlayın. Bunları söyleyen bir siyasi parti genel başkanıdır. Haberi okuyanların taktirine

Misafir

Kadınlar niye yalan söyleyecekler , bu zaten yıllardır yaşanmıyormu ülkemde adınız ne olursa olsun bu zihniyet hep var vardı ancak kendinizi gösterirsiniz alkız size sanatçı müsvetteleri

Misafir

Bu işi devletin ilgili makamları yapar...Başörtüsü konusu çözülmüşse ve buna rağmen birileri başkalarının haklarını ihlal ediyorsa soru soracak olan,gereğini yapacak olan tek bir makam vardır,yargı! Konuyu eşelemek,yorum yapmak,ondan siyasi çıkar sağlamayı düşünmek hiç hoş değil!