BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43

Deniz Baykal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, 'Millet için yaptığın her işe teşekkür ederim. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı için teşekkür ederim' dedi

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

18 maddeden tek satır anlatılıyormu?? Iktidar devlet gücünü de devreye sokarak muazzam bir evet kampanyası yürütüyormu??Haber kanalları yayınlıyor. Fakat muhalefetin konuşmalarına iktidar yanlısı kanallar hiç yer veriyormu??OHAL kararnameleri akademik camiayı susturdumu??HAYIR´MI Zengin olmuslarin zengiliklerini koruyabileceklermi?? HAYIR..AB’yi, bırak Venedik Komisyonu’nu, AİHM’yi bırak diyenler REFAH DÜZEYINI KORUYAMAYACAKLAR

internet

Adamın dibisin Deniz abi. Aklıma mecliste rahmetli Kamer Genc!in Fetö ile söyledikleri halen kulağımda çınlıyor. Hepsi çıktı. Kafamıza bombalar yağdı. Bu ihtiyar kurdu bir kez olsun dinleyeceğim.

KAYI KARATAŞ

tebrikler genel başkan çok güzel konuşmuşsun.görevleri hizmet etmek bunun için gönderiyoruz onları otursunlar yan gelip yatsınlar diye degil.şunun bunun yapılmasına önayak oldu diye boynuma ip baglayıp ucunu babama bile vermem.

KAYI KARATAŞ

tebrikler genel başkan çok güzel konuşmuşsun.görevleri hizmet etmek bunun için gönderiyoruz onları otursunlar yan gelip yatsınlar diye degil.şunun bunun yapılmasına önayak oldu diye boynuma ip baglayıp ucunu babama bile vermem.

Gerçekçi bir vatandaş

baykal,bir güzel jest yapıyor,ardından ağzına yüzüne bulaştırıyor,atatürke dil uzatan varmıda sen böyle diyorsun,sanki bir siz atatürkçüsünüz,egolarınız hiç bitmiyor,sen önce chp yi bu günkü düştüğü durumdan kurtar.

Fethi Şen

zampara zübük kasetle indirenlere tezgaha verecek cevabı olamıyor korkudan çıkmış hükümet millet konuşuyor. Referandum sonrası Kirli Küfürbaz yargıda bu da mecburen konuya girer artık

dobra

Seni dinlemeye kulağımın arkası kafi gelir.

salhor

Bu nasıl mantıktır? Erdoğan'ın canını dişine takarak, CHP'nin, Aamet Nejlet'in ördükleri duvarları, maniaları yıkarak yaptığı hizmetlere teşekkür ediyor. Ama "Memleketi sana teslim edemem" diyor. Doğmatik kafa budur işte. Lider, güvenilirliğini, başarısını, samimiyetini, feragat ve kendini parçalarcasına uykusuz, sabırlı hizmetlerini ortaya koymuşsa, ben o lidere canımı da, ülkemi, devletimi de emanet ederim. Neticeten, EVET. Şu anda günahsız doçent evladım hapiste, 5 aydır; ama EVET.. EVET.. EVET.

beyler beyi

chp hizmetten ne anlar anlasa izmir izmir olurdu. durum ortada anlatmaya gerek yok veya şöyle bir chp li belediyelere bakabilirsiniz.

Misafir

Huylu huyunu teneşirde vazgeçermiş. Yahu aklım almıyor , tamam Mustafa Kemal misyonunu tamamlamış geçmiş gitmiş bu dünyadan , napalım şimdi artık o yok diye vatanı Çanakkale ye ozaman gelenlere çağırıp verelim mi ..ya daha ne

Misafir

"kaymakam , vali, rektör evet, millet HAYIR diyor" Deniz Baykal..

Turgut Şentürk

İnsanın gözüde doymaz karnıda doymazmış şükürsüz Besmelesiz ve nankör olduktan sonra. Hiçbir şeyimiz yoktu, hastane köşelerinde sürünüyor, saatlerce tehlikeli yollarda gidiyor, hızlı tren ve uçaklara binmenin hayalini bile kuramıyorduk. O kadar zenginiz ki her evde en az bir otomobil, beş yaşında çocukların elinde bile binlerle ölçülen liralık cep telefonları. Allah Devletimize veval vermesin, Allah milletine hizmet eden başta SN Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkesten razı olsun.

İZİNDEYİZ ATAMM..

İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAAR,YAŞAA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞAA,AADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA,

Çapulcu Boğaziçili

Köprü Tünel değil, Hollanda seviyesinde Asgari ücret, emekli maaşı sağlık hizmeti ve eğitim sistemi istiyoruz ...

  • 1