BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Darbeyi MİT'e ihbar eden subay hakkında karar!

15 Temmuz kanlı darbe girişimini MİT'e giderek haber veren Binbaşı O.K. için iki yıl sonra karar çıktı. O.K. hakkında “anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs” ve “ FETÖ üyeliği” gibi suçlardan soruşturma açılmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

DARBE İHBARI YAPMIŞ,DAHA NE OLACAKTI DA İNANSINLAR.????BİR İHTİMAL DAHA VAR,,,,!!!!

Misafir

YOK CANIM,ALDIRIŞ EDİLMEMİŞ,YADA NEDİR AÇIKLANSIN...EYYY MUHALEFET UYUYORMUSUN.

Misafir

ALMAYANLARA SORMAK LAZIM.!!!

Misafir

önlem al diye emir verdikleri adamlar hain çıktı

Hasan

Bir binbaşı saatler önce darbe olacak bilgisi veriyor ama hainler göstere göstere tankları akşam insanların üstüne sürüyor. buna önlem neden alınmamış..

Misafir

Bu bir kahraman! Nasil olurda 2 yilini curuturler? Ulkesine ihanet etmemis.. Bunu birtek benmi oyle goruyorum?

Misafir

Adam darbenin başarısız olmasında en önemli atör bir de ceza mı vereceksin.

KARADENİZLİ

Böyle bir GENELLEME yapman moda tabiri ile fetö mücadelesini sulandırmak olmuyor mu ? Yani fetö ile mücadele edilmiyor öyle mi ? İçeri alınıp tutuklananlar suçsuz öyle mi? Kötü misal emsal teşkil etmez !

vah

adam herşeyi biliyor takipsilık alıp kurtuluyor.binlerce memur hiçbirşeyden haberi olmamasına rağmen ihraç ve tutuklanıyor.ne güzel hukuk ve adalet

Memleketim

İnsanın içinde vatan ve memleket sevgisi varsa, hiçbir kötü grup yada olay onu yolundan döndüremiyor. TAM yol ayrımında işi bitirmiş.Tabiki TSK büyük bir kurum.Olayın gerçekliğinin araştırılması kimlerin, neler yaptığının tespiti zaman almıştır. Hâlâ da olaylarda parmağı olan ama izini kaybettirenler bile olabilir. Allah her zaman doğrudan, adaletten şaşanların yolunu açar. Rabbim ülkem üzerindeki görünen ve görüşmeyen güçleri kendi çamurlarında boğsun. Belanın nereden geldiğini bilemesin, masumlardan ellerini çeksinler.

ahmet k

Darbenin engellemesinde birinci ve en büyük payı olan kahraman asker taltif edileceğine 2 senedir yargılanıyor Yazıklar olsun Ülkemizde ADALET bu işte.Hainler kahraman kahramanlar hain görünmekte sonrada fetö ile mücadele ediyoruz açıklanıyor hepsi yalan fetö ile mücadele edenler yargılanıyor cezalandırılıyor.

Misafir

Bu darbenin engellenmesinde en büyük pay sahibi olan kişi aslında bu Binbaşı kardeşimizdir. Sen sadece Türkiye Cumhuriyetini değil bütün islam alemini haçlı Siyonist işgalinden kurtardın. Allah bahtını açık etsin.

Misafir

Bu adam gelip darbeyi bildiriyor kişileri bildiriyor ve akşam 9’a 10’a kadar hiçbirşey yapılmıyor ve darbeciler harekete geçiyor. Sonrası tam bir kangölü. Bence bu işin üzerine gidilmeli. 15’ten 20’ye beş saat.

Misafir

Bu adam gelip darbeyi bildiriyor kişileri bildiriyor ve akşam 9’a 10’a kadar hiçbirşey yapılmıyor ve darbeciler harekete geçiyor. Sonrası tam bir kangölü. Bence bu işin üzerine gidilmeli. 15’ten 20’ye beş saat.

vatandaş

hak yerin bulmuş fetöcülere kapak olmuştur.

Emin can

Bu adam madalya alacakken,hakkında dava mı açılmış..hemen o davayı açan yargıç veya savcı müebbet alıp hapse atılmalı

Misafir

şişşttttt amannnn kimse duymasın.. darbe marbe yokkk

  • 1