BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye apolet cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'nin, Zeytindalı Harekatını yöneten 2. Ordu Komutan'ı İsmail Metin Temel'e yönelik 'apoletlerini sökeceğim' sözlerine sert yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
abcd

TC Devletine, Türk milletime dişlerini gösteren itlerin dişlerini sökmek Türk milletinin asli görevi olmalıdır.

Misafir

İran la savaş olsa İran safında olurum mu diyorlar CHP liler gibi.

Misafir

Sİyasi faaliyette bulanan mı var dangalak. Cumhurbaşkanının proğramına iştirak bir görevdir.

İnşallah

İnşallah incenin dediği gibi olur

Misafir

sayın sen orada AKP başkanı olarak bulununuyorsun ve siyasi partiye düzenlenmiş bir toplantı.bir ordu komutanının resmi üniforma ile o toplantıda bulunması abes değilmi.yarın diğer partilerin toplantılarıda o ordu komutanı katılacakmı.katılırsa ne olur.uygun düşermi.asıl mesele bu.ordu ve asker sadrce AKP nin ordusumu.

misafir

muhharrem ince ile başedemeyince halka şikayet etmeye başladı

Misafir

kanunlar nediyor baktınızmı peki

bir basit vatandaş

Hayret bir şey, İktidar Partisinin seçim mitingine katılan ve alkışlayan General mi, Muhalefet Partisine dava açacak, yoksa Ordu mu, bu Generale dava açacak? Siyasi Partilerin seçim mitinglerinde bulunup, alkışlayan Generallere Cumhuriyet Savcılarının hemen dava açmaları veya Genelkurmay Başkanlığının dava açması gerekmez mi?

Misafir

Fetöcü Darbecileri alkışladınız, menderesi ve arkadaşlarını asan darbecileri alkışladınız, 28 şubat da askerleri alkışladınız ve bütün darbecilere elpence divan durduğunuz bunların hiç biri sorunuza gitmiyor da bu sefer mi asker— siyaseti hatırladınız. Emin çölaşan darbe yalakasının askerlere darbe yanlısı sorularına hiç mi sizi rahatsız etmedi. Meral ablayı kazığa oturdururum derken diliniz neredeydi. Cumhurbaşkanı başkomutandır...yani başkomutanı alkışkamış. Ordu göreve diyen CHP zihniyetini anlaşılan ordu da anladı.

Misafir

Kardeşim git bitirdiği söylenen okula sor. Burada yazma.Eğer olmasaydı o okulun arşivinde çalışan kişi bilirdi bunu. Biraz araştırmacı olun.

Misafir

orda Sayın Erdoğan Sayın İncey'i eleştiriyor bundan cumhurbaşkanı olmaz cırak bunlar diyor bunu alkışlamak ona destek vermek bir mesaj icermektedir.Lütfen şunu bir kalın kafanıza artık sokun yoksa sakin sakin oturan birisine kim niye laf etsin.

HASAN AL

ASKERDE SİYASET, CAMİDE SİYASET, OKULDA SİYASET ÜLKEYİ GETİRDİKLERİ HALE BAK.ÇARŞIYA PAZARA BİR ÇIKINDA HALKIN ALIM GÜCÜNE BAKIN

Misafir

gecen aksam tvde diplomayi sorduya,heralde reisin zoruna gitti.

güven

Ince afrin ile ilgili bir sey demediki sadece o komitanin erdoganin yaninda niye alkisliyor. Konulari carptirtmayin sakin erdogan

Hakkı S.

Kendi iradesiyle hareket edemeyenlere dava açmaları yönünde emir gelmiştir.

Misafir

Temel`in avukatımı olduki?

Misafir

Benim bildiğim cumhur millettir.bu milletin içinde akp zihniyetinde olmayanlarda var.Herkez AKP yi sevmek zorunda değil.Sayın erdoğan cumhurun adayı olduğuna göre AKP yi semeyenlerin nasıl cumhur başkanı olacak doğrusu merak ediyorum.Yani hem bir siyasi partinin lideri hem devletin başkanı.!!!! doğrusu bana biraz garip geliyor. İnşaallah memleket için hayırlı olur..

Misafir

bu mahremi biri dürtsün belki gendine gelir

Emekli Albay

TSK İç Hizmet Kanunu 43'üncü maddesi: “Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları siyasi faaliyette bulunamaz"............................

osmanli

böyle ince gibi adamlarida seciyorsa bu millet vay halimize

Misafir

BU MAHHREME İYİ BİR DÜRTÜN AKILLANSIN

Tugrul

Zati muhterem cunhurbaskani. Bas konutan . Fiili baskan.. parti baskani.. cumhurbaskani adayi.. boyle carpikli mi olur ya.. bu is 24 haziranda bitmeli..

Misafir

TSK İç Hizmet Kanunu halen yürürlükte. ........................ Her asker üniformasının şeref ve haysiyetini korumaya mecburdur.”

Misafir

Koca Komutan, iftar yemeğine üniforma ile katılmayacağını, Cumhurbaşkanı adayı konumundaki bir kişinin siyasi konuşmalarını zevkle alkışlamayacağını bilmez mi?

Murat

Editor bey. Rica etsem bir önceki mesajimi da yayinlayabilir misiniz lutfen?