BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı BM makalesi

Erdoğan, ABD merkezli "Foreign Policy" dergisi için Birleşmiş Milletler'in yaşadığı itibar krizi ve buna yönelik reform önerilerini değerlendirdiği bir makale yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Başkan El Mağduro

Bor Şeker Fabrikasını alan kişi hiç çalıştırmadan nasıl satabiliyor!?

SAMET

TARIM BAKANI BEY EFENDİ DAP GÜBRE 2017 YILIDA 75 TL İKEN BUGÜN 145 TL DİR.NE OLDUDA %90 ZAM YAPILDI.BİRDE UTANMADAN %15 UCUZLATIDI DİYORSUNUZ.SİZ MİLLETİN AKLI İLE ALAY EDİYORSUNUZ.YAZIKLAR OLSUN SİZE VE SİZİN GİBİ SİYASETÇİLERE.TARIMLA UĞRAŞAN ÇİFTÇİLER ÖLMÜŞ.ÖLÜLERİNİ KALDIRIN BARİ.

Misafir

Aaaaaaaaaaaaaaa!....Genel Kurulda söylemeyi unutmuş ... Arkadan ilâve ediyor!.. İngilizce mi?. Türkçe mi!. .....................

Misafirmisin

He mukhtar olmaz..sen olunn dimi godaman

Misafir

sen muhtar bile olamazsın malum kardeş...

Misafir

Kendisini muhtarlara yaptığı toplantıda sanmıș

AD

Tarım ve Orman Bakanı: Zeytinde daha hızlı büyümemiz lazım Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Zeytin üretimi 600 binden 846 bin hektara gelmiş, bana soracak olursanız yeterli değil. Ben 20 senenin üzerinde bu işin içindeyim, daha hızlı büyümemiz lazım.. demiş.. ALACAĞIM FİYAT ÖNEMLİİ.. NERE NE DENMİŞ BİZE FAYDALI DÖNÜYOR MU ONA BAKACAĞIM ARTIK...

OğuzTürk

Bugünki yapısı ve işlevi ile BM in varlığının hiç bir anlamı yok, BM ggüvenlik konseyinin geçici üyerinininde hiç bir anlamı yok, beş daimi üyenin hem fikir olduğu konularda kendi çıkarlarını ilgilendirmiyorsa karar alınıyor, birinin çıkarına dokunuyorsa veto hakkını kullanıyor! Aslında Reis çok haklı bir konuyu kurcalıyorda, BM leri oluşturan ülkelerin bu tezi benimsemesi ve Çin veya Rusya'nında destek vermesi gerekir-ki zor görünüyor.

AS

ŞİŞMİŞ MEDYA ŞİŞİRİYOR MU? BM Yİ KALBİNDEN VURMAK NE DEMEK?

Misafir

Adam gibi çıkıp içinden geçenleri söyleyen bir lider emin bm bu lider karşısında çok duygulanıyor.!

esen

BM de çok duygulanmıştır...

  • 1