BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor destek

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gösterdiği tepki milletin nezdinde büyük bir desteğe dönüştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Hakkı SORAR

Bazı kişiler yapacaklarsa adam gibi yorum yapsınlar, dilenci duası yapmasınlar.

hayri

bu ülkeye atatürk ten sonra gelen bir lider yüce türk ulusunun reisine selam olsun Allah yar ve yardımcısı olsun böyle bir lidere sahip olamayanlarda agobun kazı gibi baksın

bir basit vatandaş

Sipariş üzerine hazırlanmış, doğruyu yansıtmayan bir anket görünümünde. AKP ve Çokbilmiş Reyizleri zaten işine gelmeyen anketleri yayınlatmaz, sıkı, sıkıya saklarlar.

destek ne işe yaradı?

Ama bu destekden bir numara olmadı.BM onaylasa ne olacak.İSrail ve ABD bildiğini okuyor büyük elçilikler Kudüse taşınıyor arpa boyu yol alınmadı siz sevinin kendi aranızda.

ADİL YURTTAŞ***

Bu araştırma şirketi yine ortaya çıktı. Yine karşılıklı ne alıp-vermeler var ALLAH bilir. İnsanlar artık 2002, 2007'lerdeki gibi bu filimleri yutmuyor...

Misafir

demekki sizler, sadece seçim menfaadleriniz için müslümanlar adına konuştunuz. seçim olmasa demek ki sesiniz çıkmayacak.yine kaybettinz IYI GÜNLER

mhp vardı

mhp tabanı mı? bahçeli ve yardımcıları yani...o bile %100 değil...hey gidi mhp...

Misafir

He yav he he... Bunun üzerine Birleşmiş Milletler de acilen toplanmış ve Kudüs de Filistin'in başkenti olarak kabul edilmiş... Bırakın artık bu popülizmi ve kurgu politikalarını... Elbette Recep Tayyip ERDOĞAN'ın dik duruşunu,birleşmiş milletlerde çıkıp konuşmasını takdir ediyoruz...Doğru olanı takdir etmemek cehaletten gelir. Ancak bu kimsenin fikrini ve oy oranını değiştirmez!

Misafir

Bu ülkede amborgoyu deldiğimiz için ABD şimdi bizim canımıza okuyacak diye bayram eden yüzbinler var anket sonucuna şaşırdım doğrusu😀

Misafir

dogru sadece turkiyede az gozunu ac

saçma olmş.

kim neden hayır desin ki zaten BM de oylandı netice malum anket ne alaka??

kundemacı

Para her şeye muktedirdir. Araştırma şirketinden istenmiş olsaydı; % 75 olarak açıklanan sonuç %100' de olurdu.

Adalet

Reis rüyasında görmüş 2019 da cumhurbaşkanı b. Albayrak olacakmış.

Munit

Trump amerikaya oynadı,rte islam ülkelerine ve türkiyeye.olan zavallı filistinli müslümanlara oluyor.vah osmanlı torunu vah.

ooy oy diyelim.

Ne değişti?,Kudüs Filistinin mi oldu?birşey yapmasaydı ne olacaktı,neticede BM.den doğru karar çıkacaktı,ve değşen bir şey olmadı.

Mert toker

Erdoğan lider, trump ise emlakçı. Aradaki farkı tarif etmeye gerek yok sanırım.

Zeynep

Aynen öyle Turgut, Selam sevgi ve saygı Cumhurbaşkanımıza, lanet ve nefret vatan millet devlet ve İslam düşmanlarına.

arnaani

erdoğan resmen trumpu madara etti,amerikanın boş yere tehditler savuran kofti kabadayı olduğu ortaya çıktı

ölçüye bakın.

Asgari ücretle buzdolabı alınabiliyormuş!!!ama içi boş kalacak tabii ki.m.vekili maaşıyla kaç buzdolabı alınıyor acabağa.?

eski hamam. eski tas

Kudüsü oya çevirmenin anlamı yok,zaten BM de onaylandı.Ama değişen birşey varmı yok.iç politikaya alet edilmemesi kutsal şehir.sanki İsrailin elinden alıp Filistine mi verdik.

Misafir

herkes tabi evet der yani buda haber yapmışlar

değişen birşey yok.

Oradaki yanlış şehrin yarısının Filistinin başkenti olarak tescili oldu,ve bazı Arap ülkeleri itiraz etti,diğeri zaten herkesçe kabul görüyordu,bizim KKTC yi de Araplar dahil kimse tanımadı.

Misafir

Türk ve İslam alemi adına destek Yok sana, selam YOk sana,

Misafir

hep erdogana destek olurda degisen bisey yok tayip sadece kendi cikariicin vaydalaniyor

Misafir

Yani destek gelnesi icin Tramp kasitli yapmis olmasin