BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gazi unvanı önerisi

15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren konuşmasıyla tarihe geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Doç. Dr. Murat Balcı Gazi unvanı verilmesini önerdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 64 Adet Yorum
Bb

Akp milletinin ve ülkeye sokulan 6 milyon Arap için öyledir.

fatih

vallaha bana gülme gelir gazi diyemem. oğlunu askere yollayamamış adama gazi mi denilir AHAHAHAHA

PAYİTAHT

evet çok doğru neticede baş komutan değilmi gazi ünvanını çoktan haketti

Hakkı SEVER

Hayrola! Sürekli bir şeyler verip duruyoruz. Biz yükselttikçe O, bize daha yukarıdan baktı.

Misafir

O Alllah'ın ve milletimizin nazarında en yüksek ünvanda

MG

Balcı soyadı, Yağcı olsaymış daha çok yakışırmış...

Misafir

bu ülkede artık öyle bir noktadayızki herkes ölünce şehit yaşayanlarda gazi ünvanlı kimsenin kuldan utanmazlığı ALLAH tan korkmazlığı yok olmuş

AKın

Yok. Bu adamın adı Murat Balcı olamaz. Olsa olsa Murat Yağcı olabilir.

misasfir

gazi ünvanını bakkalda satmıyorlar onu haketmek gerekir o ünvanı alan insanların yaptıklarına bir bakın nasıl alınmışki bakkaldan ekmekmi sipariş ediyorlar ya bu ne vurdumduymazlık

Misafir

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLAMADI GİTTİ YA TAYYİP. ABARTIN DAHA ABARTIN MERAŞAL VERİN O DAHA İYİ GAZİ MERAŞAL ŞALPATUAN KAMPRASŞAŞAR NE VARSA YAZIN İŞTE BAŞINA. ONU BÖYLE ÖYLE BÖYLE Bİ POHPOHLAYIN Kİ ÖYLE BÖYLE OLMASIN !!!!!!!!!

Misafir

bağaz köprüsüne gelip kahramanca tankın tepesine çıkan c.başkanına gazi ünvanı verilmelidir....

Misafir

Verilsin ki Murat Balcı da hemen bir yere rektör atansın

Misafir

Gazi hatta mareşal hatta ordünaryus profesor,baş astronot ve evrensel idare mekanizması Samanyolu Galaksisi Glaktik Senyoru ve Andromeda baş fatihi hahaha...Şaka len şaka

SİVASLI

AK PARTİ KURULALI AK PARTİYE OY VERDİM AMA ABARTMAYIN NEYİN GAZİLİĞİ BU YA, MAALESEF ÇEVREMİZ YALAKA DOLMUŞ, O GAZİLİĞİ 250 ŞEHİT YÜZLERCE GAZİ HAKETTİ. YILLARCA BAŞTACI ETTİKLERİ TAHMİN EDEMEDİKLERİ HER İSTEDİĞİNİ VERDİĞİ BİR KATİL FETO ALÇAĞINI BU GÜNLERE GETİRENLERİN HİÇMİ SUCU YOK. SN ERDOĞAN I TAKDİR EDERİZ SEVERİZ AMA BU KADARIDA FAZLA. MİLLETİDE GERMENİN HİÇBİR FAYDASI YOK.

Balaban Beyi

Bu teklifi yapan kişi tam bir yağcılık abidesi... Peki şimdi birisi de çıkıp dese ki " BU FETÖ BELASINI BU KADAR GÜÇLENDİREN DEVLETİN HER KADEMESİNE EN ÖNEMLİ MEVKİLERE TAYİN EDEN ve BÖYLE BİR KALKIŞMAYA CÜRET EDECEK GÜCÜ VERENLERİ HESABA ÇEKELİM " Bu söze NE CEVAP VERİLECEK ACABA..?

FATİH

Evet Türk Askeriyim.Osmanlı Devletindeki askerde Türk Askeriydi.Fakat arada bir fark var .Osmanlı Devletinin toprak sınırları çok genişti.Bir çok milletleri sınırları içerisinde barındırıyordu Osmanlı.Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki Türk Askeri Mehmetçiktir...Türk Askeridir...Türkiyenin dünyaya bakışı ile Osmanlının dünyaya bakışı bir olamaz...Türkiye çok güçlü süper Devlet olmalıdır ki dünyaya her yönden örnek olabilsin.Dünyaya sesimizi Türk Devleti olarak duyurmalıyız...

Misafir

MİSAFİR İSİMLİ YORUMCU YA SEN TARİHİNİ BİLMİYORSUN SEN ATATÜRK'Ü KASTEDİYORSUN ATATÜRK HAKKIYLA MAREŞAL BÜYÜK GAZİDİR O SENİN DEDİĞİN DE ÇAKMA TARİH DEĞİLDİR GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE KARAR VEREMEZ.

Misafir

...İnanın Mustafa Kemaller Tükenmez...

Misafir

yok canım mareşallık verilsin oğluda askere gitsin

Misafir

BU HOCA DANIŞMANLIK İÇİN BİR YERLER ARIYOR KENDİNE

Misafir

MİSAFİR İSİMLİ YORUMCU SEN ATATÜRK'Ü KASTEDİYORSUN AMA ATATÜRK ARAŞTIR TÜRK OĞLU TÜRKDÜR VE GAZİ UNVANINI HAK EDEREK ALMIŞTIR.

bir basit vatandaş

Salla gitsin. Hatta Mareşallik unvanı da verilebilir.

vatan

gazilik düşmanla karşı karşıya savaşıp yara alanlar gazidir atatürk düşmanla savaşmış ve gazilik ünvanınıhak etmiştir

Misafir

Murat Balci Erdogan i Ataturk ile kiyaslamamis lutfen konuyu saptirmayalim.Ama su tartisilir Gazilik neye gore,hangi eyleme dayandirilarak verilecek burasi onemli.Yoksa Ataturk ile kiyaslanacak bir asker,bir deha henuz yeryuzune gelmedi.

salhor

Bu genç hukukçu, hiç aklıma gelmeyen, ama ayan beyan ortada duran bir şerefe, bir payeye dikkat etmiş. Şu teklif, sadece Erdoğan'a değil, Yıldırım'a, Soylu'ya da teşmîl edilmeli. Bu adamlar, hakiki kahramanlar maşaallah!