BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Sade olsun

AK Parti'nin 16'ncı kuruluş yıldönümü kutlamaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kesin talimat verdiği ve '15 Temmuz'u gölgede bırakmasın' açıklamasında bulunduğu bildirildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
taşeron

İşveren partisi, partinin kalkınması kalsın adaleti isminden çıkarılsın bence hep işverenden hep güçlüden yana kamuda çalışan taşerona kadro yok artık oy yok. Bu kölelik sisteminin ne dinimizde ne de örfümüzde ne de hukukumuzda (eşit işe işit ücret)yeri yok.adalet yoksa oy da yok yandaş firmalardan sırtımızdan para kazanan bürokratların gizliği ortağı firma sahiplerinde oy alırsınız artık.

Emekli Öğretmen

Tayyip beyin Ruh ve Beden sağlık durumu bilemiyoruz.....- öncelikle tam teşekküllü bir devlet hastanesinde sağlık kuruluna girmeli... Sağlık Raporu Almalı... Devlet memurları ile ilgili mevzuata uymalı!................ Cevapla

Misafir

akp rejimi,şaşalı törenler ve kutlamalarra sarıldıklarına göre durmları vahim.tel tel döküküşlerini şaşalarla örtmek gayreti içindeler.

gene olmadı.

Sahi nedir kutlananlar,Yaratılan fetö yeter kutlama yapmamak için.bence özeleştiri yapın ve milletten özür üzerine özür dileyin,hep ayar hep ayar,işte bu nedenle tarafsız c.başkanına ihtiyaç vardır bu ülkede.herkezi kucaklayan..

Misafir

Neyi Kutluyorlar?????? seryatimi???ISID in katliyamlarinimi????? Baski ve zülmümü???? Tutuklamalarimi????? sahte Müslümanligimi???? yoksa gelecek nesilin ödemesi sarti ile yapilan üc bes köprüyümü???????

bir basit vatandaş

Her yönetin 10 sene sonra yolsuzlaşır. Bunlarda aynı durumdalar. Düzgün olanlar partiden ayrıldı. Partide sadece biat, itaat edenler kaldı. Parti dışından da sadece biat, itaat edecekler ithal edildiler. Böyle bir parti daha ne kadar gider?

KIm nerede ?.............

AKP’de o gece korkusu: Ya Kılıçdaroğlu bize sorarsa?....... AKP içinde Panij yarattı. Partililerce “Bize de ‘bakanlar, il başkanları neredeydi’ diye sorarlar” itirazları seslendirildi.

  • 1