BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polis Teşkilatı iftarında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Emniyet Teşkilatı İftar programında konuştu. Erdoğan, 'Yüksek Öğrenim mezunu polis memurlarımızın emekli olduklarında alacakları maaşlarda yüzde 20 artışa gidiyoruz.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 60 Adet Yorum
mat

Hayırlı ugurlu olsun yakışır polisime

abcd

Ben 1988 yılında polis oldum 3600 ek gösterge vaad ediliyordu, duydum bizden öncekilerde de vaat bolmuş. Emekli oldum hala aynı terane. Fakat Cumhurbaşkanı kendisi söyledi duydum ve inandım. Söyleyip te yapmadığına şahit olmadım. Cumhurbaşkanının laf olsun diye konuşmaz, yapar. Hayırlı olsun.

Misafir

Kendin yazmışsın, doğru söze ne denir, adam değilsin.

cxx

12.000 polis halenneden açkta bekliyor 14 ay ne araştırmasıymış bitmedi sanki fiziki takip yapıyorsunuz masumları geri döndürün

misafir20

Muharrem İNCE geliyor.Bakın İzmir toplantılarına.İzmir'in dağlarında güller açıyor.Biz hala vereceğim edeceğim,mış miş lerle konuşuyoruz.

Murat

Sayin C.başkanim 21 aydir açikta bekletiliyorum. Adalet 21 aydir ne hikmetse semtimize ugrayamadi gitti. Niye bekletiliyoruz bunca sure? Ya suclusundur ki geregi yapilir ya da masumsundur ve gorevine iade edilirsin.Ama yirtinsakta masumuz diye sesimizi duyan yok.Mahkemem yok sorusturmam yok tutukluluk yok gozaltiyok yok sukur ama İADE DE YOK malesef. Yok oğlu yok.Adaletin tecellisinde çaba gosterdik derken şahsinizin samimiyetine inanmakla birlikte ben gibi magdur edilen 12.000 civari hala acikta bekletilen Polis memuru hakkinda bilgilendirilmediginizi dusunuyorum.Lutfen masumlarin goge yukselen feryadini duyun.Saygilar...

Misafir

yinede bu sene sana oy yok.

Misafir

KHK İLE HEMEN VER. İNANDIRICI GELMEDİ

Misafir

TAMAM YA YETER ARTIK. THE END...

dayı

65 yaşındamı o zamana 20 tl olur..

ASSİVAS

BU ÜLKEDE SADECE POLİS VE ÖĞRETMENMİ VAR.VERECEKSEN TÜM MEMUR VE EMEKLİLERİNE VER. İŞİNİZ GÜCÜNÜZ SHOW.

Misafir

nbence ince ziyaret etsin adamlar köşe bucak kaçarlar lan ne komedi olur

Misafir

var kemal, meral, temel

Misafir

ahrete bilet kesmiyoruz sadece 5 seneliğine yönetici seçiyoruz bedava diye makarnaya yüklenme

UY

ÜLKEDEN MANZARALAR... MÜJDELER BOŞUNA... Kan donduran rapor! Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor.Acıbadem Suç ve Şiddeti Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oğuz Polat tarafından yapılan araştırmaya göre, cinsel suç mağduru olan çocukların oranı dört yılda yüzde 33 arttı. Suriyeli bazı mülteci kız çocuklarının da yaşlı adamlara başlık parasına satıldığı belirtiliyor.

Misafir

Eyyyyy Polis. 16 yildir neredeydiniz.Bilalin ve Ötekilerin zenginligi nereden geliyor

TR

BU MÜJDELER 16 YILDIR İKTİDARDA OLANIN YAPMADIĞININ İTİRAFLARI OLMUYOR MU? NİYE BU SEÇİME KADAR KALDI?

Dadaş ela

Sayın Trabzon rumuzlu Arkadaşım şunu söyleyeyim sen tam tersini yazmışsın 15 temmuzda Amerika’nın uşakları görev başındaydı ama milletin hakkını yiyen fetöcüleri rabbim bir çırpıda ters çevirdi şimdi de ne olduğu belli olmayan partiler birleşip ülkeyi batıracaklar bu yüzden senin yazdıkların onlar için olabilir bu niyette olan insan 20 yıldır iktidarda idi bunu. yapardı yeter ya bırakın bu firavunluğu da siz gidin Amerika’ya dedenizin yanına yada UZUN ADAMA OYYYYYY VERİN.......

Misafir

70 küsur yıldır polis kandırıldı, sağcısı solcusu tarafından.Reis el attıysa bu konuya iş tamamdır.

Misafir

Evet doğru. Türk milleti Şehitler ölmez Vatan bölünmez söyleminden tiksinenlere ve ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyen Türk ve İslam düşmanlarına asla oy vermeyecektir.

Misafir

Kanımızın son damlasına kadar Reisin yanındayız.

Misafir

Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman BİR İMAM İNSANLARA ZARAR VEREMEMİŞTİR

Misafir

Eeee bu ülkenin emekçileri işçileri ne olacak beyefendi burda bile ayrımcılık yapıyorsun herzamanki gibi 800 tl emekli maaşı alan işçi emeklisi ne olacak.

OHAAAAAAAA!

Erdoğan'dan bir seçim yatırımı daha!........................ Polislerin Emekli maaşlarına % 20 zam yapılacağını açıkladı

Önce Vatan

Evet Trabzonlu iki seçenek var ya şeytana uyup batılın yanında olacan yada meleklere uyup hakkın yanında olacan. Bu hak ile batıl savaşı Allahın Hz.Ademe secde edin demesi ile başladı ve kıyamete kadar devam edecek. Elhamdülillah şuanda ülkemizi Hakkın yanında olanlar yönetiyor ve Rabbimiz izniyle de yönetmeye de devam edecekler inşallah.