BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 yıl sonra yeniden paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevine başlamasının üzerinden bugün tam üç yıl geçti. Cumhurbaşkanlığı, Twitter üzerinden anlamlı bir mesaj yayınladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Undergminer

Feto (Allah cümlesini helak etsin) ile mücadelede zulmettigi masumlar ne olacak? Elbet O büyük hesap gününde sorulacak Allah'ın izni ile inşaallah.

Misafir

OHAL rejmi ile yönetilen bir ülke olduk!

Vedat t.

Bir ülkede tüm sevilmeyenler toplanmış bir adama hakaret Edip iftira atıyorsa o adam haklıdır,sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayım.

Muhammet

Reis seninleyiz arkanda millet var

Hasan

Siz diktatör görmemişiniz,dikdatör ün olduğu ülkede dikdatör'e hakaret, küfür, iftira atılamaz ve bu yorumlar yapılamaz, cesaret bile edilemez!bu ülke dikdatörleri gördü,o dikdatörler İslam'ın emri başörtüsünü devlet dairesinde yasak etti, üniversiteye almadı,vatan şiiri okudu diye insanı hapse attı!bir gecede 100 katrilyonlar götürdü bankalar batırıp o dikdatörler ama hırsız diyemedim Erdoğan laik(layık)dediler!!

Muhammet

Arkandayız BAŞKOMUTAN IM dik dur eğime bu millet seninle REİS

Çapulcu Boğaziçili

Devleti Tayyip iktidarı değil, İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa, İtalya, Avusturya- gibi ülkeler yönetiyor... .Canı istediği zaman i ekonomik olarak çökertiyor!... Türk lirasının değerini sıfırlıyor!... Peki Tayyip efendi Siz Ne Yapıyorsunuz?.......

EMİR TAYYİP

ÖNCEİNSAN AMA MİLLETE %3,5 VEKİLE KATMERLİ..MECLİS LOKANTASINDA HERŞEY UCUZ TABİ..MAAŞLI MİLLET İN HALİ MALUM DEĞİL HERHALDE..HELE HER İŞİ YYAPAN EV HANIMLARINA EMEKLİLİK AKILDAN GEÇMEZ.. HEP ÇALIŞAN KADIN DENİR GÖZ BOYANIR..EVLİLİKLER ÇABUK BİTİYOR..DE KARDEŞİM TEŞVİK ET 25-30 YILLIK ARALIKSIZ EVLİKALAN EV HANIMI EMEKLİLİK HAK KAZANSIN..

Mehmet ali

Yeniden büyük Türkiye için seninleyiz Başkomutanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdogan

Gökyiğit

Eğer her taraftan saldırı oluyorsa bilki reis doğru yoldadır. Allah yardımcısı olsun.

Mustafa

Bosverin adam lider catlasalarda uğruna bilecek insanlar var hemde çok çok fazla düşmanları nasıl duyurulur

Misafir

Dolari neden ayakkabi kutusuna saklasin ssklayacak baskayermi yoktu bal gibide komplo idi

Misafir

Ayakkabı kutularında dolarlarla yakalandılar... Komplo dediler, kimileri inandılar... Ama yoruldular işte, yorgun düştüler. “Metal yorgunluğu” diyor. Değil. Haram ağırlığıdır bu. Haram artık taşınamaz hale geldi. Bu da sonunuz demektir.

  • 1