BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cübbeli Ahmet jet kazasıyla ilgili sessizliğini bozdu

Cübbeli Ahmet Hoca İran'da 11 kadının hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili yorumlara tepki gösterdi. Cübbeli Hoca yorumlar için "Şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Tuncer tuncer

Her seye yorum yapiyor diywnlwr var. Dinden bi haberler. Din yasam bicimidir ve yasamin her aninda vardir. Ehli sunnet din adamlarimizin aciklama yapmalari kadat dogal bisey olamaz. Aciklama yapmayinca ortalik itikadi bozuk zIndiklara kaliyor.

Yıldırım Kandemir

Bu yorumları neye göre yapıyorsunuz kaç kere namaz kıldınız kaç gün oruç tuttunuz en son ne zaman zekat verdiniz hacca hiç gittiniz mi bırakın cüppeliyi çekiştirmeyi siz daha iyi bir müslümün olabiliyorsanız camilerde, kurani kerimde, Allah (cc) de size rehberdir işiniz gücünüz gıybet yapmak üstelik dinimi tartışan biride adını yahudi olarak belirtmiş bir yahudi müslümanlığı tartışıyor daha abdest almayı bile bilmiyor ama müslümanın işine karışıyor yorumdakiler bu kadar göze batan bi kişiyi yahudiyi görmüyor biride demiyorki yahu bu adam yahudi ne karışır bizim meselemize malesef içimizde bu kadar kör insanlarımız var

Misafir

Hoca'yı perşembe günleri dinliyor musun senelerdir her asker ve polis şehitlerin ismini liste halinde program sonunda sayarak isimlerine dua ediliyor. Boş konuşma, yürü ileriden kendini denize at.

Misafir

Rabbim sabır versin analara babalara kardeşlere, Düşmanıma bile vermesim Rabbim

Misafir

Günah işlediklerini ne biliyon? Sen günahsız mısın?

yahudi sakalli

cüppeli cüppeliii aslinda sende ayni yorumlari yapacaksin ama cumhurbaskani beni azarlar diye korkundan kiniyorsun. seni biz iyi biliriz.. jetskili günlerini ve malum bir evde yaptigin gayri mesru bulusmani.. youtube da videolarin geziyor cüppelii sen o cüppeyi ve sarigi cikart kafandan. senin gibiler tertemiz, güzelim islam dinine zarar veriyor.

Misafir

bu adamlarda dondan balık çıkar gibi ..size nekardeşim kazayıda dine bağlamayın allahın laneti tarikatçılar.

Murat karadagli

Misafir sen yorum yapiyorsun da Baskasinin yorumu niye sana batiyor Birak herkes fikrini soylesin

Misafir

Size ne kardesim? Zenginin hayatindan? Tövbe hasa sen mi yargilayacaksin onlari yasam bicimlerinden dolayi? Cennete girip giremeyeceklerinin hükümlerini siz mi vereceksiniz? Belki o ölenlerin imanlari sizden daha iyiydi, belki yaptiklari bir hayir günahlarina karsilik gelecek. Bu ne hazimsizliktir arkadas? Özel jetiyle aleme gitmismis. Nereye giderse gider nereye harcarsa harcar rizkini Allah verir hesabini da Allah sorar. SIZE NE? Tövbe hasa Allah'a ortak misiniz ki Allah'in isine karisiyor siz yargiliyorsunuz hüküm veriyorsunuz yorumda bulunuyorsunuz? Utanmasaniz zil takip oynayacaksiniz!

Misafir

Rızki veren Rabbimi Mi... ? sorgulayıp durursun Rızkı Rabbim verir yuh Ya ey yorumcu aklın nerde senin

Misafir

Rızki veren Rabbimi Mi... ? sorgulayıp durursun Rızkı Rabbim verir yuh Ya

Haci

Mesele zenginlik degil mesele yasanti bicimleri sevgili dostum senin unuttugun su Rizki verenAllahtir Bu riziki dogru kulandiginda tabiki mukafati var fakat kotu yonde kulandiginda tabiki onunda bedeli var yoksa olume sevinmek dogru degil Para atestir herkes tasiyamaz? Yani cehenem yolu daha yakin oluyor demek. Not biz turkiyede ve dunyada insanlarin nasil zengin oldugunuda kismen biliyoruz

Misafir

Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin,Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Misafir

bir sen eksiktin ...

Bilal

Sayin ahmet hoca bende seni kiniyorum Nedense bizim din adamlari hep zenginlerden yana oluyorlar bizim evla Tlarimiz vatan icin canlarini veriyorlar bazilarida gidip ozel jetle alem yapiyorlar sen ve Ahmet hakainin neden zoruna gidiyor yani ikiniz nasil olduda bu noktada bulustunuz.Allahin haram ettigi bir suru seyi yapiyorlar sende din adami olarak yaptiklari haramlari onayliyorsun oylemi milletin aklina senle o ceyrek akilli doga nin evlatligimi yalakasimi kilif uydurmayin lutfen iman etiginiz dininize inanin detaylara.girmiyorum Anlayan anladi . Bu milletin buyuk cogunlugu ay sonunu getiremiyor ahmet efendi Yaziklar olsun zengin yalakalarina

misafir

Marmara depreminden bu tarafa epeyce mesafe aldı hoca gayet güzel açıklamalar bunlar o zamankiler çok abuk subuktu ölenlere söyledikleri ama şimdi fikrini kim sordu senin her konuda açıklama yapıyorsun bu cemaatler her şeye karışıyorlar hangi sıfatla bu tür açıklamaları yapıyorsunuz millete artık gına geldi bu cemaatlerden git kendi cemaatine ne dersen de bunların basında her söylediklerini haber yapmak da doğru değil bana göre.

MİSAFİR

HOCA BUNU SORGULUYOR SORGULUYORDA SONUÇ HEP SENİN İYİ BİR KOYUN OLDUĞUN SONUCU ÇIKIYOR NEDECÜK ŞİNCÜK

yüzdeyüzmilli

Insanligini yitirmis tüm yorumculara: Insan olmak bu kadar zor mu kardesim? Su dünyada on milyonlarca insandan cok ama cok daha iyi durumda yasiyorsunuz!!! Sizin durumunuzda olmak icin canlarini vermeye hazir insanlar vardir. Onlara göre sizin her türlü musibeti yasamaniz hak midir? Zenginler aglamaz mi üzülmez mi canlari yanmaz mi? Devlet kurumunda calismiyorsan eger özelde calisiyor ya da is ariyorsan dahi sana isverecek kisinin zengin biri veya kurum olacagi gercegini nereye koyacaksin? Neyin kafasini ve vicdansizligini yasiyorsunuz? Zengin dediginiz insanlarin kimlerin yardimina kostuklarini, kimlere el uzattiklarini, kimlerin as verdiklerini nereden bilebilirsiniz? YAZIKLAR OLSUN!!!

Sadık aras

Kimin ne kazandığından sana ne vatandaş? Sen de kazan, çalış. Yok bir koyun, yok 4 bin koyun! Herkes senin gibi mi olacak. Bu herke Sana ne kimşn ne kazandığından. Adam kazandığını senin gibi birine mi versin? Çalış, kazan. Başkasının malı mülkü seni niye geriyor. Diyelim ki, senin baban 40 yaşında öldü. Herkesin babası bu yaşta ölmek zorunda mı? Rezilce hakaretler, oh olsun deyişler. Ayıp. Adam helal kaznıyor ve vergisini veriyor mu, mesele budur

Muzaffer

Neyi kiniyon hoca! Bunun altinda yatan sebeb, millet 30 km oteye anasini babasini gormeye gitmek icin parasizliktan 50 defa düşünüyo gidemiyor. Tabi sen de jet lerle bayaa ilgilisin ya. Boyle duzen mi olur? 1 adama 4bin koyun, 4 bin adama 1 koyun. Gercekten hoca olsan bunu sorgularsin.

  • 1