BIST 9.771
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.455,98

Çocuklarınızın yanında tartışmaktan korkmayın!

Çocuklarınızın önünde tartışmaktan korkmayın! Biliyorum bu öngörü bugüne kadar bildiklerinizi yerle bir ediyor ama bence buna değer! Buyrun yeni yazımıza....

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
PORTAKAL

Yoksul Çocukları üşümesin!.. Özellikle su soğuk günlerde Portakal bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir ve vücudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır...Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse...

blackksea67

hangi halk üzerinde yapılan araştırmalardan bahsediyorsunuz hanımefendi? Burası ABD mi Allah aşkına siz neden bahsediyorsunuz? Türk halkının yaşam ve sıkıntılarından bihaber bir yazı olmuş ve emin olun bir çok aile zaten çocuklarının önünde tartışıyor ister istemez..

Misafir

'Cumhurbaşkanına hakaret' davalarında rekor artış Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasından sonra 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla yargılananların sayısı sadece 2017'de 20 bin 539 soruşturma başlatıldı, 6 bin 33 ceza davası açıldı.

Murat

Canan Karatay'ın psikolog versiyonu

Aklın zıplaması

İngilizceden veya başka yabancı dilden çevrilen yazılarda hep yanlış anlamalar olur.İngilizce bildiğim için biliyorum,Türkiye'de çoğu İngilizce kelimelerin Türkçe anlamı kasıtlı olarak farklı yazılır. Çünkü o dildeki kelimenin anlamı ile bizdeki kelimenin taşıdığı anlam çok farklı olabilir.Bakın TARTIŞMAK Türkçede ne anlama geliyor. 1. Bir konu üzerinde, birbirine ters olan görüş ve inançları karşılıklı savunmak 2. Karşılıklı ağır sözler söyleyerek çekişmek, münakaşa etmek. 3. Güreşte karşı karşıya durum alıp elle birbirini yoklayarak rakibin zayıf yanlarını aramak.

  • 1