BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84

CHP'nin AİHM kararına Yıldırım'dan net yorum!

İNGİLTERE'nin resmi yayın kuruluşu BBC'ye röportaj veren Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin referandum sonuçlarını AİHM'e taşımasını değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
OSMAN

SAYIN BASBAKAN ELINI VIJDANINA KOYARAK KONUS TABIKI SENDE VIJDAN VARSA BU MILLET HAYIR DEDI SENDE BUNU COK IYI BILIYORSUN YAHU 324 BIN SANDIKTAN BIR OY HAYIR CIKMAZMI BU SAIBELI SECIMDIR BUNU ASLA KABUL ETMEYECEYIZ.BU MILLETI AB YE SIKAYET ETTIREN SIZSINIZ SIZ TANIMIYORSANIZ BIZDE SIZI TANIMIYORUZ INCELDIYI YERDEN KOPSUN BE HER SEYE VARIZ SAVASSA SAVAS BARISSA BARIS BOYUN EYMEYECEYIZ.DIKTETORLUYUNUZU YIKACAGIZ.

Misafir

CHP artık Atatürk ün CHP si değil adından başka hiçbirşey benzemiyor Atilla Taş gibi Fetö cü Gürsel Tekin den fazla oy almışsa siz düşünün artık durumunu partide sivrilenler tamamen anti-türkiye olmuş geçmişlerinde bir tane toplum içinde resim göremezsiniz Aziz Kocaoğlu gelsede şu partiyi bir toparlasa içindeki örgütçülere kapıyı gösterse

Quattro

İşte olay o zaten.. Milletin yarısı karar verdi buna.. O yarısının da bi kısmı mühürsüzdü.. Adamlar da bu sebepten AİHM'ne gittiğine göre demek ki millet karar verdi diyemiyoruz..

ali

Cuma gününün yüzü hörmetine Allah bu millete bir sahip göndersin,mevcutlara da yağdanlıklarına da akıl fikir versin.

  • 1