BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'li Ekrem İmamoğlu karakol basıp polislere saldırdı

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmanoğlu'nun 8 Haziran'da karakol basıp, polislere saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Adalet Sizsiniz

A'dan Z'ye; 7'den 77'ye herkesin zaten içselleştirdiği değerleri elden gidiyormuş gibi çığırtkanlık yaparak kolay siyaset yapanların dönemi bitti. Herkes demokratik bir ortamda elini taşın altına koyup sorunlara çözüm üretenleri destekliyor, ilk fırsatta sahillerde tatile giden adalet bilmez siyasetçileri değil..

Misafir

chp için bu gayet normal. despotizm chp nin içinde kanında.

yürü kervanlarım

bize demokrasi fazla geliyor,karakol basar olduk,sonrada adalet yok der olduk,nasıl işimize geliyorsa ...

memet

karakolda polise hakaret aşalık sözler.gelde bunları yazamayacağım.hemen mahkemeye vereceksin anında kelepçelenecekler.ohak-l var ve temizlik yapacaksın.

Misafir

Uyuşturucuyla Mucadele B.Başkanlarına Kaldıysa vah bu Ülkenin haline.....B.Başkanı AKP olsaydı Şaşarım haberde bu kadar bayatlamazdı.

A. Kar

Gelişmiş bir ülkede, karakolu bu adamlar şu anda tutuklu idiler. Dua etsinler tam adaletin olmadığı 3. dünya ülkesi Türkiye'deler. Adalet tam gelirse 6 ay içerden dışarısını gözlerler.

YILMAZ MUYANOĞLU

Bunların kimyasında var kırıp dökmek yakıp yıkmak DARP etmek onlar için olağan şeyler TAKMAYIN

Bordo bereli

Ayni olay batida olurmu olursa polis mekanina saldirana ne yaparlar ... varmi bilen .. Ozgurluk diye gobek atanlara sormali aslini ..

Selim Okur

Tarih boyunca ırkçılık, din, ideoloji vb. insanoğlu tarafından para ve insanı kontrol etmek için kullanılan kolay siyaset unsurları olmuştur hep. Sanırım bu da belirli bir ideolojinin çok kısa gürede sonuç elde etme amaçlı aşırı zorlanmasından kaynaklanan bir balataları yakma durumundan başka bişiii diiil.

Haberci

Bunlar hangi Vakfın üyeleri!. AKP yandaşlara servet dağıtıyor!. İki buçuk ayın ‘davetli ihale’ bilançosu 5.9 milyar TL!...

  • 1