BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'den Canan Kaftancıoğlu açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun önümüzdeki günlerde suçlamalara ilişkin açıklama yapacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
k.k.k

Özgür özel misin genel misin anlamadım; boş yapma ! Bu kadın CHP il başkanlığı koltuğuna yakışan birisi değildir ! O zamanlar karşı çıkaydanız o zaman ! Oğuz Kaan Yüksel de neler demişti zamanında. Sizden cacık olmaz artık !!!

pusat

bu kafayla chp değil 60 yıl 600 yıl iktidar olamaz atatürkün partisine cumhuriyet düşmanlarının ne işi var !

pusat

bu kafayla chp değil 60 yıl 600 yıl iktidar olamaz atatürkün partisine cumhuriyet düşmanlarının ne işi var !

Misafir

Kılıçdaroğlu Cumhuriyetin ve bu ülkenin partisi olduğu iddiasında ise; derhal bu kadını ve bunun gibileri görevden almalı,partiden ihraç etmelidir. Bunu yaparsa hem milletin önünde değer bulur,hem de AKP nin bu durumdan dolayı kazançlı çıkmasını önlemiş olur.

hakan

chp mi hdp mi belli değil bunlar iyice iç içe geçmiş. zaten bunu pkk ilan etmişti

yüzdeyüzmilli

Atatürk ve millet düsmanlari CHP'yi istila etmis. CHP yönetiminin bu kadindan bir farki olmadigi icin ne yapacaklar ya susacaklar ya da koruyacaklar. Zaten ilk adimi atmislar. Bu millet ve vatan düsmani kadinin attigi tweet'leri sözüm ona troller atmis. Zaten hep öyle olur. Ya bir kere de adam gibi mert gibi delikanli gibi yaptiginizin arkasinda durun. Bir defa da dansöz olmayin! Tamam biz buyuz deyin! CHP'nin geldigi ve kimlerin eline düstügüne bakin. Buna göz yumuyorsunuz CHP secmeni!!! Atatürk'ün partisi Atatürk'ün mücadele ettigi insanlarin tekeline girmis. Siz de hala Tayyip Erdogan nefreti yüzünden buna ses cikarmamaya devam edin! Bravo!!!

İNSAF BRAZ.Z...........

Ne 5 yıl öncesi daha geçen sene sen Başkan olamazsın diyerek sn.Erdoğana olmadın hakaretleri eden Bahçeliyi de alın marcak altına,AKP de çok var bunlardan,daha ne dediği bile bilinmeyen birine peşin hükümlü saldırılar kasıtlıdır.

mniksek

TİVEETLERİ ATIN ONDAN SONRADA BU PAYLAŞIMLAR KENDİSİNE AİTMİ DİYE SORGULAYIN, KİME AİT YA TÖRÖR SEVİCİ VATAN SEVER TİVEET'İ ATACAK DEĞİLYA...

Misafir

Ermeni soykırkmını anıyomuşşş, e ermenisin sen de normaldir yani.. Atatürkün partisine bak hele

  • 1