BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'deki kavganın asıl nedeni şoke etti! Deniz Zeyrek yazdı

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında Muharrem İnce'nin neden olağan kurultayı beklemediğinin yanıtını verdi. Zeyrek, İnce'nin garanti il ve ilçelerde kendi belirlediği adaylarla yerel seçime gitmek istediğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Genel merkez önümüzde yerel seçimler var sırasımı kurultayın diyerek partiyi düşünüyor kisvesi altında statikoyu koruma amacında. KILIÇTAROĞLU çıkmış millet geçim derdinde birileri koltuk derdinde diyerek kendisini bu konunun dışında tutmak istiyor. Asıl koltuk sevdalısının kendisi olduğu gerçeğini kamufle etmek istiyor. Ancak parti tabanı değişiklik istiyor. Hemde lider değişikliği. Bazı aklı evvel basın mensupları CHP nin bir değişime ihtiyacı var ancak bu lider değil diyerek liderin o kadarda önemli değil vurgusu yapıyorlar. Bu ülkede liderin önemini kavrayamamış bir basın yön tayin ediyor.

Misafir

Zulme karşı direnmeliyiz

Misafir

CHP sizin o, eski, milli, ulusalcı, Altı Ok'lu CHP değil. Samimi, vatansever CHP'lilerin anlamadığı, görmediği bu.

çankaya

bunu bilmeyen varmı deniz zeyrek.kadıköyün hali ortada çalışmadan ne bekliyor belediye olarak chapeliler. kavgaya bak konuya bak.

Misafir

başkanlık seçiminde be chp den fazla oy aldım diyen ince benlik davasına girişti.ince ye oy verenelr ince aday oluğu için oy vermedi.chp nin adayı diye oy verdi.içinde sakladığı benlik davası varmış ki,ince ben oy aldım davasına girişti.ince,başarıyı kendinden biliyor madem;ekibi ile chp den ayrılsın ayrı parti kursun.yakaladığını iddia ettiği rüzgar kuracağı partide esmeyecek mi?esmeyecekse o rüzgar ince için esmiyor demektir.insanlık davsını,benlik davasına çecviren erdoğan ın chp içindeki yeniçeri ve mankurtları erdoğan destekli chp ve kılıçdaroğlu kumpasına soyundular.elinden tutup başkanlık için aday gösterenleri arkadan vuranların chp ye ve memlekete verebilecekelri yoktur.ama erdoğan a vercekleri çok şeyleri vardır.chp de ince davası olamaz.memleket davası olur.chp içindeki mankurtlara duyurulur.

BOŞŞ LAFLAR.DEĞİŞİM GEREK.

Herkez kendi senaryosunu yazıyor,tek gerçek 9. kere seçimin kaybedilmiş olmasıdır ve değişim için yeterlidir.kılıçdaroğlunun bu aşamada zaten bırakması gerekirdi.gerisi hikaye.

Misafir

sen git izmirlileri dinle nerden bu adam başımıza bela oldu her tarafı pislik götürüyor diyiyolar ama el mahkum başkasına vermiyolarmış

SA

HABERE BAKALIM MEDYASI VE PARTİSİ: ''Dünyanın en kirli şehirleri! Türkiye'den 3 il listeye girdi. Hürriyet Haber 21.07.2018 - 09:30 | Son Güncelleme: 21.07.2018 - 09:37 23 / 25 Dünyanın en kirli şehirleri Türkiye'den 3 il listeye girdi. İstanbul, Türkiye..

SA

HABERE BAKIN HABERE... GÖKÇEK VE AKP LİLERİN KULAĞI ÇINLASIN: ''Dünyanın en kirli şehirleri! Türkiye'den 3 il listeye girdi. Hürriyet Haber 21.07.2018 - 09:30 | Son Güncelleme: 21.07.2018 - 09:37 22 / 25 Dünyanın en kirli şehirleri Türkiyeden 3 il listeye girdi. Ankara Türkiye.. MEDYASIYLA PARTİSİYLE, BELEDİYECİLİĞİ İLE ÖVÜNENLERE SUNULUR...

Misafir

Tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'ndan karar: Savunma hakkımı kullanmama, dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı aldım..........

SA

HEP MUHALEFET ALEYHİNE ÇALIŞAN MEDYA.. BAK AKP DEKİ İTİRAFA: ''Bakan Gül: Yargıya güven anlayışını hep beraber tesis edeceğiz.'' YANİ ŞİMDİYE KADAR YAPAMADIKLARINI KABUL YOK MU?

sa

chp deki kavganın sebebi, dışarıdan muhalefeti bitirmeye çalışan parti ve medyası...

ahmed

hani internet haber sizin üste kategorileriniz var güncel,politika,spor,seçim,diye gidiyor lütfen oraya bide komedi ekleyin bundan sonra chp haberlerini o kısımdan verirsiniz daha doğru olur

Sadi

Aman KK ya dokunmayın diyor kısacası. O bizim en büyük ve önemli projemiz. O gidince CHP özüne dönecek ve belki iktidara koşacak. Ama bu ülkeyi yönetmek umrumuzda değil yeter ki projemiz KK ya bişey olmasın.

Misafir

Chp de bu kafa varken akp daha 50 yil devleti asir alir.

Misafir

Saray Medyası kafayı CHP'ye taktı! ......

  • 1