BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'de parti içi mücadele için ilk bayrak açıldı! Sınıfta kaldılar

SEçim bitti sonuç CHP'de parti içi mücadelenin fitilini ateşledi. CHP'li Erdal Aksünger, "CHP'nin genel başkanı ve yöneticiler sınıfta kaldı. Topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Parti içi mücadele artık farklı bir mecraya taşınacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
OFLU BABA

AVUSTURYA DEDIGINIZ ULKE IKINCI DUNYA SAVASINDA HITLERE BIR KURSUN SIKTIRMADAN ULKEYI VEREN TESLIM OLAN ZAVALLI INSANLAR TOPLULUGUDUR AMAN BIZI OLDURMEYIN ALIN ULKE SIZIN OLSUN DIYEN BIR ULKEDIR REIS AVUSTURYAYA GONDER BIZI

maho

özrü kabahatinden beter bu adamın.öz eleştiri yaparken dahi milletin iradesine saygısı yok.siz bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız.

beyler beyi

önce yapıcılığı öğrenin göreve gelmeden yakıp yıkar teröristle bir olur apolet sökerseniz halkta dişinizi sandıkta söker.

yuceatam

"Kast sisteminin bir an önce ortadan kaldırılması gerekiyor."demiş. EVET ÇOK DOĞRU. Kaldırılmazsa ülkeyi harap edecek. YANLIŞ. DOĞRUSUNU ben söyleyeyim: Sizi ve partinizi HARAP edecek Sn.CHP' li yöneticiler! Bu kadar NET! Artık bunu görememek ya da görmemek, sizin için büyük bir hezeyandır. NOKTA.

yeter artık

kılıçdaroğlu daha ne zaman utanıp-sıkılacak !

YKenan

Halkın aradığı cevap gayet basit. Atatürk'e ihanet ederek, HDP (PKK) ile ortak hareket etmeye devam edecek misiniz, etmeyecek misiniz?

  • 1