BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'de liste dışı kalan 2 isim için Uğur Dündar'dan tepki

CHP milletvekili adayları listesinde yer almayan Ali Özgündüz ve Umut Oran için, Uğur Dündar Twitter'dan tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Seda

Adını bile yazmayarak insanlara iğrenç demek kolay, bravo! Ayrıca hangi gazeteci tarafsız ki, hepsi tarafsızım diye mangalda kül bırakmıyor ama.... Gazeteciler de insan, insan olan da düşünür ve kendi dünya görüşüne uyanı tutar, bu doğaldır. Önemli olan düşünmeden birilerinin düşüncelerini körükörüne benimsemesek ve doğruluktan ve objektif olmaktan ayrılmamamak. Bir de benimsemesek de başka insanların düşüncelerine saygı göstermek ve edebimizi korumak. Bu nedenle sen de aynaya bir bak diyorum.

hak dostu

chp nin herhalde tek yanlışı bu

jksdhf

senın gbıler yuzunden zaten CHP ne halt edeceğini şaşırıp , hangi yöne selam verecegını tututramıyor ya !!

k.k.k

Bu kararı veren birisine zaten CHP'nin ihtiyacı yok. CHP bağırsaklarını temizliyor,siz ve Uğur Dündar istediği gibi düşünebilir. Herkes kendi mefnaatine göre bu iyi,bu kötü diyor. Şimdi bu seçimlerden sonra görün bakalım CHP nasıl yönetilecek. Öyle milletvekilleri olacak ki konuşunca ağzınız açık kalacak. Geçti artık öyle telefonla aday değiştirmeler. Şimdi partiyi gerçek partililer yönetecek önümüzdeki seçimlerden sonra.

Selin Candaş

Uğur Dündar her zamanki gibi haklı ve yine gerçekleri gösteriyor ama yine bunlar birilerinin işlerine gelmiyor. Her partinin bir hedef kitlesi ve belli ilkeleri olur. CHP'de bu kalmadı. Sırf oy alabilmek için ne olursan ol gel, denildiği için ilkelerinden saptı. Bu nedenle de hedef kitleyi genişleteceğiz derken esas kitle kaybediliyor. Oy kullanmayan kitle bunun bir göstergesi. Ayrıca parti içi kavgalar, uzlaşmazlıklar bitmediği gibi CHP'ye geçip yerel seçimlerde kazanınca parti değiştiren partililer bile oldu. Partiye yarar sağlamayacak kişiler seçilip partiye uzun yıllar hizmet etmiş deneyimli kişiler listelere alınmıyor. Listeler oluşturulurken doğal olarak kulis yapılıyordur. CHP'de bu hatalı uygulamaları nedeniyle iktidar olamıyor. AKP'ye oy veren biri niye CHP'ye oy versin ki ilkelerinin tümünü partisinde buluyor, eğer oy veriyorsa çıkarı içindir; çıkarı için bunu yapan yine çıkarı için CHP'ye de sırtını dönebilir. İşte Uğur Dündar bunun için haklı.

Bokaddes

Hasıktir lan sahtekar. Senin gibi CHP li olamaz. Sen git yalaklaık yaptığın yerde giyin, çıplak kalma üşütürsün haaaaa!!!!!!!

AYNAYA BAK

TARAFSIZ GAZETECİYE BAK! İĞRENÇÇÇÇ.

ali can

siz adaylarınızı vatan partisinde gösterin bakalım halkta karşılığı varmı yokmu görürsünüz sizin temsil ettiğiniz düşüncelerinizin emine ulker tarhan doğu perinçeğin bu halkta karşılığı yok keşke bir anlayabilseniz

ali can

siz adaylarınızı vatan partisinde gösterin bakalım halkta karşılığı varmı yokmu görürsünüz sizin temsil ettiğiniz düşüncelerinizin emine ulker tarhan doğu perinçeğin bu halkta karşılığı yok keşke bir anlayabilseniz

ali can

siz adaylarınızı vatan partisinde gösterin bakalım halkta karşılığı varmı yokmu görürsünüz sizin temsil ettiğiniz düşüncelerinizin emine ulker tarhan doğu perinçeğin bu halkta karşılığı yok keşke bir anlayabilseniz

ESER

HEPİNİZ AYNI KARIŞTIRICISINIZ ,,,TEK DÜRÜST PARTİ AK PARTİ

ad soyad

demek ki fuatavni ile yazışmaları gerçekmiş.

DOĞAN ATA

EĞER SEN İĞRENÇ DEDİYSEN DEMEK Kİ CHP DOĞRU YAPMIŞ.

peeehee

Sen çok uyuduğun için çok rüya görüyorsun her halde.Mhp nin ne yi var ki bu oyu alsın.Şehitte yok kan içsin.Eee nasıl alıcak projesiz Uygulamadız bu oyu.Ha ne zaman iktidar gördünki şimdi olsun.

Hürbimi

seçim AKP ile MHP arasında geçecek.CHP li seçmen nasılsa olmuyor ha,%23 almışık ha %25almışık deyip HDP ye barajı aştırıp AKP yi iktidardan edecekler.Halbuki MHP öyle mi?MHP nin oy alma potansiyeli %60 tek başına bile iktidür olma şansıvar.HDP nin meclise 60 vekille girmesiMHP yi hareketlendiriyor.Türk seçmeni MHP ye teveccüh ediyor

Bozkurt

CHP'yi gazeteciler mi yönetecek. Genel Başkan böyle uygun görmüş.

mukaddes

Bende akp ye verecegim oyumu bir chp li olarak varmi itirazin?

MİSAFİRİM

BAK İYİ FİKİR

Reis

Siyasetin kulisini halk önünde paylaşan program fena olmazdı aslında

musti

Ben devamlı CHP ye oy veren birisiyim.Bu arkadaşın görüşüne katılıyorum..

Muharrem Özkul

Begenmiyorsan Akp'ye oy ver o zaman hayret bir sey.

pes

Sen yokolsan daha isabetli olacak mı ne

nöbet deişimi neticede

Evet o iki kişi gerçekten çok anlamsız olmuş,zaten seçimden sonra çok şey de değişir.Ancak diğer partilere göre en demokratik duruş CHP de genede.Demekki kontenjan çok sınırlı olmalı,herkez ön seçime girsin.

mert

ne oldu ya!! yılmaz özdil ile beraber chp nin borazanlığını yapıyordunuz.şimdi isyaaaaaan!!!

hakan

chp %19 alır otutrur aşağa hehehe