BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP'de Kaftancıoğlu'na Afrin twiti atmak yasaklandı...

Attığı skandal twitler ortaya çıkınca CHP'nin başını ciddi anlamda belaya sokan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na, parti yönetimi tarafından Afrin operasyonuyla ilgili twit atma yasağı getirilmiş...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
abcd

Yazacak yazacak ta yusuf yusuf ediyor.

abcd

Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa boş. Mal meydanda.

yüzdeyüzmilli

Kocasiyla domuz eti bakiyorlardir...Yoksa niye kinini nefretini kusmasin ki? Bu kadin tereddütsüz bir PKK sevicisi, din/ümmet/millet ve Atatürk düsmanidir!!! ve CHP genel baskani da inanc ve ideolojik olarak bu kadini kendine yakin buldugu icin Istanbul teskilatinin basina getirdi. Bugünkü CHP bir "Milli Güvenlik sorunudur". Bugünkü CHP, genisletilmis HDP'dir!!! Bugünkü CHP, Atatürk düsmanidir!!! Yaptigi tek sey Atatürk'ü sömürmektir. YPG'ye terör örgütü degildir diyen bir Kemal Kilicdaroglu var bugünkü CHP yönetiminde!!! Eyyy CHP secmeni (PKK'li/Iran saflarinda savasacak Aleviler/Asiri solcu olmayanlar)...Eyyy ulusalcilar temizleyin CHP'yi!!! Mecbur degilsiniz bunlara!!! Gitsinler siyasetlerini HDP'de yapsinlar...Atatürk'ün partisi Atatürk'ü sömürenler tarafindan yönetiliyor!!!

yorum

pkk lı diyecektiniz herhalde ...yanlış oldu....

TACETTİN

HELE ONDAN ÜRMÜYOR KEMİĞİNİ BOL ATMIŞLAR

adam

İl başkanı içindeki zehri nereye kusuyo peki?

Misafir

yukaridaki maddeleri okuyunca bir daha inandim ki;chp nin devlete ve millete yarari cok buyuk ,Allah basimizdan eksik etmesin

Hakkı

Kurultayda genel başkan değişirse büyük ihtimalle Canan hanımın görevden alınacağı kanaatindeyim. AKP genel başkanının da Ermenilerden özür dilediğini de unutmamalı.

Misafir

chp liler haklı.. emin olun ki afrinde kim mehmetçik kim terörist bunuda karıştırır bu kadın..

Misafir

Devlete düşmanca mesajlar veren ve eşi domuz eti yedikten sonra artık kemiklerin resmini yayınlayan bir kişiyi İstanbul il başkanı yapan CHP kendi ayağına kurşun sıkmaya devam etmiştir.Böyle bir kişiyi içinde barındıran CHP nin bu ülkede iktidar şansı olamaz.Keşke aklın başında ve halka yakın bir muhalefet partimiz olsaydı ve bu hükumetin yanlışlarına karşılık iktidar şansı olabilseydi!

  • 1